Yhdistelylainalla säästät lainanhoitokuluissa – näin Päivillä jää säästöön satasia kuussa

|
Yhdistelylainan avulla Päivi säästää lainakuluissa

Yhdistelylainalla voit yhdistää usean pienen lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näitä pieniä lainoja voivat olla kulutusluotot, pikavipit, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat. Lainojen yhdistämisellä maksat vain yhtä kuukausittaista erää. Lue tästä, miten Päivi hyötyi lainojen yhdistämisestä. 

Yhdistelylainan avulla Päivi säästää 250 euroa kuukaudessa 

Päivi, 44 vuotta, on espoolainen lastentarhanopettaja. Vuosien varrella hänelle oli kertynyt kulutusluottoja sekä velkaa kahdesta luottokortista yhteensä 12 000 euron verran. Lainojen kuukausierien maksaminen söi suuren osan Päivin kuukausittaisesta budjetista, ja jatkuvat eräpäivät ahdistivat.

Ystävältään Päivi kuuli Etua.fi:n tarjoamasta lainojen yhdistelypalvelusta. Päivi haki Etua.fi-palvelun kautta yhdistelylainan, jolla sai yhdistettyä kaikki aikaisemmat kulutusluottonsa yhdeksi suureksi lainaksi 10 vuoden maksuajalla. Samalla hän maksoi pois kaikki luottokorttivelat. Nyt Päivi maksaa lainoistaan 250 euroa kuukaudessa aikaisemman lähes 500 euron sijasta. Päivillä jää siis kuukausittain säästöön 250 euroa enemmän.

”Lainojen yhdistely auttoi minua tasapainottamaan talouteni. Menoja on myös helpompi seurata, kun lyhennän vain yhtä lainaa. Nyt tavoitteenani on luoda säästyneillä hoitokuluilla itselleni puskurirahasto, jotta jatkossa voisin rahoittaa yllättävät menot omilla säästöilläni”, Päivi kertoo.

Näin yhdistelylaina selkeyttää talouttasi

-Maksat yhtä kuukausimaksua monen sijaan
-sinun ei tarvitse maksaa montaa tilinhoitomaksua
-voit säästää lainan koroissa, kun kilpailutat lainasi
-sinulla on mahdollista saada pidempää takaisinmaksuaikaa kuin nykyisille pienille lainoille
-helpotat oman talouden seurantaa, koska lainasumma ja kuukausierät ilmenevät samalla laskulla.

Käytä yhdistelylaskinta niin näet, kuinka paljon voit säästää yhdistelemällä oman lainasi.

Hae yhdistelylainaa tästä

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »