Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yhdistelylaina - Yhdistämällä lainat säästät

Kilpailuta lainat 60 000 € asti. Ilmainen. Et sitoudu mihinkään. Saat lainapäätöksen heti.
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä
39 €
Säästö kuukaudessa

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Yhdistelylaina – Yhdistä lainasi yhdeksi lainaksi

Yhdistä nykyiset kulutusluottosi, osamaksusopimuksesi ja luottokorttivelkasi yhteen lainaan. Yhdistelylainan avulla säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa ja voit pienentää kuukausimenojasi. Yhdistele luottoja aina 60 000 euroon saakka.

Suomen laajin 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppaniverkosto ja nopea hakemusten käsittely takaavat, että saat kauttamme parhaan yhdistelylainaratkaisun.

kaarna logo
avida logo
collector bank logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä hakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi
katsottavaksi muutamassa minuutissa ja
voit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Kilpailuta lainat – Saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta

Yhdistelylainalla voit yhdistää useat eri luotot ja pienlainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näitä lainoja voivat olla esimerkiksi kulutusluotot, vakuudettomat lainat, pikavipit, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat.

Lainojen yhdistäminen tuo helposti tuntuvia säästöjä kuukaudessa, koska yhtä lainaa lyhentäessä ei tarvitse maksaa useiden lainojen korkoja eikä muita lainanhoitokuluja.

Lisäksi yhdistelylainan avulla oman talouden hallinta helpottuu, kun kaikki yksittäiset lainojen lyhennykset jäävät pois ja tilalle tulee yksi selkeästi määritelty yhdistelylainan maksuerä kuukaudessa.

Lainojen yhdistämisellä

  • säästät lainakuluissa, koska isomman kulutusluoton korkoprosentti on yleensä edullisempi kuin pikavippien tai muiden pikkulainojen
  • sinulla on mahdollista saada pidempi takaisinmaksuaika kuin nykyisille pienille lainoille
  • maksat yhtä kuukausimaksua monen sijaan ja sinun ei tarvitse maksaa montaa tilinhoitomaksua
  • helpotat oman talouden seurantaa, koska lainasumma ja kuukausierät ilmenevät samalla laskulla
  • voit säästää lainan koroissa, kun kilpailutat lainasi.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka haluat

  • maksaa pois kalliit pikavipit ja luottokorttivelat
  • yhdistellä pienemmät kulutusluotot yhdeksi lainaksi
  • alentaa nykyisten lainojesi kuukausimaksuja
  • helpottaa oman talouden hallintaa maksamalla vain yhtä lainaa.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin haet yhdistelylainaa

Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Kauttamme voit löytää edullisemman koron yhdistelylainalle ja säästää lainakuluissa.

1. Täytä hakemus

Jotta löytäisit edullisimman mahdollisen koron lainaasi, kannattaa yhdistelylainat kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti Etuan kautta, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja se on täysin ilmaista.

Täytä hakemus

2. Kilpailuta lainat

Etuan kautta voit yhdellä hakemuksella saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainatarjouksista ensimmäiset tulevat yleensä jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta. Yhdistelylainan hakeminen on siis nopeaa ja vaivatonta.

Kilpailuta lainat

3. Vertaa

Lainatarjouksissa kannattaa katsoa erityisesti koron ja lainan muiden kulujen suuruutta ja verrata sitä aiempien lainojen vastaaviin. Näin valitset varmasti entisiä lainojen edullisemman vaihtoehdon yhdistelylainaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Löydä sopivin yhdistelylaina vertailusta

Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään. Lainapäätöksen saat heti ja voit rauhassa vertailla tarjouksia ennen hyväksymispäätöstä.

Kilpailuta lainat

Yhdistä lainat – säästät rahaa ja vaivaa

Elämässä tulee eteen joskus yllättäviä tilanteita, jolloin pieni lisärahoitus voi olla tarpeen. Kertyneet lainat alkavat kuitenkin ajan myötä rasittaa taloutta ja jaksamista huomattavissa määrin. Lainojen kuukausierät haukkaavat suuren osan kuukausituloista ja lukuisat eräpäivät stressaavat.

Tällöin yksittäisten lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on hyvä korjausliike talouden tasapainottamiseksi. Yhdistelylainan avulla voit ottaa taloutesi haltuun ja säästä huomattavasti turhissa lainakuluissa!

Voit säästää lainojen yhdistelyllä jopa satoja euroja kuukaudessa. Tämä raha on käytössäsi säästöjen kartuttamiseen tai kulutukseen. Jos talletat osan säästyneestä rahasta puskurirahastoksi, sinun ei tulevaisuudessa enää tarvitse turvautua uusiin lainoihin yllättävien menojen ilmaantuessa.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin eikä velvoita sinua mihinkään. Palvelumme on ilmainen.

Saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä tai piilokuluja. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja päättää hyväksytkö lainatarjouksen vai et.

Kilpailuttamalla löytyy paras yhdistelylaina juuri sinun tarpeisiisi

Yhdistelylainoja tarjoavat monet pankit ja luotonmyöntäjät eikä paras yhdistelylaina välttämättä löydy heti ensimmäisestä pankista. Siksi pankit kannattaa kilpailuttaa ja vertailla tarjouksia ennen lainan nostamista.

Vaivattomin tapa kilpailuttaa yhdistelylaina on käyttää Etuan lainapalvelua, minkä kautta saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella ja voit helposti vertailla tarjouksia keskenään. Etuan lainankilpailutus on ilmainen, luotettava eikä velvoita mihinkään.

Yhdistelylainojen korot vaihtelevat lainayhtiöittäin, jonka vuoksi paras yhdistelylaina löytyy vain kilpailuttamalla ja vertailemalla lainan kokonaiskuluja. Valittuasi sopivan tarjouksen voit toimittaa liitteet ja hyväksyä lainasopimuksen rahoitusyhtiön sivuilla. Tämän jälkeen laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän sisällä.

Etuan avulla jo kymmenet tuhannet ihmiset ovat yhdistäneet kalliit kulutusluotot, pikavipit, osamaksut ja luottokorttivelat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Keskimäärin Etuan asiakkaat ovat alentaneet lainojen takaisinmaksueriä sadoilla euroilla. Kilpailuta sinäkin edullinen yhdistelylaina jo tänään!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Laske ensin paljonko sinulla on nykyisiä lainoja olemassa. Seuraavaksi haet matalakorkoista yhdistelylainaa haluamallesi summalle täyttämällä maksuttoman hakemuksen  nettisivuillamme. Etua kilpailuttaa lainasi usean lainayhtiön kesken ja voit vertailla saamiasi lainatarjouksia vaivattomasti palvelumme avulla.

Valittuasi sinulle sopivimman lainan, maksetaan aiemmat lainat pois joko lainayhtiön toimesta tai voit maksaa lainat pois itse tilillesi siirretyllä lainalla. Näin sinulle jää vain yksi edullinen yhdistelylaina maksettavaksi, jolloin saavutat yleensä säästöjä kuukausittaisissa kustannuksissasi.

Etuan avulla voit yhdistää haluamasi kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat yhdeksi lainaksi aina 60 000 euroon asti ja näin säästää lainakuluissa. Vakuudellisissa asunto- ja autolainoissa korko on usein alhaisempi kuin vakuudettomissa kulutusluotoissa, joten nämä yleensä jätetään vakuudettoman yhdistelylainan ulkopuolelle.

Jos sinulla on monta eri lainaa, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa aika ajoin.

Mikäli sinulla on useita lainoja korkealla korolla, yhdistelylaina voi olla parempi vaihtoehto. Yhdistelylainan avulla voit saada matalamman koron, minkä ansiosta säästät pitkällä aikavälillä merkittävän summan.

Yhdistelylainaa voi myös harkita, jos huomaa, että rahat eivät riitä lainan kuukausierien maksuun. Yhdellä yhdistelylainalla voit pienentää kuukausierää ja saada sopivasti aikaa rahatilanteesi vakauttamiseen.

Yhdistelylaina voi tuoda säästöjä, vaikka nykyisiä lainoja on vain muutama ja niiden kuukausimaksut eivät ole muodostuneet ongelmaksi. Ajoissa haettu yhdistelylaina ja lainojen kilpailuttaminen estää turhien korkojen ja kulujen maksamisen.

Yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos laskut kasautuvat ja eräpäivien muistaminen on hankalaa. Kun laskut on yhdistetty yhteen maksuun, lainojen ja luottojen hallitseminen on helppoa ilman huolta eräpäivien unohtamisesta.

Lisäksi yhdistelylaina voi tulla kysymykseen, jos molemmilla puolisoilla on monta pienlainaa. Tällöin voi olla järkevää yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainojen hoitokulut pienevät ja usein rinnakkaishakija varmistaa paremman lainatarjouksen etenkin suuremmissa lainasummissa.

Lainan kilpailuttamisella on mahdollista saada kuukausisäästöjä vanhaankin lainaan. Kun kilpailutat lainasi säännöllisin väliajoin, varmistat, että et maksa vanhoista lainoista liikaa korkoja ja muita kuluja.

Kilpailuttamalla lainan Etua.fi-palvelussa, löydät sinulle sopivimman yhdistelylainan helposti ja ilmaiseksi! Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertailu ei sido mihinkään.

Kyllä. Voit kilpailuttaa yhdistelylainat,
kulutusluotot  ja  asuntolainat  palvelussamme täysin maksutta ja riskittä. Saatu lainatarjous ei velvoita nostamaan lainaa.

Etuan kautta voit hakea yhdistelylainaa 500–60 000 euroa. Lainayhtiöt tekevät kokonaisarvion hakemuksesta ja esittävät lainatarjouksessa, kuinka paljon ovat valmiita myöntämään lainaa. Tarjottavaan lainasummaan vaikuttaa moni asia, esimerkiksi hakijan tulot ja menot, työsuhteen laatu, maksuhistoria, lainojen määrä ja se hakeeko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa.

Lainan hakeminen yhdessä puolison kanssa mahdollistaa parempien lainatarjousten saamisen, varsinkin jos on kyseessä suurempi lainasumma. Lainan myöntämisessä kahdelle hakijalle sisältää vähemmän riskejä lainayhtiölle, joten lainaa on mahdollista saada suuremmalle summalle ja pienemmällä korolla kuin yksin hakiessa. Yhdistelylainaa voi saada yksinkin, jos on säännölliset tulot ja on hoitanut raha-asiat moitteettomasti.

Yhdistelylainan hakeminen Etuan kautta on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis ilman sitoumuksia katsoa, millaisella korolla lainayhtiöt ovat nyt sinulle valmiita tarjoamaan lainaa ja millaisia säästöjä saisit.

Yhdistelylainan korko riippuu hakemastasi lainasummasta, laina-ajasta, taloudellisesta tilanteestasi, lainayhtiöstä ja siitä, haetko lainaa yksin vai yhdessä puolison kanssa. Jokainen rahoitusyhtiö tekee hakijakohtaisen lainatarjouksen, joten lainan korko selviää vain yhdistelylainaa hakemalla.

Etuan avulla voit hakea yhdistelylainaa maksutta ja ilman sitoumuksia. Lainapäätöksen saat heti ja mahdolliset lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja valita niistä sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille ihmisille, joilla on useita pienempiä lainoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkoja, ja jotka haluavat säästää kuukausittaisissa kuluissa. Lainojen yhdistäminen pienentää lyhennysten määrää, jolloin säästät joka kuukausi koroissa ja muissa lainakuluissa.

Myös vanha laina kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin täyttämällä yhdistelylainahakemus nettisivuillamme. Lainan kilpailuttamisella varmistat, että et maksa vanhasta lainastasi liikaa.

Yhdistelylainaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja joilla luottotiedot ovat kunnossa.

Voit hakea yhdistelylainallesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.

Voit aina maksaa lainan nopeammin takaisin kuin alkuperäinen takaisinmaksusuunnitelma oli. Lainan voi myös maksaa takaisin yhdessä erässä. Lainan nopeammasta takaisinmaksusta kannattaa sopia sen lainayhtiön kanssa, josta olet yhdistelylainan nostanut.

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja usein taloudellisesti järkevää. Parasta on valita yhdistelylaina, joka sopii sinun tarpeisiisi ja tarjoaa parhaan koron. Mikäli harkitset yhdistelylainaa, on hyvä ottaa huomioon alla olevat asiat.

Yhdistelylainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla voi yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka 1–18 vuoden maksuajalla.

Yhdistäessä lainoja kannattaa ensiksi selvittää nykyisten lainojen määrä ja niihin kuukaudessa käytettävä rahamäärä. Helpoiten asia selviää kokoamalla lainatiedot viimeisimmistä laskuista.

Kannattaa myös arvioida, yhdistääkö kaikki nykyiset lainat vai vain osan niistä. Kaikkia lainoja ei välttämättä kannatta yhdistää, jos yhdistettävä lainasumma kasvaa todella suureksi tai jos mukana on esimerkiksi alhaisella korolla olevaa autolainaa. Myös muut vakuudelliset lainat ovat yleensä koroiltaan sellaisia, ettei niiden yhdistäminen tuo säästöjä.

Kun lainojen kokonaissumma ja niiden lyhennyksiin menevä rahamäärä on selvillä, täytyy vielä miettiä omaan tilanteeseen sopiva uusi lyhennyserä. Sopiva lainan lyhennys on sellainen, joka mahdollistaa muiden pakollisten maksujen hoitamisen ilman ongelmia. Laina-aikaa pidentämällä yksittäinen kuukausierä alenee, mutta samalla lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalta nousevat.

Laina-ajan osalta kannattaa muistaa, että lainaa on yleensä aina helpompi lyhentää ennakoitua nopeammin kuin lähteä neuvottelemaan pankin kanssa laina-ajan pidentämisestä. Kuukausierä onkin hyvä laina-ajan alussa jättää riittävän pieneksi ja mikäli rahaa jää yli, tehdä säästöillä ylimääräisiä lyhennyksiä.

Lisäksi on hyvä huomioida, että rinnakkaishakija eli samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso parantaa yhdistelylainan saantimahdollisuuksia etenkin suuremmissa lainasummissa. Puolison kanssa on helpompi saada isompi laina paremmilla lainaehdoilla.

Lainaehtoihin ja kuluihin kannattaa tutustua huolella ennen lainan nostamista. Erityisesti kannattaa varmistaa, että lainan korot ja ehdot ovat nykyisiä lainoja edullisempia.

Lainojen yhdistämisen yhteydessä on hyvä miettiä laajemmin omia kulutustottumuksiaan – mistä lainat alun perin kertyivät ja miten vastaavat tilanteet voisi ehkäistä tulevaisuudessa. Talouden saa pysyvästi tasapainoon vain, kun elää tulojensa mukaisesti.

Jokainen palvelussa mukana oleva rahoitusyhtiö tekee lainapäätöksen hakemuksesta tekemänsä kokonaisarvion ja omien lainanantokriteereiden mukaan. Lainapäätökseen vaikuttavat lainanhakijan kokonaistilanne, kuten tulot, menot, työsuhteen laatu, maksuhistoria ja lainojen määrä.

Etua on lainavertailupalvelu ja lähetämme hakemuksen useisiin lainayhtiöihin, jotta mahdollisimman moni asiakkaistamme saisi yhden tai useamman lainatarjouksen. Etua ei voi vaikuttaa lainayhtiöiden lainapäätöksiin emmekä saa tietää tarkkaa syytä kielteiselle lainapäätökselle.

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]

Miten säästää rahaa? 6 helppoa tapaa tehdä arjen säästöä

Haluaisitko, että sinulle jäisi enemmän rahaa käteen joka kuukausi? Näillä helpoilla vinkeillä voit kerryttää säästöä joka kuukausi – kokeile heti! 1. Ole tarkkana ruokaostoksilla ja vältä hävikkiä Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mikä tarkoittaa, […]

Kannattaako lainojen yhdistäminen? Katso, kuinka voit hyötyä yhdistämällä vanhat lainasi

Onko sinulla kertynyt useampia lainoja maksettavaksi takaisin? Yhdistämällä lainasi voit säästää rahaa joka kuukausi – lue tästä jutusta, kuinka se onnistuu! Miksi lainat kannattaa yhdistää? Onko sinulla useita lainoja, joiden lyhentäminen vie ison […]

Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi