Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kulutusluotto- ja yhdistelylainahakemus on uudistunut

12.12.2023
Nainen täyttää kännykällä Etuan uudistunutta lainahakemusta.


Lainan hakemisen tulee olla helppoa ja vaivatonta. Siksi olemme tehneet asiakkaillemme uuden kulutusluotto– ja yhdistelylainahakemuksen, joka on entistä selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi.

Uusi lainahakemus toimii yhtä hyvin mobiililaitteella kuin pöytäkoneellakin, ja se on helppo ja nopea täyttää. Olitpa sitten älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen käyttäjä, voit täyttää hakemuksen missä ja milloin tahansa.

Hakemus etenee vaiheittain osiosta toiseen. Aina, kun olet täyttänyt yhden osion, pääset siirtymään seuraavaan. Jos seuraava osio ei aukene, tarkista, että olet täyttänyt aiemmassa kohdassa kaikki pyydetyt kentät. Jos jokin pakollinen kenttä on täyttämättä tai täytetty väärin, järjestelmä antaa virheilmoituksen ja kenttä on punaisella merkitty.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, kunhan annat kaikki pyydetyt tiedot. Voit palata hakemuksessa takaisin ja tarkistaa tai korjata antamiasi tietoja ennen hakemuksen lähettämistä. Kenttien vieressä olevaa kysymysmerkkiä klikkaamalla löydät täyttöohjeita.

Huomioithan, että virheelliset tai puutteelliset tiedot voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen tai epäedulliseen lainatarjoukseen. Tarkista siis hakemuksesi huolellisesti ennen lähettämistä varmistaaksesi parhaat lainatarjoukset.

Lainapäätöksen saat heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja lainatarjoukset muutamissa minuuteissa. Hakemus on ilmainen eikä saatu lainatarjous velvoita nostamaan lainaa.

Jos sinulla on palautetta tai kysyttävää uuteen hakemukseen liittyen, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin sähköpostilla asiakaspalvelu@etua.fi tai puhelimitse 010 665 5800 arkisin klo 10–15. Palvelemme myös chatissä.

Voit hakea kulutusluottoa ja yhdistelylainaa tästä:

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lue seuraavaksi


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Nainen istumassa sähköpotkulaudan päällä.

Sähköpotkulautojen hintavertailu 2024 

28.5.2024

Tässä artikkelissa vertailemme vuokrattavien sähköpotkulautojen minuutti- ja kuukausihintoja Helsingissä kesällä 2024.


Lainan kilpailutus Etuan avulla auttoi Sannaa saamaan 20 000 euron lainan, kun tavallinen pankki ei myöntänyt.

Sanna sai 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoon Etuan avulla: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt lainaa”

15.5.2024

Uudellamaalla asuva 29-vuotias Sanna päätti puolisonsa kanssa hankkia vapaa-ajan asunnon ulkomailta. Kun täydellinen kohde löytyi, he hakivat pankista 20 000 euron lainaa asunnon panttia varten. Tavallinen pankki ei kuitenkaan myöntänyt lainaa, joten Sanna […]


Copyright © 2024 Etua.fi