Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Saako ilman säästöjä lainaa? – Nämä voit rahoittaa ilman säästöjä

30.8.2023

Joskus eteen tulee tilanteita, jossa rahan tarve yllättää. Säästöt ovat voineet kulua muihin yllättäviin menoihin, ja hankintoja voi silti olla vielä tehtävänä. Miten sitä sitten pitäisi toimia tilanteessa, jossa säästöjä ei ole, mutta lainalle olisi tarvetta? Tutustutaan tässä artikkelissa rahoitusvaihtoehtoihin, joihin et tarvitse säästöjä.

Hae lainaa ilman säästöjä heti!

saako ilman säästöjä lainaa? - Näihin kohteisiin voit hakea lainaa ilman säästöjä

Mihin hankintoihin lainaa voi saada ilman säästöjä?

Ihan kaikkiin hankintoihin, kuten asunnon hankintaan, ei lähtökohtaisesti myönnetä lainaa ilman lakiin kirjattua käsirahaosuutta, eli säästettyä varallisuutta. On kuitenkin olemassa lukuisia hankintoja, jotka voit toteuttaa laajalla valikoimalla lainavaihtoehtoja ilman käsirahaa.

Esimerkkejä ilman säästöjä toteutettavissa olevista hankinnoista:

  • Remonttilaina – Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa pieniin ja suuriin remonttiprojekteihin jopa 60 000 euroa sinulle sopivalla kuukausierällä. Aloita tutustumalla suosituimpien remonttien hintoihin arvioidaksesi sinulle sopivaa remonttilainan summa!
  • Autolaina – Autolaina vaatii usein käsirahan, jonka lisäksi osamaksurahoituksessa kulkuneuvo toimii yleensä lainan vakuutena, ja on rahoitusyhtiön omistuksessa. Ajoneuvohankinnan voit toteuttaa myös vakuudettomalla kulutusluotolla ilman käsirahaa – Mitä eroa on kulutusluotolla ja liikkeen rahoituksella? Lue lisää
  • Kodin hankinnat – Pienlaina tarjoaa helpon ja nopean rahoitusvaihtoehdon pienemmille, n. 500-2000 euron hankinnoille ilman käsirahaa – Miten pienlaina voi auttaa pikaisessa rahan tarpeessa? Lue Hannun kokemuksia pienlainasta
  • Venelaina – Haaveissa veneen hankinta? Vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea myös vesikulkuneuvon hankintaan ilman käsirahaa tai vakuuksia – Muista nämä asiat venettä ostaessa

Vakuudetonta kulutusluottoa voit hakea lähes mihin tahansa pieneen tai suureen hankintaan. Kulutusluotto on helppo ja nopea vaihtoehto myyjäliikkeen rahoitukselle, luottokortille tai vakuudelliselle pankkilainalle – se mahdollistaa hankintojesi toteuttamisen nopeasti ilman pitkää ja uuvuttavaa hakemusprosessia, eikä hakemallesi summalle usein tarvita lainkaan säästöjä.

Kulutusluotot kannattaa aina kilpailuttaa, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Tutustu Etuan lainalaskuriin ja kilpailuta lainat nyt!

Joustoluotolla lainaa ilman säästöjä muuttuviin tilanteisiin

Jos et ole täysin varma tarkasta summasta, jonka tarvitset hankintasi toteuttamiseen, on joustoluotto erinomainen vaihtoehto kulutusluotolle. Joustoluotossa teet vain yhden hakemuksen, jonka hyväksymisen jälkeen käytössäsi on haetun luottorajan mukainen lainatili.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lue myös: Miten kulutusluotto eroaa joustoluotosta?

Joustoluottotililtä voit nostaa rahaa tarpeidesi mukaan myönnettyyn luottorajaan saakka juuri silloin, kun rahaa tarvitset – sinun ei tarvitse tehdä uutta hakemusta, jos huomaat tarvitsevasi lisälainaa hankintasi rahoittamiseen, kunhan myönnettyä luottorajaa ei ylitetä.

Joustoluotto on kätevä rahoitusvaihtoehto tilanteissa, joissa lainan lopullinen kokonaissumma ei ole tiedossa – esimerkiksi remonttiprojektissa ylimääräiset kulut voivat päästä yllättämään, jos remontin yhteydessä paljastuu suunniteltua laajempaa korjaustarvetta.

Joustoluottoa voit hakea ilman vakuuksia ja käsirahaa jopa 60 000 euroon asti.

Tee joustoluottohakemus heti ja saa lainaa tarpeisiisi nopeasti!

Mihin hankintoihin ei voi saada lainaa ilman säästöjä?

Tiettyjä lainoja, pääasiassa kodin tai vapaa-ajan asunnon hankintaan käytettäviä asuntolainoja ei voi hakea ilman säästöjä lakisääteisen lainakaton vuoksi. Lainakatto määrää, että asuntolainaa voidaan myöntää enintään 90% hankittavan asunnon kauppahinnasta.

Normaalisti asuntolainaa varten tarvitset siis 10% käsirahaa lainasummasta. Voit kuitenkin hakea lainallesi valtiontakausta tai pankkien tarjoamaa omatakausta, jolloin asuntolainaan vaadittu säästösumma voi olla alimmillaan vain 5% lainasummasta.

Lainakaton tarkoitus on kannustaa asunnon ostajaa säästämään kohtuullinen summa omaa pääomaa ennen asunnon hankintaa, ja rajoittaa näin asunnon hankintaan liittyvää kokonaisriskiä. Asuntolainat ovatkin usein suurin yksittäinen velkasumma yksityishenkilöille, ja niiden maksuajat ovat lähtökohtaisesti kulutusluottoja tai muita lainoja merkittävästi pidemmät.

Näin ollen asuntolainaa myöntäessä pankin on arvioitava tarkemmin hakijan maksukykyä. Pitkäjänteisessä säästämisessä onnistuminen osoittaakin pankille hakijan taloudenhallintataitoja ja näin helpottaa myönteisen lainapäätöksen antamista.

Lue myös: Miten säästää rahaa? 6 helppoa tapaa tehdä arjen säästöä

Lue seuraavaksi


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Nainen istumassa sähköpotkulaudan päällä.

Sähköpotkulautojen hintavertailu 2024 

28.5.2024

Tässä artikkelissa vertailemme vuokrattavien sähköpotkulautojen minuutti- ja kuukausihintoja Helsingissä kesällä 2024.


Lainan kilpailutus Etuan avulla auttoi Sannaa saamaan 20 000 euron lainan, kun tavallinen pankki ei myöntänyt.

Sanna sai 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoon Etuan avulla: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt lainaa”

15.5.2024

Uudellamaalla asuva 29-vuotias Sanna päätti puolisonsa kanssa hankkia vapaa-ajan asunnon ulkomailta. Kun täydellinen kohde löytyi, he hakivat pankista 20 000 euron lainaa asunnon panttia varten. Tavallinen pankki ei kuitenkaan myöntänyt lainaa, joten Sanna […]


Copyright © 2024 Etua.fi