Asunnon vaihto edessä? 3 tapaa tehdä muutosta mukavampi

|

Onko asunto vaihtumassa lähiaikoina? Kodin muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta onneksi siitä voi tehdä mukavamman muutamalla yksinkertaisella keinolla.

Asunnon vaihto sujuu mukavasti, kun apuna on muuttopalvelu.

1. Myy ylimääräinen tavara – Säästät usealla tavalla

Kurkista varastoon ja kaappeihin oikein ajatuksella. Ota esiin tavarat, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan tai joita et tarvitse uudessa kodissa. Miksi ihmeessä käyttäisit aikaa ja vaivaa niiden kantamiseen uuteen asuntoon lojumaan?

Myymällä kaikki ylimääräiset ennakkoon säästät muuttopäivän työmäärästä. Muuton alla on oiva tilaisuus päivittää myös suuret huonekalut, kuten vaikka sohvakalusto. Säästyt kantamiselta, kuljettamiselta ja vielä kerran kantamiselta uudessa osoitteessa. Käytännössä saat siis rahaa siitä, että muuttopäiväsi helpottuu!

2. Hanki muuttopalvelu auttamaan muutossa

Unohda raskaiden tavaroiden siirtely ja pussukoiden kanssa edestakaisin ajelu. Muutto sujuu mukavasti, kun apuna on muuttopalvelu. Kokenut ja ammattimainen muuttofirma aikatauluttaa ja organisoi muuton siten, että koko muuttopäivä sujuu vaivatta.

Muuttofirmoja löytyy laidasta laitaan auttamaan kaiken kokoisissa muutoissa. Olipa kyseessä pieni yksiön muutto paikkakunnan sisällä tai omakotitalon irtaimiston muutto toiselle puolelle Suomea. Muuttofirmoilla on käytössä asianmukaiset välineet, jotta irtaimisto siirtyy turvallisesti ja vahingoittumattomana uuteen asuntoon.

3. Kilpailuta mukavampi muutto

Kuten asuntolainan kilpailuttaminen, myös muuttopalvelun kilpailuttaminen on nykypäivää. Helpoiten se onnistuu Suomen suurimmassa muuttojen kilpailutuspalvelussa Muuttomaailma.fi:ssä

Muuttopalvelun kilpailuttaminen on yhtä helppoa kuin asuntolainan kilpailuttaminen. Saat yhdellä tarjouspyynnöllä keskimäärin 6 tarjousta, joista ensimmäiset saapuvat jo tunnin sisällä. Kilpailuttaminen ei sido mihinkään ja voit vertailla muuttopalveluita lukemalla aitojen muuttajien kirjoittamia arvosteluita.

Homma toimii näin:

  1. Aloita kilpailutus täyttämällä tarjouspyyntö
  2. Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi, ensimmäiset jo tunnissa
  3. Vertaile ja valitse paras tarjous

Kilpailuta muutto nyt Muuttomaailma.fi:ssä »

Muuttomaailma.fi ja Etua.fi kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »