Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lyhennätkö joka kuukausi useampaa osamaksua tai lainaa? Testaa millä korolla saisit yhdistettyä lainasi

14.9.2023
Yhdistämällä usean pienen lainan yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voi säästää lainakuluissa tuntuvan summan.

Vievätkö lainojen ja osamaksujen lyhennykset turhan paljon rahaa joka kuukausi? Älä enää aikaile, vaan pyydä tarjous yhdistelylainasta.

Pieniä osamaksuja voi kertyä netissä ostoksia tekevälle useita, sillä lähes kaikissa verkkokaupoissa voi halutessaan maksaa ostokset useammassa erässä. Myös vaikkapa kodinkone- tai huonekaluostosten maksamiseen myymälässä on tarjolla osamaksuvaihtoehto.

Yksittäiset lyhennykset ovat usein vain muutamia kymppejä kuukaudessa, mutta useiden osamaksujen lyhennyksistä voi tulla satojen eurojen yhteissumma. Tämän lisäksi erilaiset laskutuspalkkiot ja muut lisämaksut vievät jopa satoja euroja vuodessa.

Vertaile ja säästä

Yleinen hintojen nousu on saanut monet huolestuneeksi ja miettimään, miten kuukaudessa jäisi enemmän rahaa käytettäväksi arjen menoihin. Yhdistelemällä pienet lainat ja osamaksut voit saada helpotusta lainakuluihin. Maksamalla vain yhtä lainaa, pääset eroon turhista lisäkuluista ja useista muistettavista eräpäivistä.

Hakemalla yhdistelylainaa lainavertailun kautta, voit vertailla useiden pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjouksia vaivattomasti. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa, eikä hakemuksen jättäminen velvoita mitenkään. Voit rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita itsellesi parhaan lainan.

Asiakaspalvelu apunasi

Lainojen yhdistäminen käy kätevästi yhdellä nettihakemuksella. Lainatarjouksia on helppo vertailla Etuan avulla, sillä tarjoukset voi järjestää esimerkiksi koron tai kuukausierän mukaiseen järjestykseen. Mikäli kaipaat apua tai neuvoja laina-asioissa, niin asiakaspalvelumme auttaa niin chatissa kuin puhelimitse. Vertailemalla eri pankkien tarjouksia voit säästää myös korkomenoissa joka kuukausi.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

3.1.2024

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Copyright © 2024 Etua.fi