Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainojen yhdistäminen hyödyttää – näin Tero ja Jaana säästävät 200 euroa joka kuukausi

26.8.2021
Lainojen yhdistäminen hyödyttää Teron ja Jaanan mielestä

Onko sinulla luottokorttivelkaa tai ostitko osamaksulla? Lainojen yhdistämisellä voit säästää lainakuluissa merkittäviä summia.

Osamaksuja, luottokorttivelkaa, kulutusluottoa….Lainakulut voivat olla yllättävän suuria, jos maksat pieniä lainanlyhennyksiä moneen paikkaan. Tällöin lainojen yhdistäminen yhdeksi edulliseksi kulutusluotoksi voi selkeyttää talouttasi. Lue, miten turkulainen pariskunta kilpailutti yhdistelylainan Etua.fi-palvelussa ja säästää nyt 200 euroa joka kuukausi.

Muuton yhteydessä kertyi osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkaa

Terolle ja Jaanalle oli muuton yhteydessä kertynyt satojen eurojen kuukausilyhennys useasta pienestä lainasta. Pariskunta maksoi uuden sängyn, pesukoneen ja television osamaksulla, ja näistä kertyi maksettavaa yli 200 euroa joka kuukausi. Jaanalla oli myös pienemmistä kodin hankinnoista luottokorttivelkaa lähes 900 euroa. Lisäksi pariskunnan auto hajosi ja Teron luottokortille kertyi korjaamolaskua 700 euroa.

Kaiken kaikkiaan Terolla ja Jaanalla oli osamaksuista ja luottokorteista maksettavaa 5 000 euron verran ja lyhennyksiin kului yhteensä yli 350 euroa joka kuukausi. Pariskunta pystyi maksamaan lainojen lyhennykset, mutta useat eräpäivät stressasivat eikä palkasta jäänyt juurikaan säästöön. Jaanan mielestä osamaksusopimusten yli 20 % todellinen vuosikorko oli myös liikaa.

Lainojen yhdistäminen tuo selvää säästöä

Ystävän suosittelun perusteella Tero ja Jaana päättivät kokeilla lainojen yhdistämistä kotimaisen Etua.fi-palvelun avulla

Lainahakemuksen täyttö sujui ongelmitta ja ensimmäiset lainatarjoukset tulivat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tarjoukset olivat hieman eri hintaisia ja nopean vertailun jälkeen pariskunta valitsi edullisimman kuukausierän tarjoavan lainan, missä myös todellinen vuosikorko oli alhaisin.

Nyt pariskunnalta kuluu vähemmän rahaa lainan lyhennykseen eikä useat laskujen eräpäivät ahdista. Jatkossa Tero ja Jaana maksavat lainaa takaisin vain 156 euroa kuukaudessa aiemman 350 euron sijaan. Säästyneet 200 euroa pariskunta tallettaa pankkiin tulevia hankintoja varten.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Tero ja Jaana suosittelevat yhdistelylainan kilpailutusta muillekin: – Sopivimman lainan löysi helposti vertailemalla eri lainayhtiöiden antamia tarjouksia. Koroissa oli eroja ja muutkin lainaehdot vaihtelivat lainantarjoajan mukaan.

Etua.fi-lainankilpailutusta pariskunta piti vaivattomana palveluna käyttää: – Etua toimi hyvin kaikin puolin. Lainojen kilpailutus oli nopeaa eikä ongelmia ilmennyt, myös lainatarjousten vertailu oli tehty helpoksi. Nyt rahaa menee lainakuluihin vähemmän, toteaa pariskunta.

Katso kuinka paljon sinä voit säästää yhdistämällä lainasi

Yhdistelylainalla voit yhdistää usean lainan yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Näitä lainoja voivat olla kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat vain yhtä kuukausittaista erää, voit säästää lainakuluissa ja oman talouden hallinta helpottuu.

Etua.fi-lainankilpailutuspalvelun avulla voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Yhdistä pienet lainasi järkeväksi kokonaisuudeksi! Hae yhdistelylainaa nyt!

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

3.1.2024

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Copyright © 2024 Etua.fi