Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainalaskuri auttaa sinua laskemaan sinulle sopivan lainan

8.5.2020
yrityslainan korko

Tarvitsetko lainaa? Etua.fi:n lainalaskuri auttaa sinua lisärahoituksen suunnittelussa. Lainalaskurin avulla hahmotat sinulle sopivan lainan -sinun talouteesi sopivalla kuukausierällä ja maksuajalla.

Laske tarvitsemasi lainan määrä ja maksuaika

Lainaa suunniteltaessa on hyvä ensiksi miettiä lainan määrä ja takaisinmaksukyky. Kun olet vähentänyt käteen jäävistä tuloistasi kaikki säännölliset kuukausimenosi, tulisi sinun selviytyä lainan takaisinmaksusta ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

Seuraavaksi voit miettiä lainan takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksu ilmoitetaan vuosina tai kuukausina.

Pidempi lainan takaisinmaksuaika alentaa kuukausieriä ja tuo talouteen joustoa. Kääntöpuolena pitkä laina-aika nostaa lainan kokonaiskustannuksia eli lainasta joutuu maksamaan enemmän korkoa ja muita lainakuluja. Myös lyhennysvapaat kuukaudet pidentävät laina-aikaa ja lisäävät lainasta maksettavia kuluja.

Lainan takaisinmaksua arvioidessa on hyvä miettiä itselle tärkeitä kriteereitä: Tarvitsetko alhaisen kuukausierän vai arvostatko enemmän alhaisia kokonaiskuluja, jolloin lainan poismaksun jälkeen sinulle jää enemmän rahaa säästöön tai muuhun käyttöön.

Halutessasi voit maksaa lainan pois sovittua nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän kanssa, josta olet lainan ottanut.

Kilpailuta laina ilmaiseksi verkossa

Etua.fi -lainavertailupalvelun avulla kilpailutat lainasi nopeasti ja ilmaiseksi. Laaja kumppaniverkostomme ja nopea hakemuskäsittely varmistavat, että voit vertailla eri pankkien tarjouksia helposti.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Voit hakea kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Et tarvitse lainaa varten takaajia etkä erillistä vakuutta, myöskään lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu. Hakemuksen käsittely vie vain muutaman minuutin ja nopeimmillaan saat lainan tilille jo samana päivänä. Palvelumme on maksuton eikä hakemus sido mihinkään.

Sinulle sopiva laina vaivattomasti

Kätevällä lainalaskurilla lasket sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan. Kannattaa huomioida, että laina-laskurin antamat tiedot ovat suuntaa antavia. Lainan todelliset korko- ja muut ehdot ilmenevät mahdollisesta lainatarjouksesta.

Siirry lainalaskuriimme, jonka avulla voit arvioida kuukausierän määrän ja kilpailuttaa lainasi helposti.

Asuntolainalaskurin avulla voit laskea sinulle sopivan asuntolainan lyhennyksen ja vertailla eri lainamarginaalien ja maksuaikojen vaikutuksia lainan kuukausierään.

Lue seuraavaksi


Selvitys: Näissä kaupungeissa saat auton nopeiten huoltoon

15.4.2024

Etua Oy selvitti yhteistyössä AutoJerryn kanssa, kuinka nopeasti autolle saa huoltoaikoja vuoden eri kuukausina ja kuinka kauan huoltoaikojen saaminen kestää Suomen suurimmissa kaupungeissa.


Kulutusluotot ammattikunnittain: Lähihoitajat vertailun kärjessä

9.4.2024

Etua Oy selvitti, mitkä ammattikunnat hakevat eniten kulutusluottoja, kulutusluottohakemusten keskimääräiset summat ja niiden suuruus verrattuna ammattikunnan palkkaan.


Kotitalousvähennys 2021 on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää.

Kotitalousvähennys 2024 – kuinka haetaan ja milloin?

5.4.2024

Kotitalousvähennys on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää. Kotitalousvähennyksen hakeminen on tärkeä osa taloudenhallintaa monelle suomalaiselle. Mutta miten tämä vähennys sitten haetaan? Verottajan sivuilla annettu ohjeistus on selkeä, mutta se saattaa silti herättää kysymyksiä. […]


Copyright © 2024 Etua.fi