Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Ottaisinko lainaa ulkomaisista pankeista?

14.4.2020
Lainaa ulkomaisista pankeista

Suomeen on viime vuosina tullut monia ulkomaisia pankkeja, jotka kilpailevat perinteisten pankkien kanssa laina-asiakkaista. Monia voi kuitenkin arveluttaa, onko laina ulkomaisista pankeista turvallista.

Suomen markkinoilla olevat ulkomaiset pankit tulevat Norjasta, Ruotsista ja Virosta. Lainamarkkinoilla on myös suomalaisia rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat netissä lainaa ilman vakuuksia.

Kiristynyt kilpailu lainamarkkinoilla on aiheuttanut sen, että edullisin vakuudeton laina voi löytyä näiltä vain verkossa toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Monia voi kuitenkin arveluttaa, onko laina ulkomaisista pankeista ja itselleen tuntemattomalta toimijalta turvallista.

Varovaisuus onkin aina paikallaan erityisesti raha-asioissa ja katsoa kenen kanssa toimii. Kaikki Etua.fi:n yhteistyökumppaneina toimivat lainayhtiöt noudattavat hyvää luotonantotapaa ja ovat viranomaisten valvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä, joita sitoo sekä kotimaansa että Suomen lainsäädäntö.

Kaikilla Etuan yhteistyökumppaneilla on myös suomenkielistä asiakaspalvelua saatavilla.

Bank Norwegian on yksi tunnetuimmista Suomessa toimivista nettipankeista

Syynä pohjoismaalaisten pankkien tuloon Suomen markkinoille on markkinoiden samanlaisuus, samankaltainen lainsäädäntö ja pyrkimys kasvattaa liiketoimintaa. Nettipankit operoivat Suomessa digitaalisesti ilman konttoriverkostoa, minkä ansiosta kustannukset pysyvät matalalla. Esimerkkinä Suomessa toimivasta tunnetusta nettipankista on norjalainen Bank Norwegian.

Suomessa muita tunnettuja norjalaisia nettipankkeja ovat Instabank, BraBank (entinen Monobank) ja Komplett Bank. Nämä rahoitusyhtiöt ovat Norjan finanssivalvonnan alaisena toimivia pankkeja.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Virolainen Bigbank on vuonna 1992 perustettu pankki, joka on erikoistunut kulutusluottoihin. Bigbankin Suomen sivuliike avattiin vuonna 2009. Bigbank toimii Suomen ja Viron lisäksi Baltiassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa.

Ruotsalaisia Suomessa toimivia nettipankkeja ovat Resurs Bank, Nordax Bank, Collector Bank, Svea Ekonomi, TF Bank ja Balanzia. Niin ruotsalaisia kuten kaikkia muitakin Etuan yhteistyökumppaneina toimivia nettipankkeja sitoo Suomen lainsäädäntö.

Vakuudetonta lainaa voi saada nopeasti ja joustavasti

Nettipankeista lainan hakeminen on nopeaa ja lainapäätöksen saa heti. Nettipankkien tarjoamat luotot ovat lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudettomissa kulutusluotoissa luottopäätös, lainan korko ja muut lainaehdot perustuvat lainahakemuksen tietoihin ja luottoyhtiön hakemuksesta tekemään kokonaisarvioon. Hakijan säännölliset tulot, vakituinen työ ja moitteeton raha-asioiden hoito antavat hyvät edellytykset myönteiselle lainapäätökselle.

Koska luottoyhtiöt antavat vakuudettomissa lainoissa aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, ei lainan korkoa tiedä ennen kuin on hakenut lainaa. Siksi lainoja vertaillessa ei kannata katsoa vain luottolaitosten esimerkkilaskelmia tai -korkoja.

Etua.fi:n avulla lainatarjousten pyytäminen ja lainojen vertailu on helppoa ja ilmaista

Niin ulkomaiset nettipankit kuin muut luottoyhtiöt kannattaa kilpailuttaa edullisimman lainatarjouksen löytämiseksi. Luottoyhtiöiden luotonmyöntökriteerit ja lainaehdot vaihtelevat, joten edullisimman lainan löytää vain kilpailuttamalla.

Etua.fi-lainapalvelua käyttämällä säästää aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja voit saada monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.

Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksia vertailemalla voit säästää merkittäviä summia lainakuluissa.

Lainan kilpailuttaminen ei sido mihinkään, joten lainatarjouksia voi pyytää ilmaiseksi Etua.fi:n kautta ja rauhassa vertailla tarjouksia. Voit hakea kauttamme lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

KILPAILUTA LAINASI TÄSTÄ

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta. Etua.fi:n yhteistyökumppanit löydät tästä

Lue seuraavaksi


Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia

Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia?

26.9.2023

Mietitkö, tarvitaanko kulutusluottoa varten vakuuksia ja millaisia lainan vakuuksia pankit edellyttävät? Lue tästä. Kulutusluottoa on mahdollista saada vakuuksien kanssa tai ilman. Luoton hinta riippuu käytetyistä vakuuksista, joten on tärkeää ymmärtää lainan vakuuden merkitys […]


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


miten nopeasti lainan voi saada tilille?

Miten nopeasti saan lainan tililleni? – Vinkit hakemuksen nopeuttamiseen

8.9.2023

Lainaa hakiessa voi tilanne vaatia nopeaa lainahakemuksen käsittelyä, jos rahoille on tarve heti. Et varmasti ole ainoa lainanhakija, joka on pohtinut hakemuksen käsittelyaikaa sekä sitä, kuinka nopeasti rahat todellisuudessa siirtyvät tilille. Käydään tässä […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi