Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lyhennätkö joka kuukausi useampaa osamaksua tai lainaa? Testaa maksutta millä korolla saisit yhdistettyä lainasi

14.9.2023
Yhdistämällä usean pienen lainan yhdeksi edullisemmaksi lainaksi voi säästää lainakuluissa tuntuvan summan.

Vievätkö lainojen ja osamaksujen lyhennykset turhan paljon rahaa joka kuukausi? Älä enää aikaile, vaan pyydä tarjous yhdistelylainasta.

Pieniä osamaksuja voi kertyä netissä ostoksia tekevälle useita, sillä lähes kaikissa verkkokaupoissa voi halutessaan maksaa ostokset useammassa erässä. Myös vaikkapa kodinkone- tai huonekaluostosten maksamiseen myymälässä on tarjolla osamaksuvaihtoehto.

Yksittäiset lyhennykset ovat usein vain muutamia kymppejä kuukaudessa, mutta useiden osamaksujen lyhennyksistä voi tulla satojen eurojen yhteissumma. Tämän lisäksi erilaiset laskutuspalkkiot ja muut lisämaksut vievät jopa satoja euroja vuodessa.

Vertaile ja säästä

Yleinen hintojen nousu on saanut monet huolestuneeksi ja miettimään, miten kuukaudessa jäisi enemmän rahaa käytettäväksi arjen menoihin. Yhdistelemällä pienet lainat ja osamaksut voit saada helpotusta lainakuluihin. Maksamalla vain yhtä lainaa, pääset eroon turhista lisäkuluista ja useista muistettavista eräpäivistä.

Hakemalla yhdistelylainaa lainavertailun kautta, voit vertailla useiden pankkien ja luotonmyöntäjien lainatarjouksia vaivattomasti. Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa, eikä hakemuksen jättäminen velvoita mitenkään. Voit rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita itsellesi parhaan lainan.

Asiakaspalvelu apunasi

Lainojen yhdistäminen käy kätevästi yhdellä nettihakemuksella. Lainatarjouksia on helppo vertailla Etuan avulla, sillä tarjoukset voi järjestää esimerkiksi koron tai kuukausierän mukaiseen järjestykseen. Mikäli kaipaat apua tai neuvoja laina-asioissa, niin asiakaspalvelumme auttaa niin chatissa kuin puhelimitse. Vertailemalla eri pankkien tarjouksia voit säästää myös korkomenoissa joka kuukausi.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lue seuraavaksi


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


Miten säästää rahaa

Miten säästää rahaa? 6 helppoa tapaa tehdä arjen säästöä

20.9.2023

Haluaisitko, että sinulle jäisi enemmän rahaa käteen joka kuukausi? Näillä helpoilla vinkeillä voit kerryttää säästöä joka kuukausi – kokeile heti! 1. Ole tarkkana ruokaostoksilla ja vältä hävikkiä Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mikä tarkoittaa, […]


Lainojen yhdistäminen

Kannattaako lainojen yhdistäminen? Katso, kuinka voit hyötyä yhdistämällä vanhat lainasi

19.9.2023

Onko sinulla kertynyt useampia lainoja maksettavaksi takaisin? Yhdistämällä lainasi voit säästää rahaa joka kuukausi – lue tästä jutusta, kuinka se onnistuu! Miksi lainat kannattaa yhdistää? Onko sinulla useita lainoja, joiden lyhentäminen vie ison […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi