Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Näin suomalaiset lomailevat

17.1.2018

Suomalaiset ovat innokkaita matkailijoita Lomamatkaennusteen mukaan myös vuonna 2018.

Joka toinen suomalainen aikoo matkustaa ulkomaille tänä vuonna. Viidennes suunnittelee lomamatkaa Pohjoismaihin ja Baltiaan ja miltei puolet muualle Eurooppaan. Suomalaisten kiinnostus Pohjoismaihin ja Baltiaan on hivenen vähentynyt viime vuodesta 2017. Esille nousee myös se, että Pohjois-Amerikan-matkaa suunnittelee 5 %, samoin Etelä-Aasian.

Ulkomaanmatkailijat suosivat kaupunkilomia. Lähes puolet heistä haluavat toteuttaa sellaisen. Kaupunkilomien suosio onkin kasvanut merkittävästi edellisestä vuodesta: silloin kaupunkilomalle halusi 36 %, nyt jopa 49 % eli lähes puolet. Myös rantalomien suosio on kasvanut: auringon lämmöstä uimarannalla halusi nauttia viime vuonna 22 % suomalaisista matkailijoista, ja nyt tänä vuonna 31 % suunnittelee sellaista.

Kantar TNS:n tutkimuspäällikkö Anne Lahtinen toteaa, että kolme neljäsosaa vastaajista arvioi käyttävänsä rahaa matkailuun enemmän tai yhtä paljon kuin edellisenä vuonna. Näin ollen suuren osan matkasuunnitelmista arvioidaan toteutuvan. Lahtisen mukaan 25–34-vuotiaat nuoret aikuiset ja Suur-Helsingin alueella asuvat aikovat laittaa rahaa muita ryhmiä enemmän matkailuun.

Suomalaiset hyödyntävät matkojen varaamisessa mieluusti matkapalveluyritysten ja matkatoimistojen palveluita. 59 % varaa matkansa lento-, laiva-, juna- ja bussiyhtiöiden kautta. Lähes 40 % puolestaan turvautuu matkatoimistoihin. Matkatoimistojen palveluiden käyttö on jonkin verran kasvanut kuluneen kahden vuoden aikana. Vielä eivät ole kovin suurta suosiota saavuttaneet chat-palvelut ja jakamistalouden palvelut.

Täytä lainahakemus Etua.fi-sivustollamme ja hanki rahoitus unelmamatkaasi varten!

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Sopivan lainatarjouksen löydät kauttamme, oli haaveissasi sitten vauhdikas kaupunkiloma tai rentouttava loma aurinkorannoilla. Lainan kilpailutus käy palvelussamme yhtä kätevästi kuin hotellien tai lentohintojen vertailu. Lainatarjoukset tulevat näkyviin heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja voit vaivattomasti vertaille eri vaihtoehtoja.

Lähde: Messukeskuksen tiedote 17.1.2018

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi