Vertaa lainat

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Vertaa lainat netissä ja löydä edullisin luotto

Suunnitteletko lainan ottamista tulevia suuria hankintoja tai elämänmuutoksia varten? Lainaprosessi kannattaa aina aloittaa lainojen vertailulla, sillä haluat varmasti löytää parhaan ja edullisimman vaihtoehdon tarjolla olevista lainoista. Eri lainantarjoajien tarjouksissa voi olla eroja esimerkiksi korossa ja muissa kustannuksissa, joten vertaamalla lainatarjouksia saatat säästää huomattavasti rahaa.

Etuan kautta voit vertailla lainat aina nopeasti, helposti ja missä ikinä oletkin. Kotimaisen ja luotettavan palvelun käyttö on sinulle ilmaista eikä se sido sinua mihinkään.

Etuan palvelua voit käyttää lainojen vertailuun, jos

  • olet vähintään 20-vuotias
  • asut Suomessa vakituisesti
  • tulosi ennen veroja ovat vähintään 850 euroa kuukaudessa ja
  • sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainoja pystyy Etuan lainahakemuksella vertailemaan jopa 60 000 euroon saakka, mutta yli 40 000 euron lainoihin tarvitsee rinnakkaishakijan, kuten puolison.

Vertaile lainoja

Etuan vertailu on paras tapa vertailla lainoja ja eri lainantarjoajia, sillä Etualla on laaja kumppaniverkosto, minkä ansioista saat hetkessä lukuisia lainatarjouksia. Mitä enemmän vaihtoehtoja vertailet, sitä todennäköisempää on löytää tarpeisiisi paras lainatarjous.

Aloita lainojen vertailu täyttämällä lainalaskuriin toivomasi lainasumma ja laina-aika. Laskuri kertoo sinulle kätevästi, kuinka paljon sinun tulisi kuukaudessa lyhentää lainaa valitsemallasi summalla ja ajalla. Voit helposti testata eri lainamäärän ja takaisinmaksuajan vaikutusta kuukausierään. Kun löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon, pääset vertailemaan lainoja täyttämällä lainahakemuksen.

Lainahakemuksessa kysytään perus- ja yhteystietojesi lisäksi esimerkiksi työtilanteestasi ja mahdollisista aiemmista lainoista. Hakemuksen lähetettyäsi saat useita lainatarjouksia, joista voit valita sinulle edullisimman ja mieluisimman vaihtoehdon. Parhaimmillaan voit vertailumme avulla saada jopa 20 lainatarjousta ja nopeimmat ovat nähtävilläsi vain muutamassa minuutissa.

Lainatarjouksista näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman, kuukausittaisen takaisinmaksuerän sekä kokonaiskoron, joiden perusteella voit vertailla tarjoukset ja valita omaan tilanteeseesi parhaiten sopivimman lainan. Lainaa tarjoavan kumppanin sivuilla voit toimittaa lainaa varten tarvittavat liitteet sekä tehdä lainasopimuksen. Yleensä laina maksetaan tilillesi viimeistään seuraavana pankkipäivänä, joten lainojen vertailu, sopivan lainatarjouksen valinta ja lainan saaminen on helppo ja nopea prosessi. Lainojen vertaileminen on lisäksi maksutonta!

Täytä Etuan lainahakemus ja vertaa lainatarjouksia vaikka heti!

Vertaa lainasummat