Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Hukutko laskuihin? Lainojen yhdistämisen avulla voit säästää rahaa ja helpottaa talouden hallintaa

29.8.2022
lainojen yhdistäminen

Jos sinulla on useiden lainojen ja osamaksujen lyhennyksiä, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä.

Erityisesti lainojen yhdistäminen hyödyttää, jos iso osa palkastasi menee laskuihin. Yhdistelylainan avulla maksat yhtä edullisempaa lainaa takaisin usean sijaan. Näin säästät lainakuluja ja oman talouden hallinta helpottuu.

Lainojen yhdistämisellä helpotat arkeasi

Laskuja kertyy helposti tarkallekin taloudenpitäjälle. Osamaksu voi tuntua järkevältä tavalta maksaa ostokset kunnes huomaat, millainen summa lyhennyksistä kuukaudessa kasaantuu. Jos maksettavana on vielä luottokorttivelkoja tai muita kalliita lainoja, rahaa ei tahdo oikein riittää laskujen maksamiseen muusta elämisestä puhumattakaan.

Tällöin lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi on järkevää. Yhdistelylainan paras hyöty on, että maksat korkoa ja tilinhoitopalkkioita vain yhdelle lainayhtiölle. Kiireisessä arjessa talouden hallintaa helpottaa myös se, että maksat vain yhtä lainalaskua monen sijaan ja tiedät paremmin, paljon sinulla on lainaa jäljellä.

Voit yhdistää lainasi kotimaisen Etua-lainavertailupalvelun avulla. Yhdistelylainalla kaikki kulutusluotot, luottokorttilainat ja osamaksusopimukset yhdistetään yhdeksi lainaksi, jolla vanhat luotot maksetaan pois. Tarkoituksena on aina löytää edullisempi korko ja laskea kuukausittaisia lainakuluja.

Lainojen yhdistäminen on helppoa Etuan avulla

Yhdistelylainan hakeminen Etuan kautta on helppoa. Täyttämällä yhden hakemuksen voit saada tarjoukset 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta, niin että sinä löytäisit mahdollisemman edullisen koron lainallesi.

Etuan kautta voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euron suuruiselle summalle. Kaikki lainoja tarjoavat yhteistyökumppanit ovat kotimaassa toimivia, luotettavia rahoitusyhtiöitä. Palvelun käyttö on ilmaista ja turvallista, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido sinua nostamaan lainaa.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Hae yhdistelylainaa tästä.

Kannattaako lainojen yhdistäminen

Yhdistelylainaa kannattaa miettiä ajoissa jo ennen kuin maksut alkavat viivästyä tai jäädä kokonaan maksamatta. Mitä nopeammin yhdistät lainasi, sitä enemmän voit säästää lainakuluissa!

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos:

  • Sinulla on useita erillisiä kulutusluottoja ja osamaksuja.
  • Haluat säästää koroissa ja tilinhoitomaksuissa.
  • Haluat yksinkertaistaa omaa taloudenhallintaa.
  • Toivot lainallesi pidempää takaisinmaksuaikaa.
  • Haluat päästä eroon ylimääräisistä tilinhoito- ja laskutuspalkkioista.
  • Haluat kilpailuttaa olemassa olevien lainojesi korot.

Yhdistä lainasi nyt täyttämällä hakemus tästä

Lue myös: Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

3.1.2024

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Copyright © 2024 Etua.fi