Onko luottokortillasi velkaa? Näillä vinkeillä voit säästää satasia

|

Onko luottokortillasi velkaa, jonka lyhennykset vievät turhan paljon rahaa? Maksatko lyhennyksiä useammasta kortista? Näillä neuvoilla saat tilanteen hallintaan.

Tarkista luottokorttisi ehdot

Luottokortti on vaivaton tapa maksaa isompia ostoksia ja varsinkin verkossa tehtävät ostokset maksetaan yleisesti luottokortilla. Vaikka korttia olisi tottunut käyttämään säännöllisesti, ei sen käytöstä aiheutuvia kustannuksia tule aina katsottua kovin tarkkaan.

Monien yleisesti käytössä olevien luottokorttien korot nousevat yli 15 prosenttiin. Tämän lisäksi kortista saatetaan periä laskutuspalkkioita tai vuosimaksua.

Voit helposti tarkistaa luottokortin kustannukset viimeisimmästä laskusta, jossa pitäisi olla eriteltynä korko ja muut luoton käytöstä aiheutuvat kustannukset. Jos käytössäsi on pankin myöntämä luottokortti, löydät lisätietoja verkkopankista.

Kilpailuta korko, vertaile ja säästä

Luottokortin korko on yleensä kiinteä eikä se vaihtele asiakaskohtaisesti. Tämä on merkittävä ero verrattuna kulutusluottoihin, joiden hinnoittelu tehdään pääosin asiakaskohtaisesti. Eri pankkien tarjouksia vertailemalla onkin mahdollista löytää luottokorttia edullisempi laina ja maksaa nykyiset luottokorttivelat kerralla pois.

Mikäli käytössä on useampia luottokortteja, voit korvata ne yhdellä kulutusluotolla ja päästä samalla eroon ylimääräisistä kuukausimaksuista. Myös oman talouden hallinta helpottuu, kun muistettavia eräpäiviä on jatkossa vain yksi.

Tee maksuton lainavertailu ja katso henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 20 luotonmyötäjältä kerralla. Hakemuksen jättäminen ei velvoita mitenkään.

Yksi laina – yksi eräpäivä

Useat eräpäivät tuovat helposti ylimääräistä stressiä raha-asioiden hoitamiseen. Vaikka yksittäiset osamaksujen tai kulutusluottojen lyhennykset olisivat vain muutamia kymppejä, kertyy useammasta lainasta jopa satojen eurojen suuruiset kuukausimaksut.

Yhdistelylainan avulla voit maksaa kaikki pienet velat ja osamaksut kerralla pois ja jatkossa sinulla on vain yksi eräpäivä muistettavana. Samalla voit valita sinulle parhaiten sopivan kuukausierän, joka jättää rahaa myös muuhun elämiseen.

Hae yhdistelylainaa ja maksa pienemmät lainat ja osamaksut pois!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »