Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023
Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen.

Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa tavallisten kulujen lisäksi. Aina kasassa ei ole säästöjä, jotka kattaisivat kaikki menot.

Helsinkiläinen Hannu, 65, tarvitsi nopeasti lainaa kodin vaihdosta syntyviin muutto- ja sisustuskuluihin. Toiveena oli edullinen laina muun muassa muuttofirman laskuja varten.

– Pitkän työuran jälkeen omat paikat alkavat olla jo siinä kunnossa, etten enää jaksa enkä viitsi roudata tavaroita itse, Hannu toteaa.

Ennen lainapäätöstä Hannu lähetti verkossa hakemuksen muutamiin eri palveluihin. Paras tarjous löytyi Etuan kotimaisen lainavertailupalvelun kautta.

Hannu nosti vaimonsa kanssa 3 000 euron muutto- ja sisustuslainan. Yhdessä lainaa hakevien pariskuntien kannattaakin merkitä puoliso rinnakkaishakijaksi saadakseen parempia tarjouksia. 

– Muuttokulujen jälkeen rahaa jäi vielä uuden kodin välttämättömiä hankintoja varten, kertoo Hannu. 

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lainaa 500 euroa tai enemmän – esimerkkinä muutto- ja sisustuslainaa

Lainaa ottaessa on tärkeää valita summa, jonka oma talous kestää. Etuan kautta voit hakea vaikka vain 500 euroa lainaa – tai joustavasti aina 60 000 euroon saakka. Kulutusluotto sopii siis monenlaisiin tilanteisiin ja budjetteihin.

Etuan verkkosivuilta löytyvän lainalaskurin avulla voi kokeilla, kuinka takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausittaisiin lyhennyksiin. Hannun mielestä palvelun käyttäminen oli helppoa.

– Lyhennykset ovat tuntuneet kohtuullisilta, eikä niiden maksaminen ole tuottanut ongelmia, sanoo Hannu.

Hannulle kulutusluoton hakeminen ja lainavertailupalvelun käyttö oli uutta. Hän sai Etuan kautta useita lainatarjouksia, ja ero kalleimman ja halvimman korkotarjouksen välillä oli noin 7 %. Lainan kilpailutuksella ja hyväksymällä edullisimman lainatarjouksen Hannu säästi pari sataa vuodessa muutto- ja sisustuslainan kustannuksia.

Hannu kertoo, että voisi kuvitella hakevansa lainaa Etuan kautta uudestaankin, jos sille joskus tulisi tarvetta.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa palvelusta. Äkkitilanteessa Etua on helppo ja kohtuuhintainen keino hakea lainaa.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Onko sinullakin haussa halvin kulutusluotto? Nopea lainavertailu verkossa ei sido sinua mihinkään. Voit tehdä päätöksen lainan nostamisesta vasta vertailtuasi tarjoukset huolellisesti.

Etuan verkkosivuilla täytät lainahakemuksen muutamassa minuutissa. Yhdellä hakemuksella säästät aikaa ja näet heti, millaisia henkilökohtaisia tarjouksia eri pankit ja rahoituslaitokset voivat sinulle antaa. Mukana on vain vakaita, Suomessa toimivia lainantarjoajia, joihin voit luottaa.

Muistathan, että erot korkojen välillä ovat isoja: kulutusluottojen korkokatto on 20 prosenttia, mutta lainan voi saada myös alle 10 prosentin korolla.

Jos sinulle on kasaantunut useita pikavippejä, kulutusluottoja ja osamaksuja, on velkojen yhdistäminen usein fiksua. Vanhat velat maksetaan pois uudella lainalla, jossa on matalampi korko. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina!

Jo vuodesta 2008 saakka toimineen Etuan lainavertailun käyttäminen on maksutonta. Voit luottaa siihen, että lainatarjousten korot ja kulut on esitetty läpinäkyvästi ilman piilokuluja. 

Näin helposti kulutusluoton hakeminen tapahtuu

  1. Laske sinulle sopiva laina laskurimme avulla. Laskurin laina-aikaa säätämällä voit katsoa, mikä kuukausierä olisi sinulle sopiva.
  2. Täytä hakemuslomake.
  3. Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa
  4. Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva kulutusluotto.
  5. Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti.

Lue seuraavaksi


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Nainen istumassa sähköpotkulaudan päällä.

Sähköpotkulautojen hintavertailu 2024 

28.5.2024

Tässä artikkelissa vertailemme vuokrattavien sähköpotkulautojen minuutti- ja kuukausihintoja Helsingissä kesällä 2024.


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Copyright © 2024 Etua.fi