Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yritysluottoa vaivattomasti verkosta

17.12.2019

Tarvitseeko yrityksesi rahoitusta nopeasti? Etua.fi-lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa nopeasti ja vaivattomasti vakuudettomia yrityslainoja. Yrityslainapalvelu on tarkoitettu kaikenkokoisille ja -ikäisille kaupparekisteriin merkityille suomalaisille yrityksille. Lainaa myönnetään myös kaikille yritysmuodoille. Lainankilpailutus on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään.

Käyttöpääomaa nopeasti ja joustavasti

Yhä useampi yritys hakee rahoitusta yksityisiltä rahoitusyrityksiltä, koska perinteiset pankit eivät välttämättä kykene nopeasti vastaamaan yrityksen äkillisiin rahantarpeisiin. Myös pankkien vaatimat vakuudet voivat muodostua esteeksi monelle yritykselle.

Vakuudettomia yritysluottoja haetaan usein käyttöpääoman lisäämiseen, kuten

  • toiminnan laajentamiseen
  • investointeihin ja
  • tilapäisiin kassavajeisiin.

Kilpailuta yritysluottosi ja säästä rahaa

Lainan hinta lasketaan yrityskohtaisesti ja tarjoukset vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Kun kilpailutat yrityslainan kauttamme, tavoitat yhdellä hakemuksella useita yrityslainan myöntäjiä. Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan lainan ja säästät selvää rahaa.

Etua.fissä lainahakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja lainatarjous voi tulla jopa tunnin sisällä. Näin yrityslainan kilpailutus onnistuu helposti:

  • Täytä lainahakemus, me välitämme sen heti usealle yrityslainan myöntäjälle
  • saat lainatarjouksen yhden työpäivän sisällä, jopa tunnissa
  • vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä yrityksellesi sopivin.

Palvelumme on maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen velvoita mihinkään.

Etua.fin kautta voit hakea vakuudetonta yritysluottoa 2 000–100 000 euroa 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuret kaupparekisteriin merkityt suomalaiset yritykset. Myös toimintansa juuri aloittaneet yritykset voivat hakea lainaa. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Vakuudeton yrityslaina ei vaadi reaalivakuuksia, mutta lainalle tarvitaan kuitenkin vähintään yksi takaaja. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sinulla on mahdollisuus saada laina tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään 1–2 pankkipäivän kuluessa.

Turvallista lainanhakua verkossa

Etua.fin kautta saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä. Kaikki palvelussamme mukana olevat yrityslainan myöntäjät ovat vakavaraisia yrityksiä, joilla on toimipiste Suomessa.  

Lainahakemuksen tietoja käytetään vain lainapäätöksen tekemiseen eikä tietoja luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille. Käyttämämme SSL-salaus takaa, että tietojen syöttäminen on turvallista.

Etua on vuonna 2008 perustettu palvelu, joka on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia kilpailuttamaan itselleen tai yritykselleen edullisemman lainan. Palvelullamme on arvostettu Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta palvelusta.

Etua.fi auttaa sinua löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Hae yritysluottoa. Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi