Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainan yhdistäminen kannattaa – kokemuksia yhdistelylainoista

17.6.2020
Lainan yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen on usein viisasta, jos sinulle on kertynyt useita lainoja, esimerkiksi luottokorttivelkaa, osamaksusopimuksia tai muita kulutusluottoja. Yhdistelylainan avulla voit pienentää lainoista kertyviä kuluja ja taloudellinen tilanteesi paranee.

Yhdistelylainan kautta kertyneillä säästöillä voit maksaa lainaa nopeammin pois tai käyttää rahaa muuhun elämiseen. Lainojen yhdistämisellä saat myös selkeyttä oman talouden hoitoon, kun useat lainat ja niiden eräpäivät yhdistetään yhdeksi lainaksi.

Lue tästä asiakkaamme Niinan kokemuksia lainojen yhdistämisestä.

Lainan yhdistäminen kokemuksia Etua.fi lainapalvelussa

Niinalla, 26-vuotiaalla keskisuomalaisella luokanopettajalla, oli useita lainoja. Opettajaksi valmistumisen jälkeen luottokorttivelkaa ja osamaksusopimuksia oli kertynyt yhteensä 10 000 euroa muun muassa uuden asunnon remontoimisesta ja sisustamisesta.

 – Kauppojen osamaksuilla ja luottokorteilla maksaminen on nykyään niin helppoa, että lainoja kertyi vähän huomaamatta. Pystyin kyllä hoitamaan lainojen takaisinmaksun eikä minulla ollut sinänsä hätää, mutta useat lainat ja niiden eräpäivät ahdistivat, kertoo Niina.

Niina huomasi Etuan mainoksen netissä ja päätti kokeilla lainojen yhdistämistä. Jos ei anna, ei otakaan, ajatteli Niina, sillä yhdistelylainan kilpailuttaminen Etua.fi:n kautta on ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Lainahakemus oli helppo ja nopea tehdä. Omien perustietojen ilmoittamisen jälkeen Niinan tarvitsi vain laskea yhteen nykyisten lainojen määrä ja kuukausierät. Liitteitä tai vakuuksia ei hakemisen yhteydessä kyselty ja lainapäätös tuli saman tien.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Niina sai useita yhdistelylainatarjouksia, joita hän vertaili ja valitsi itselleen sopivimman.  

– Lainatarjousten vertailu oli vaivatonta Etuan lainatarjousnäkymässä. Siitä ilmeni eri tarjousten lainasummat, kuukausierät ja korot. Pystyin hyvin vertailemaan aikaisempien lainojeni ehtoja uusiin tarjouksiin, sanoo Niina.

Lainasopimuksen hyväksymisen yhteydessä Niina latasi kopion palkkalaskelmastaan lainayhtiön verkkopalvelussa. Laina oli tilillä parissa arkipäivässä.

– Koko lainaprosessi oli todella selkeä ja nopea, summaa Niina lainojensa yhdistämiskokemusta Etua.fi-lainapalvelussa.

Lainojen yhdistämisellä Niina pienensi lainoista maksamiaan lainanhoitokuluja ja kuukausieriä. Aiemmin Niina lyhensi lainoja 600 euroja kuukaudessa. Lainojen yhdistämisen jälkeen hän maksaa lainaa takaisin 216 euroa kuukaudessa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukaudessa säästöjä Ninalle kertyy siis 384 euroja ja vuodessa jopa 4 608 euroa.

  -Tuntuu kuin kivi olisi vierähtänyt sydämeltä. Nyt rahaa on selkeästi enemmän arjen menoihin ja jotain jää säästöönkin, huoahtaa Niina. 

Lainojen yhdistäminen helposti ja ilmaiseksi Etuan kautta

Etua.fi-lainapalvelu kilpailuttaa yhdistelylainan puolestasi usean lainayhtiön kesken. Luottoyhtiöiden lainaehdot vaihtelevat paljonkin ja sopivin vaihtoehto löytyy vain kilpailuttamalla ja vertailemalla tarjouksia. Tämä käy kätevästi ja luotettavasti Etua.fi-palvelussa. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertailu ei sido mihinkään.

Näin yhdistelylainan hakeminen tapahtuu

1. Täytä yhdistettävien lainojen määrä ja lyhennykset yhdistelylaskimeen ja valitse sopiva lainan määrä. Laskurin laina-aikaa säätämällä voit katsoa, mikä kuukausierä olisi sinulle sopiva.

2. Täytä hakemuslomake ja hae yhdistelylainaa.

3. Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa

4. Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva yhdistelylaina.

5. Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti.

Kymmenet tuhannet suomalaiset yhdistävät vuosittain lainansa Etuan kautta. Keskimäärin autamme ihmisiä alentamaan lainojensa kuukausieriä sadoilla euroilla. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme 4/5 tähteä ja yli 85 % asiakkaistamme pitää palvelua hyvänä tai erinomaisena. Etua.fi -lainapalvelu on täysin kotimainen ja sille on myönnetty arvostettu Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta.

Lue seuraavaksi


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


Miten säästää rahaa

Miten säästää rahaa? 6 helppoa tapaa tehdä arjen säästöä

20.9.2023

Haluaisitko, että sinulle jäisi enemmän rahaa käteen joka kuukausi? Näillä helpoilla vinkeillä voit kerryttää säästöä joka kuukausi – kokeile heti! 1. Ole tarkkana ruokaostoksilla ja vältä hävikkiä Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mikä tarkoittaa, […]


Lainojen yhdistäminen

Kannattaako lainojen yhdistäminen? Katso, kuinka voit hyötyä yhdistämällä vanhat lainasi

19.9.2023

Onko sinulla kertynyt useampia lainoja maksettavaksi takaisin? Yhdistämällä lainasi voit säästää rahaa joka kuukausi – lue tästä jutusta, kuinka se onnistuu! Miksi lainat kannattaa yhdistää? Onko sinulla useita lainoja, joiden lyhentäminen vie ison […]


Copyright © 2023 Etua.fi