Pikavippi - löydä edullinen pikalaina nopeasti

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 1 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 1 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Pikavipit olivat aiemmin suosittu tapa rahoittaa muutamien satojen eurojen suuruista yllättävää rahantarvetta. Pikavipin nostaminen oli helppoa ja nopeaa, mutta ongelmaksi nousivat usein korkeat korot, jonka myötä edullinen pikavippi saattoikin tulla yllättävän kalliiksi.

Tänä päivänä pikavipit ovat harvinaisempia, sillä suurin osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä on lopettanut niiden tarjoamisen. Pikavippien tilalla kuluttajien valittavana on muita lainatuotteita erilaisiin tarpeisiin, kuten vakuudettomia kulutusluottoja ja joustolainoja.

Kulutusluoton saa pikavipin tavoin haettua nopeasti ja helposti netistä, mutta korot ovat monesti maltillisemmat ja lainaehdot kuluttajan näkökulmasta paremmat. Kulutusluotto onkin mainio vaihtoehto, jos olet aiemmin käyttänyt pikavippejä ja etsit lainaa pientä, lyhytaikaista lainaa rahoittamaan arjen yllättäviä menoja tai suurempia hankintoja.

Valitse juuri sinulle sopiva lainasumma

Kulutusluottoa hakiessa lainanhakija voi itse valita, mille summalle hän hakee lainaa. Minimilainasumma on 500 euroa , joten kulutusluotto sopii myös pienempää lainaa etsiville. Lainaa voi hakea myös vaikka 1 000 tai 2 000 euroa riippuen omasta tarpeestasi.

Maksimilainamäärä kulutusluotoissa on 60 000 euroa. Lainaa on mahdollista hakea siis mille tahansa summalle 500 ja 60 000 euron välillä. Yli 40 000 euron lainoihin tarvitaan kuitenkin rinnakkaishakija, kuten puoliso.

Lainaa lyhytaikaiseen rahantarpeeseen

Kulutusluotoissa takaisinmaksuaika on 1–18 vuotta, ja lainaa voi hakea itse valitsemalleen laina-ajalle. Takaisinmaksu onnistuu kuitenkin yleensä myös alkuperäistä maksuaikataulua nopeammin, joten lainan voi maksaa pois heti, kun väliaikainen rahantarve on ohi.

Pidempi maksuaika pienentää yksittäisen, joka kuukausi lyhennettävän maksuerän suuruutta, mutta maksamalla lainan suunniteltua nopeammin pois maksat vähemmän korkoa ja muita lainaan liittyviä maksuja. Lainan maksaminen takaisin etuajassa onnistuu monilla pankeilla usein maksutta.

Vakuudetonta kulutusluottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia, mikä helpottaa lainan hakemista ja saamista. Hakijan tulee kuitenkin täyttää tiettyjä kriteerejä, jotta laina voidaan myöntää. Nämä kriteerit vaihtelevat hieman pankista riippuen, mutta yleensä hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, asua vakituisesti Suomessa ja hänellä tulee olla säännölliset kuukausitulot. Maksuhäiriömerkinnät ovat usein este lainan myöntämiselle.

Lisärahoitusta arkeen kohtuullisilla koroilla

Aiemmissa pikavipeissä hurjat korot saattoivat tehdä pienistäkin lainoista yllättävän kalliita, sillä todellinen vuosikorko liikkui jopa sadoissa prosenteissa.

Kulutusluotoissa nimelliskorko on 4,68–20 prosenttia ja todellinen vuosikorko liikkuu yleensä 5–25 prosentin välillä. Todelliseen vuosikorkoon on sisällytetty kaikki lainaan liittyvät kulut, joten sitä kannattaa käyttää vertailukohtana sopivaa lainaa valitessa.

Esimerkiksi 6,99 % nimelliskorolla ja 7,9 % todellisella vuosikorolla tulee 500 euron lainalle yhden vuoden maksuajalla kuukausittaisen maksuerän suuruudeksi noin 43 euroa. Jos lainasumma on taas 1 000 euroa, on arvioitu kuukausierä 87 euroa, ja 2 000 euron lainassa 174 euroa.

Esitetyt laskelmat ovat vain esimerkkejä, sillä pankit ja rahoitusyhtiöt määrittävät koron jokaiselle asiakkaalle. Tämän vuoksi sinulle myönnetyn tarkan korkoprosentin näet saamistasi lainatarjouksista lainahakemuksen jälkeen. Asiakaskohtaiseen korkoon vaikuttavat asiakkaan takaisinmaksukyky sekä lainan määrä ja takaisinmaksuaika.

Edullinen pikalaina netistä hetkessä

Tarvitsetko lainan mahdollisimman pian käyttöösi? Vakuudettoman pikalainan hakeminen onnistuu netissä vain muutamassa minuutissa ja parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä. Viimeistään laina on käytettävissäsi parin pankkipäivän sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Lainahakemuksen täyttäminen netissä on helppoa ja vie aikaa vain pari minuuttia. Hakemuksen täyttäminen onnistuu kätevästi myös mobiililaitteilla eli voit tehdä hakemuksen missä ja milloin tahansa rahantarpeen yllättäessä.

Hakemukseen sinun tulee täyttää yhteystietojesi lisäksi tiedot tuloistasi ja mahdollisista aiemmista lainoista tai luottokorttiveloista. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista pankit saattavat pyytää sinulta liitteitä osoittamaan antamasi tiedot oikeiksi. Mitä nopeammin pystyt toimittamaan pankille tarvittavat liitteet, sitä nopeammin saat lainan käyttöösi.

Lainahakemuksessa kysytään myös valitsemasi lainasumma ja -aika.

Pankit ja rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen yleensä heti, joten pian lainahakemuksen jälkeen saat lainatarjouksen, josta näet sinulle tarjotun lainasumman, takaisinmaksuajan ja koron.

Kilpailuta pikalaina Etuan avulla helposti

Koska eri pankit voivat myöntää sinulle lainaa eri korolla, kannattaa pikalaina aina kilpailuttaa. Myös sinulle tarjottu lainasumma ja takaisinmaksuaika voivat vaihdella pankista riippuen. Kilpailuttamalla lainat Etuan kautta saat helposti ja nopeasti useita lainatarjouksia ja varmistat itsellesi parhaan mahdollisen lainan.

Etuan luotettava lainavertailupalvelu hakee sinulle turvallisesti ja aina ilmaiseksi lainatarjoukset jopa parilta kymmeneltä pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus ja pääset pian selaamaan lainatarjouksia.

Vertailemalla eri pankkien tarjoukset, löydät edullisimman lainan ja voit säästää lainakuluissa jopa huomattavasti. Kiinnitä huomiota erityisesti esitettyyn todelliseen vuosikorkoon, mutta tutustu huolella myös lainan muihin ehtoihin.

Kun tarjouksien joukosta löytyy sopiva laina, pääset Etuan sivuilta helposti siirtymään pankin sivuille allekirjoittamaan lainasopimuksen ja toimittamaan tarvittavat liitteet.

Löydä edullinen pikalaina jo tänään – siirry tästä täyttämään lainahakemus!