Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainan yhdistäminen kannattaa – kokemuksia yhdistelylainoista

17.6.2020
Lainan yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen on usein viisasta, jos sinulle on kertynyt useita lainoja, esimerkiksi luottokorttivelkaa, osamaksusopimuksia tai muita kulutusluottoja. Yhdistelylainan avulla voit pienentää lainoista kertyviä kuluja ja taloudellinen tilanteesi paranee.

Yhdistelylainan kautta kertyneillä säästöillä voit maksaa lainaa nopeammin pois tai käyttää rahaa muuhun elämiseen. Lainojen yhdistämisellä saat myös selkeyttä oman talouden hoitoon, kun useat lainat ja niiden eräpäivät yhdistetään yhdeksi lainaksi.

Lue tästä asiakkaamme Niinan kokemuksia lainojen yhdistämisestä.

Lainan yhdistäminen kokemuksia Etua.fi lainapalvelussa

Niinalla, 26-vuotiaalla keskisuomalaisella luokanopettajalla, oli useita lainoja. Opettajaksi valmistumisen jälkeen luottokorttivelkaa ja osamaksusopimuksia oli kertynyt yhteensä 10 000 euroa muun muassa uuden asunnon remontoimisesta ja sisustamisesta.

 – Kauppojen osamaksuilla ja luottokorteilla maksaminen on nykyään niin helppoa, että lainoja kertyi vähän huomaamatta. Pystyin kyllä hoitamaan lainojen takaisinmaksun eikä minulla ollut sinänsä hätää, mutta useat lainat ja niiden eräpäivät ahdistivat, kertoo Niina.

Niina huomasi Etuan mainoksen netissä ja päätti kokeilla lainojen yhdistämistä. Jos ei anna, ei otakaan, ajatteli Niina, sillä yhdistelylainan kilpailuttaminen Etua.fi:n kautta on ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Lainahakemus oli helppo ja nopea tehdä. Omien perustietojen ilmoittamisen jälkeen Niinan tarvitsi vain laskea yhteen nykyisten lainojen määrä ja kuukausierät. Liitteitä tai vakuuksia ei hakemisen yhteydessä kyselty ja lainapäätös tuli saman tien.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Niina sai useita yhdistelylainatarjouksia, joita hän vertaili ja valitsi itselleen sopivimman.  

– Lainatarjousten vertailu oli vaivatonta Etuan lainatarjousnäkymässä. Siitä ilmeni eri tarjousten lainasummat, kuukausierät ja korot. Pystyin hyvin vertailemaan aikaisempien lainojeni ehtoja uusiin tarjouksiin, sanoo Niina.

Lainasopimuksen hyväksymisen yhteydessä Niina latasi kopion palkkalaskelmastaan lainayhtiön verkkopalvelussa. Laina oli tilillä parissa arkipäivässä.

– Koko lainaprosessi oli todella selkeä ja nopea, summaa Niina lainojensa yhdistämiskokemusta Etua.fi-lainapalvelussa.

Lainojen yhdistämisellä Niina pienensi lainoista maksamiaan lainanhoitokuluja ja kuukausieriä. Aiemmin Niina lyhensi lainoja 600 euroja kuukaudessa. Lainojen yhdistämisen jälkeen hän maksaa lainaa takaisin 216 euroa kuukaudessa 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukaudessa säästöjä Ninalle kertyy siis 384 euroja ja vuodessa jopa 4 608 euroa.

  -Tuntuu kuin kivi olisi vierähtänyt sydämeltä. Nyt rahaa on selkeästi enemmän arjen menoihin ja jotain jää säästöönkin, huoahtaa Niina. 

Lainojen yhdistäminen helposti ja ilmaiseksi Etuan kautta

Etua.fi-lainapalvelu kilpailuttaa yhdistelylainan puolestasi usean lainayhtiön kesken. Luottoyhtiöiden lainaehdot vaihtelevat paljonkin ja sopivin vaihtoehto löytyy vain kilpailuttamalla ja vertailemalla tarjouksia. Tämä käy kätevästi ja luotettavasti Etua.fi-palvelussa. Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertailu ei sido mihinkään.

Näin yhdistelylainan hakeminen tapahtuu

1. Täytä yhdistettävien lainojen määrä ja lyhennykset yhdistelylaskimeen ja valitse sopiva lainan määrä. Laskurin laina-aikaa säätämällä voit katsoa, mikä kuukausierä olisi sinulle sopiva.

2. Täytä hakemuslomake ja hae yhdistelylainaa.

3. Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa

4. Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva yhdistelylaina.

5. Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti.

Kymmenet tuhannet suomalaiset yhdistävät vuosittain lainansa Etuan kautta. Keskimäärin autamme ihmisiä alentamaan lainojensa kuukausieriä sadoilla euroilla. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme 4/5 tähteä ja yli 85 % asiakkaistamme pitää palvelua hyvänä tai erinomaisena. Etua.fi -lainapalvelu on täysin kotimainen ja sille on myönnetty arvostettu Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta.

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

3.1.2024

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Copyright © 2024 Etua.fi