Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Näin suomalaiset lomailevat

17.1.2018

Suomalaiset ovat innokkaita matkailijoita Lomamatkaennusteen mukaan myös vuonna 2018.

Joka toinen suomalainen aikoo matkustaa ulkomaille tänä vuonna. Viidennes suunnittelee lomamatkaa Pohjoismaihin ja Baltiaan ja miltei puolet muualle Eurooppaan. Suomalaisten kiinnostus Pohjoismaihin ja Baltiaan on hivenen vähentynyt viime vuodesta 2017. Esille nousee myös se, että Pohjois-Amerikan-matkaa suunnittelee 5 %, samoin Etelä-Aasian.

Ulkomaanmatkailijat suosivat kaupunkilomia. Lähes puolet heistä haluavat toteuttaa sellaisen. Kaupunkilomien suosio onkin kasvanut merkittävästi edellisestä vuodesta: silloin kaupunkilomalle halusi 36 %, nyt jopa 49 % eli lähes puolet. Myös rantalomien suosio on kasvanut: auringon lämmöstä uimarannalla halusi nauttia viime vuonna 22 % suomalaisista matkailijoista, ja nyt tänä vuonna 31 % suunnittelee sellaista.

Kantar TNS:n tutkimuspäällikkö Anne Lahtinen toteaa, että kolme neljäsosaa vastaajista arvioi käyttävänsä rahaa matkailuun enemmän tai yhtä paljon kuin edellisenä vuonna. Näin ollen suuren osan matkasuunnitelmista arvioidaan toteutuvan. Lahtisen mukaan 25–34-vuotiaat nuoret aikuiset ja Suur-Helsingin alueella asuvat aikovat laittaa rahaa muita ryhmiä enemmän matkailuun.

Suomalaiset hyödyntävät matkojen varaamisessa mieluusti matkapalveluyritysten ja matkatoimistojen palveluita. 59 % varaa matkansa lento-, laiva-, juna- ja bussiyhtiöiden kautta. Lähes 40 % puolestaan turvautuu matkatoimistoihin. Matkatoimistojen palveluiden käyttö on jonkin verran kasvanut kuluneen kahden vuoden aikana. Vielä eivät ole kovin suurta suosiota saavuttaneet chat-palvelut ja jakamistalouden palvelut.

Täytä lainahakemus Etua.fi-sivustollamme ja hanki rahoitus unelmamatkaasi varten!

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Sopivan lainatarjouksen löydät kauttamme, oli haaveissasi sitten vauhdikas kaupunkiloma tai rentouttava loma aurinkorannoilla. Lainan kilpailutus käy palvelussamme yhtä kätevästi kuin hotellien tai lentohintojen vertailu. Lainatarjoukset tulevat näkyviin heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja voit vaivattomasti vertaille eri vaihtoehtoja.

Lähde: Messukeskuksen tiedote 17.1.2018

Lue seuraavaksi


Lainan kilpailutus Etuan avulla auttoi Sannaa saamaan 20 000 euron lainan, kun tavallinen pankki ei myöntänyt.

Sanna sai 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoon Etuan avulla: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt lainaa”

15.5.2024

Uudellamaalla asuva 29-vuotias Sanna päätti puolisonsa kanssa hankkia vapaa-ajan asunnon ulkomailta. Kun täydellinen kohde löytyi, he hakivat pankista 20 000 euron lainaa asunnon panttia varten. Tavallinen pankki ei kuitenkaan myöntänyt lainaa, joten Sanna […]


Ylimääräinen lainanlyhennys – milloin se kannattaa? 

15.5.2024

Ylimääräinen lainanlyhennys on ylimääräinen maksusuoritus, joka kohdistetaan lainan pääomaan sovitun kuukausierän lisäksi.


Selvitys: Näissä kaupungeissa saat auton nopeiten huoltoon

15.4.2024

Etua Oy selvitti yhteistyössä AutoJerryn kanssa, kuinka nopeasti autolle saa huoltoaikoja vuoden eri kuukausina ja kuinka kauan huoltoaikojen saaminen kestää Suomen suurimmissa kaupungeissa.


Copyright © 2024 Etua.fi