Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainalaskuri auttaa sinua laskemaan sinulle sopivan lainan

8.5.2020
yrityslainan korko

Tarvitsetko lainaa? Etua.fi:n lainalaskuri auttaa sinua lisärahoituksen suunnittelussa. Lainalaskurin avulla hahmotat sinulle sopivan lainan -sinun talouteesi sopivalla kuukausierällä ja maksuajalla.

Laske tarvitsemasi lainan määrä ja maksuaika

Lainaa suunniteltaessa on hyvä ensiksi miettiä lainan määrä ja takaisinmaksukyky. Kun olet vähentänyt käteen jäävistä tuloistasi kaikki säännölliset kuukausimenosi, tulisi sinun selviytyä lainan takaisinmaksusta ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

Seuraavaksi voit miettiä lainan takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksu ilmoitetaan vuosina tai kuukausina.

Pidempi lainan takaisinmaksuaika alentaa kuukausieriä ja tuo talouteen joustoa. Kääntöpuolena pitkä laina-aika nostaa lainan kokonaiskustannuksia eli lainasta joutuu maksamaan enemmän korkoa ja muita lainakuluja. Myös lyhennysvapaat kuukaudet pidentävät laina-aikaa ja lisäävät lainasta maksettavia kuluja.

Lainan takaisinmaksua arvioidessa on hyvä miettiä itselle tärkeitä kriteereitä: Tarvitsetko alhaisen kuukausierän vai arvostatko enemmän alhaisia kokonaiskuluja, jolloin lainan poismaksun jälkeen sinulle jää enemmän rahaa säästöön tai muuhun käyttöön.

Halutessasi voit maksaa lainan pois sovittua nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän kanssa, josta olet lainan ottanut.

Kilpailuta laina ilmaiseksi verkossa

Etua.fi -lainavertailupalvelun avulla kilpailutat lainasi nopeasti ja ilmaiseksi. Laaja kumppaniverkostomme ja nopea hakemuskäsittely varmistavat, että voit vertailla eri pankkien tarjouksia helposti.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Voit hakea kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Et tarvitse lainaa varten takaajia etkä erillistä vakuutta, myöskään lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu. Hakemuksen käsittely vie vain muutaman minuutin ja nopeimmillaan saat lainan tilille jo samana päivänä. Palvelumme on maksuton eikä hakemus sido mihinkään.

Sinulle sopiva laina vaivattomasti

Kätevällä lainalaskurilla lasket sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan. Kannattaa huomioida, että laina-laskurin antamat tiedot ovat suuntaa antavia. Lainan todelliset korko- ja muut ehdot ilmenevät mahdollisesta lainatarjouksesta.

Siirry lainalaskuriimme, jonka avulla voit arvioida kuukausierän määrän ja kilpailuttaa lainasi helposti.

Asuntolainalaskurin avulla voit laskea sinulle sopivan asuntolainan lyhennyksen ja vertailla eri lainamarginaalien ja maksuaikojen vaikutuksia lainan kuukausierään.

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi