Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Näin Maija säästää 430 euroa kuukaudessa – yhdisti lainansa!

31.5.2017

Mitä sinä tekisit, jos saisit satoja euroja lisää käyttörahaa kuukaudessa?

Lähtisit lomamatkalle? Ostaisit vihdoin uuden pakastimen? Hemmottelisit itseäsi ja puolisoasi hyvässä ravintolassa?
yhdistelylaina säästää satasia

Arjen menot koostuvat monista pienistä maksuista, jotka eivät yksittäin vaikuta kovin isoilta. Kännykkälasku, suoratoistopalvelun tilausmaksu,  lainojen ja luottokortin lyhennykset ja monet muut maksut vievät kuitenkin yhteensä useita satoja euroja kuukaudessa.

Pienellä vaivalla näistä maksuista voi kuitenkin säästää jopa satoja euroja kuukaudessa.

Vantaalainen 33-vuotias opettaja Maija oli ottanut vuosien aikana useita pieniä kulutusluottoja arjen välttämättömiin hankintoihin. Maija asuu avomiehensä kanssa omistusasunnossa, josta on lainaa jäljellä. Maijasta tuntui, että talous oli turhan tiukilla eikä palkasta jäänyt kuukauden lopussa yhtään säästöön.

Aivan aluksi Maija keräsi kaikki nykyisten lainojen tiedot yhteen ja laski lainojen kokonaismäärän.

Jäljellä oli vielä melkoinen summa, 30 000 euroa. Maija maksoi kuukausittain lainanlyhennyksiä yhteensä 850 euroa. Maija alkoi selvittää, kuinka saisi lainakulunsa järkevämmiksi. Hän löysi netistä Etuan lainanyhdistämispalvelun ja päätti hakea yhdistelylainaa 10 vuoden maksuajalla.

Lainahakemuksen täyttämiseen meni muutama minuutti ja pian ruudulle ilmestyi ensimmäinen lainatarjous. Hetken päästä tarjouksia tuli vielä kaksi lisää. Maija tutustui tarjouksiin huolellisesti ja valitsi niistä edullisimman.

Nyt Maija lyhentää lainaa 420 eurolla kuukaudessa eli hänelle jää rahaa arjen pyörittämiseen 430 euroa enemmän joka kuukausi. Vuodessa se tekee yhteensä 5 160 euroa. Maijan elämää sujuvoittaa myös se, että Etuan yhdistelylainan avulla hänen täytyy huolehtia enää yhdestä lainalaskusta kuukaudessa aiemman viiden erillisen laskun sijaan.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lainan yhdistämisen ansiosta Maija voi elää ilman päivittäistä stressiä taloudestaan. Lue lisää palvelustamme ja lainojen kilpailuttamisesta täältä.

Etua.fi auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin:
Tuhannet suomalaiset yhdistävät vuosittain kalliit kulutusluottonsa, osamaksusopimuksensa ja luottokorttivelkansa Etuan kautta. Keskimäärin autamme ihmisiä alentamaan lainojensa kuukausieriä sadoilla euroilla. Asiakkaamme ovat antaneet meille arvosanaksi 4,1 pistettä 5:stä.

Yhdistä lainasi tästä

Lue seuraavaksi


Nainen shoppailee Black Friday 2023 aikaan ja etsii parhaita alennuksia.

Black Friday 2023: Nämä hinnoitteluun liittyvät asiat sinun tulee tietää

22.11.2023

Hintojen vertailu ja hintahistorian seuraaminen pidemmältä ajalta takaa parhaiden alennusten löytämisen. Tuotteita voi saada hyvällä alennuksella Black Friday 2023 -aikana, mutta kaikki tarjoukset eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin miltä ne aluksi näyttävät. […]


Selvitys: Näistä syistä eri palkkaluokat hakevat kulutusluottoja

10.11.2023

Lainavertailupalvelu Etua analysoi vuoden 2023 lainahakemukset ja selvitti lainahakemusten määrät ja syyt palkkaluokittain.


Laskin, kolikoita ja pieni talo pöydällä.

Ensiasunnon ostajien varainsiirtoverovapaus poistumassa – vielä ehdit hyödyntää veroedun

25.10.2023

Varainsiirtovero laskee, eikä ensiasunnon ostaja hyödy enää kyseiseen veroon liittyvästä veroedusta vuoden 2024 jälkeen.


Copyright © 2023 Etua.fi