Kilpailuta kulutusluotto ja säästä

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 15 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Kilpailuta pankit!

Etua.fi on suomalainen lainapalvelu, joka on vuodesta 2008 auttanut kymmeniätuhansia asiakkaita säästämään lainakuluissa. Maksuttoman palvelumme avulla voit kilpailuttaa uuden kulutusluoton tai yhdistellä nykyiset pienemmät lainasi aina 60 000 euroon asti. Palvelumme kautta saat myös kilpailukykyiset asuntolainatarjoukset. Palvelussamme on mukana yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Täyttämälläkulutusluottohakemuksen saat useita lainatarjouksia suoraan kumppaneiltamme. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mitenkään, vaan voit itse päättää, haluatko nostaa sinulle tarjotun lainan.

Lainojen yhdistely auttaa oman talouden hallinnassa  ja tuo säästöjä. Laske yhdistelylaskimenavulla, miten paljon voit alentaa kuukausimaksujasi, ja jatka täyttämällä lainahakemus. Yhdistelylainaa voit hakea aina 60 000 asti ja vertailla lainatarjousten ehtoja sitoumuksetta. Voit säästää jopa satoja euroja joka kuukausi.

Kilpailuttamalla itsellesi edullisimman asuntolainan voit säästää satoja euroja vuodessa. Voit hakea uutta asuntolainaa tai kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi marginaalin täyttämällä maksuttoman asuntolainahakemuksen.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tee kulutusluottohakemus.

Tee yhdistelylainahakemus.

Tee asuntolainahakemus.

Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat palvelustamme.