Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainankilpailutuskokemuksia – Etua.fi asiakastyytyväisyyskyselyn 2018 tulokset

15.8.2018

Etua selvitti loppukeväästä asiakkaiden lainankilpailutuksen kokemuksia Etua.fi -palvelussa. Kartoitimme mielipiteitä lainapalvelumme toiminnasta, viestinnästä ja asiakaspalvelusta. Kyselyn perusteella vahvuutemme on nopeus. Lainan kilpailutus netissä on kauttamme helppoa ja yhdellä hakemuksella saa monta lainatarjousta vertailua varten. Jopa 83 % vastanneista suosittelisi Etuan lainapalvelua ystävälle.

Etua.fi -lainapalvelun avulla lainanhaku on nopeaa, helppoa ja selkeää

Suurin osa kyselyyn vastanneista piti lainanhakua helppona ja nopeana etua.fi -sivuston kautta. Lainanhakusivustoa pidetään selkeänä ja käyttäjäystävällisenä. Vastanneiden mielestä Etua myös kertoo lainapalvelusta ja ehdoista ymmärrettävästi nettisivuillaan.

Asiakkaat olivat tyytyväisiä Etualta saamaansa palveluun. Lisäksi Etua.fi -lainankilpailutusta pidetään asiallisena ja luotettavana toimijana alalla. Etua.fi onkin ensimmäinen ja täysin suomalainen lainankilpailutuspalvelu, joka on toiminut alalla jo 10 vuotta. Olemme myös ainoa kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa helpon tavan kilpailuttaa ja vertailla pankkien asuntolainatarjouksia.

Parempaa lainankilpailutusta netissä

Kehitämme palveluamme edelleen. Jatkossa lainatarjousten toimitus nopeutuu entisestään, kun asiakkaat saavat kaikki lainatarjoukset suoraan tietokoneen näytölle sähköpostin lisäksi. Neuvottelemme myös jatkuvasti uusien yhteistyökumppaneiden kanssa palvellaksemme asiakkaita entistä paremmin.

Kiitämme kaikkia palautteiden antaneita! Asiakkaiden mielipide on meille erittäin tärkeää ja kuuntelemme herkällä korvalla saamaamme palautetta. Keräämme asiakkaiden kokemuksia palvelustamme ympäri vuoden ja viimeisimmät palautteet näkyvät aina etusivullamme.

Kaikkien yhteystietojen jättäneiden kesken arvoimme yhden 50 euron lahjakortin. Arpaonni suosi Katria Pirkanmaalta, onnea voittajalle!

Etua.fi -lainapalvelun tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Palvelussa voit kilpailuttaa kulutusluotot, remonttilainat, matkalainat, lainat ilman vakuuksia ja asuntolainat ilmaiseksi.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Katso enemmän kokemuksia asiakkailtamme!

Lue seuraavaksi


Selvitys: Näin paljon asuntolainan kilpailutus on kasvanut Suomessa – Helsinki, Espoo, Tampere, Turku ja muut kaupungit 

4.12.2023

Lainavertailupalvelu Etua selvitti, miten asuntolainan kilpailutus on muuttunut asuinpaikan ja palkkaluokan mukaan.


Nainen shoppailee Black Friday 2023 aikaan ja etsii parhaita alennuksia.

Black Friday 2023: Nämä hinnoitteluun liittyvät asiat sinun tulee tietää

22.11.2023

Hintojen vertailu ja hintahistorian seuraaminen pidemmältä ajalta takaa parhaiden alennusten löytämisen. Tuotteita voi saada hyvällä alennuksella Black Friday 2023 -aikana, mutta kaikki tarjoukset eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin miltä ne aluksi näyttävät. […]


Selvitys: Näistä syistä eri palkkaluokat hakevat kulutusluottoja

10.11.2023

Lainavertailupalvelu Etua analysoi vuoden 2023 lainahakemukset ja selvitti lainahakemusten määrät ja syyt palkkaluokittain.


Copyright © 2023 Etua.fi