Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

|
Juha säästää satoja euroja lainojen yhdistämisellä

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja.

Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton korjauksesta, remonttitarvikkeista ja kotiin tehdyistä hankinnoista.

Juha huomasi Etuan mainoksen yhdistelylainasta, ja päätti täyttää lainahakemuksen tutustuttuaan lainapalveluun Etuan nettisivuilla.  -Hakemuksen täyttäminen oli nopeaa ja helppoa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sain miltei saman tien monta lainatarjousta eri pankeilta, Juha kertoo.

Myös lainatarjousten vertailu oli vaivatonta. Juha vertasi saamiaan tarjouksia Etuan lainatarjousnäkymässä, missä lainatarjoukset on järjestetty todellisen vuosikoron mukaiseen järjestykseen, niin että edullisin laina on ensimmäisenä.

Lainatarjouksissa on eroja

Juha huomasi selkeän eron eri tarjousten lainakulujen välillä. Ero kalleimman ja halvimman lainatarjouksen kuukausierän välillä oli 92 euroa. Näin 15 000 euron lainan kuukausieräksi seitsemän vuoden maksuajalla tuli 241 euroa.

Aiemmin Juha ei ole niin kiinnittänyt huomioita, miten paljon lainojen kulut voivat erota. Ostohetkellä kauppojen osamaksuissa huomioi helposti vain kuukausierän eikä niinkään lainan todellisia kuluja. Samoin on luottokortteja käyttäessä.

Juha suosittelee lainojen yhdistämistä Etua.fi-palvelun avulla

Lainojen yhdistämisellä Juha säästää huomattavia summia vuodessa. Ennen Juha lyhensi lainoja 600 euroa kuukaudessa ja nyt lainojen yhdistämisen jälkeen 241 euroa kuukaudessa. Näin Juha säästää kuukaudessa 359 euroa, mikä vuodessa merkitsee peräti 4 300 euron säästöä.

Juha antaa Etualle pisteitä siitä, että koko lainaprosessi on tehty niin helpoksi. Itse lainan hakeminen on nopeaa, ja lainatarjousten vertailu helppoa. Lainatarjouksia voi vertailla netissä silloin kun itselle sopii, kotona tai taukopaikalla.

-Etua kautta yhdistelylainan hakeminen oli selkeää ja yksinkertaista, kuvaa Juha kokemuksiaan Etuan lainavertailupalvelun käytöstä. Juha myös mielellään suosii täysin suomalaista palvelua.

Nyt Juha on tyytyväinen, koska jatkossa häneltä kuluu vähemmän rahaa lainakuluihin ja yhden lainan takaisinmaksu on helpompaa. -Täydet viisi tähteä, sanoo Juha kokonaisarvioksi Etua palvelusta ja kannustaa muitakin kilpailuttamaan yhdistelylainaa Etuan kautta.

Yhdistä pienet lainasi järkeväksi kokonaisuudeksi! Hae yhdistelylainaa nyt!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »