Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Näin suomalaiset lomailevat

17.1.2018

Suomalaiset ovat innokkaita matkailijoita Lomamatkaennusteen mukaan myös vuonna 2018.

Joka toinen suomalainen aikoo matkustaa ulkomaille tänä vuonna. Viidennes suunnittelee lomamatkaa Pohjoismaihin ja Baltiaan ja miltei puolet muualle Eurooppaan. Suomalaisten kiinnostus Pohjoismaihin ja Baltiaan on hivenen vähentynyt viime vuodesta 2017. Esille nousee myös se, että Pohjois-Amerikan-matkaa suunnittelee 5 %, samoin Etelä-Aasian.

Ulkomaanmatkailijat suosivat kaupunkilomia. Lähes puolet heistä haluavat toteuttaa sellaisen. Kaupunkilomien suosio onkin kasvanut merkittävästi edellisestä vuodesta: silloin kaupunkilomalle halusi 36 %, nyt jopa 49 % eli lähes puolet. Myös rantalomien suosio on kasvanut: auringon lämmöstä uimarannalla halusi nauttia viime vuonna 22 % suomalaisista matkailijoista, ja nyt tänä vuonna 31 % suunnittelee sellaista.

Kantar TNS:n tutkimuspäällikkö Anne Lahtinen toteaa, että kolme neljäsosaa vastaajista arvioi käyttävänsä rahaa matkailuun enemmän tai yhtä paljon kuin edellisenä vuonna. Näin ollen suuren osan matkasuunnitelmista arvioidaan toteutuvan. Lahtisen mukaan 25–34-vuotiaat nuoret aikuiset ja Suur-Helsingin alueella asuvat aikovat laittaa rahaa muita ryhmiä enemmän matkailuun.

Suomalaiset hyödyntävät matkojen varaamisessa mieluusti matkapalveluyritysten ja matkatoimistojen palveluita. 59 % varaa matkansa lento-, laiva-, juna- ja bussiyhtiöiden kautta. Lähes 40 % puolestaan turvautuu matkatoimistoihin. Matkatoimistojen palveluiden käyttö on jonkin verran kasvanut kuluneen kahden vuoden aikana. Vielä eivät ole kovin suurta suosiota saavuttaneet chat-palvelut ja jakamistalouden palvelut.

Täytä lainahakemus Etua.fi-sivustollamme ja hanki rahoitus unelmamatkaasi varten!

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Sopivan lainatarjouksen löydät kauttamme, oli haaveissasi sitten vauhdikas kaupunkiloma tai rentouttava loma aurinkorannoilla. Lainan kilpailutus käy palvelussamme yhtä kätevästi kuin hotellien tai lentohintojen vertailu. Lainatarjoukset tulevat näkyviin heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja voit vaivattomasti vertaille eri vaihtoehtoja.

Lähde: Messukeskuksen tiedote 17.1.2018

Lue seuraavaksi


Nainen shoppailee Black Friday 2023 aikaan ja etsii parhaita alennuksia.

Black Friday 2023: Nämä hinnoitteluun liittyvät asiat sinun tulee tietää

22.11.2023

Hintojen vertailu ja hintahistorian seuraaminen pidemmältä ajalta takaa parhaiden alennusten löytämisen. Tuotteita voi saada hyvällä alennuksella Black Friday 2023 -aikana, mutta kaikki tarjoukset eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin miltä ne aluksi näyttävät. […]


Selvitys: Näistä syistä eri palkkaluokat hakevat kulutusluottoja

10.11.2023

Lainavertailupalvelu Etua analysoi vuoden 2023 lainahakemukset ja selvitti lainahakemusten määrät ja syyt palkkaluokittain.


Laskin, kolikoita ja pieni talo pöydällä.

Ensiasunnon ostajien varainsiirtoverovapaus poistumassa – vielä ehdit hyödyntää veroedun

25.10.2023

Varainsiirtovero laskee, eikä ensiasunnon ostaja hyödy enää kyseiseen veroon liittyvästä veroedusta vuoden 2024 jälkeen.


Copyright © 2023 Etua.fi