Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kulutusluotto- ja yhdistelylainahakemus on uudistunut

12.12.2023
Nainen täyttää kännykällä Etuan uudistunutta lainahakemusta.


Lainan hakemisen tulee olla helppoa ja vaivatonta. Siksi olemme tehneet asiakkaillemme uuden kulutusluotto– ja yhdistelylainahakemuksen, joka on entistä selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi.

Uusi lainahakemus toimii yhtä hyvin mobiililaitteella kuin pöytäkoneellakin, ja se on helppo ja nopea täyttää. Olitpa sitten älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttäjä, voit täyttää hakemuksen missä ja milloin tahansa.

Hakemus etenee vaiheittain osiosta toiseen. Aina, kun olet täyttänyt yhden osion, pääset siirtymään seuraavaan. Jos seuraava osio ei aukene, tarkista, että olet täyttänyt aiemmassa kohdassa kaikki pyydetyt kentät. Jos jokin pakollinen kenttä on täyttämättä tai täytetty väärin, järjestelmä antaa virheilmoituksen ja kenttä on punaisella merkitty.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, kunhan annat kaikki pyydetyt tiedot. Voit palata hakemuksessa takaisin ja tarkistaa tai korjata antamiasi tietoja ennen hakemuksen lähettämistä. Kenttien vieressä olevaa kysymysmerkkiä klikkaamalla löydät täyttöohjeita.

Huomioithan, että virheelliset tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen tai epäedulliseen lainatarjoukseen. Tarkista siis hakemuksesi huolellisesti ennen lähettämistä varmistaaksesi parhaat lainatarjoukset.

Lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja lainatarjoukset muutamissa minuuteissa. Hakemus on ilmainen eikä saatu lainatarjous velvoita nostamaan lainaa.

Jos sinulla on palautetta tai kysyttävää uuteen hakemukseen liittyen, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin sähköpostilla asiakaspalvelu@etua.fi tai puhelimitse 09 2316 3611 arkisin klo 9–16. Palvelemme myös chatissä.

Voit hakea kulutusluottoa ja yhdistelylainaa tästä:

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lue seuraavaksi


Vertailu: Remonttihinnat Suomen suurimmissa kaupungeissa 

21.2.2024

Etua Oy selvitti yhteistyössä Urakkamaailman kanssa, kuinka paljon eri remontit maksavat Suomen suurimmissa kaupungeissa. Remontit jaoteltiin kuuteen eri kategoriaan: kylpyhuoneremontti, seinän maalaus, huoneistoremontti, ilmalämpöpumpun asennus, ulkomaalaus ja peltikattoremontti. Hintatiedot ovat toteutuneista urakoista vuosilta […]


Moottoripyörälaina auttaa rahoittamaan uuden tai käytetyn pyörän joustavilla maksuehdoilla.

Moottoripyörälaina – kilpailuta edullinen moottoripyörärahoitus Etuan avulla

1.2.2024

Moottoripyörälainalla rahoitat uuden tai käytetyn pyörän joustavilla maksuehdoilla. Lue lisää tästä. Moottoripyörälainalla voit hankkia uuden tai käytetyn moottoripyörän ja sen varusteet. Voit hakea moottoripyörärahoitusta myös pyörän ylläpitoon liittyviin kustannuksiin. Etuan kautta löydät nopeasti […]


Nainen lepuuttamassa jalkojaan takan ääressä. Tunnelmakuva Airbnb Helsinki ja muiden majoituskuntien selvitykseen.

Näin majoittajat tienasivat 2023: Airbnb Helsinki ja muut Suomen kunnat

8.1.2024

Etua Oy selvitti, miten paljon Airbnb-majoittajat tienasivat Suomessa vuonna 2023.


Copyright © 2024 Etua.fi