Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kiinnostaako laina Ruotsista? Näin se onnistuu

21.1.2022

Laina Ruotsista houkuttaa monia suomalaisia edullisten korkojen ja parempien lainaehtojen vuoksi. Lue tästä, miten lainaa Ruotsista haetaan.

Laina Ruotsista houkuttaa monia suomalaisia edullisten korkojen ja parempien lainaehtojen vuoksi.

Laina Ruotsista on mahdollista saada edullisesti, koska suurin osa ruotsalaisista pankeista Suomessa toimii vain netissä. Ilman konttoriverkoston aiheuttamia kustannuksia voivat nämä lainayhtiöt tarjota suomalaisille lainaa Ruotsista kilpailukykyisillä koroilla sekä alhaisilla avaus- ja käsittelykuluilla.

Helpoiten haet lainaa Ruotsista kotimaisen Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla, jolloin yhdellä lainahakemuksella tavoitat monet ruotsalaiset pankit Suomessa.

Edullinen laina Ruotsista helposti ja turvallisesti

Laina Ruotsista on kasvattanut suosiotaan suomalaisten keskuudessa edullisten lainaehtojen ja lainaprosessin vaivattomuuden vuoksi. Lainaa Ruotsista on helppoa hakea netin kautta ja lainahakemuksen käsittely sekä lainapäätöksen saaminen tapahtuu verkon välityksellä nopeasti. Laina on tilillä 1-2 arkipäivässä eikä lainaan vaadita vakuuksia tai takaajia.

Kaikilla Suomessa toimivilla ruotsalaispankeilla on suomenkielinen asiakaspalvelu. Lisäksi nämä ruotsalaiset yritykset ovat niin Ruotsin kuin Suomen viranomaisten valvonnan alaisia, Suomen lakeja noudattavia rahoitusyhtiöitä. Näin ollen Suomessa toimivat ruotsalaiset pankit ovat luotettavia lainayhtiöitä.

Ruotsalaiset lainat netistä nopeasti

Haet helposti ruotsalaiset lainat netistä kotimaisen Etua.fi-lainavertailun avulla. Palvelumme kautta tavoitat yhdellä verkkohakemuksella usean Suomessa toimivan ruotsalaisen pankin.

Lainahakemuksen täyttäminen Etuan nettisivuilla on helppoa ja nopeaa, ja hakemuksen täyttöön menee vain muutama minuutti. Lainahakemuksessa kysytään lainatietojen lisäksi esimerkiksi tulo- ja menotietoja. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainatarjoukset nähtävillesi nopeimmillaan muutamassa minuutissa. Tarjouksesta voit tarkastella lainayhtiöiden sinulle tarjoamia lainasummia, laina-aikoja ja korkoja.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Voit tarkastella kaikkia lainatarjouksia helppokäyttöisillä ja täysin suomenkielisillä Etuan sivuilla. Asiakaspalvelumme vastaa tarvittaessa lainoihin liittyviin kysymyksiin niin chatissä kuin puhelimitse.

Palvelumme suurin etu on, että yhdellä hakemuksella voit saada useamman lainatarjouksen, joista voit valita sinulle parhaimman tarjouksen. Lainatarjouksesta voit siirtyä lainayhtiön sivuille tekemään varsinaisen lainasopimuksen ruotsalaisen pankin kanssa. Kaikki vaiheet ja sopimukset ovat suomeksi.

Ruotsalaiset pankit Suomessa – näiden pankkien kesken Etua kilpailuttaa lainasi

Seuraavaksi esittelemme Etua.fi-lainapalvelun yhteistyökumppaneina toimivat ruotsalaiset pankit Suomessa. Kaikki nämä Etuan yhteistyökumppaneina toimivat ruotsalaiset lainayhtiöt noudattavat hyvää luotonantotapaa ja ovat viranomaisten valvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä, joita sitoo sekä Ruotsin että Suomen lainsäädäntö.

Avida

Avida on Ruotsin finanssivalvonnan alaisena toimiva rahoitusyhtiö, joka myöntää kulutusluottoja yksityishenkilöille. Yritys on toiminut jo vuodesta 1983 lähtien ja sillä on yhteensä noin 100 työntekijää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Avida tarjoaa kulutusluottoa yksityishenkilöille 2 000–50 000 euroa
(lainan korko 6,95–19,45 %).

Avidan lainan myöntämisen minimivaatimukset ovat:
– vähintään 24 vuoden ikä
– säännölliset, vähintään 16 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä
– ei maksuhäiriömerkintöjä
– Suomen kansalaisuus tai asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta
– vakituinen osoite Suomessa.

Svea Bank

Svea Bank on toiminut Suomessa vuodesta 2002 lähtien, mutta itse Svea Group on perustettu Ruotsissa jo vuonna 1981. Nykyisin Svea toimii kymmenessä maassa yli 200 työntekijän voimin.

Svea Bank tarjoaa useita erilaisia rahoituspalveluja mukaan lukien kulutusluottojen, joustolainan ja järjestelylainojen tarjoamista yksityishenkilöille. Muita palveluja ovat esimerkiksi yrityslainat ja säästötilit.

Svea tarjoaa kulutusluottoa yksityishenkilöille 2 000–50 000 euroa
(lainan korko 6,99–20 %).

Svea Bankin kulutusluoton myöntämisen vähimmäisehdot ovat:
– vähintään 20 vuoden ikä
– säännölliset, vähintään 18 000 € vuositulot työstä tai eläkkeestä
– työsuhteen koeaika on päättynyt
– yrittäjän hakiessa lainaa tulee yrityksen olla toiminut 2 vuotta
– on asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta
– ei julkisia maksuhäiriömerkintöjä
– yhteisvastuullisella hakijalla on säännölliset vuositulot 18 000 €.

Nordax Bank

Nordax on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja ja säästötilejä noin 190 000 asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Nordaxin palveluksessa on yli 230 työntekijää.

Nordax tarjoaa kulutusluottoa yksityishenkilöille 3 000–60 000 euroa
(lainan korko 4,9–19,9 %).

Nordaxin lainan myöntämisen minimiehdot ovat:
– yli 23 vuoden ikä
– vakituiset vuositulot vähintään 15 000 euroa
– asunut Suomessa vähintään kolmen vuoden ajan.

Resurs Bank

Resurs Bank on osa ruotsalaista Resurs-konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Suomessa Resurs Bank on toiminut vuodesta 2002 lähtien, ja sen palveluksessa Suomessa toimii yli 70 työntekijää. Resurs Bankilla on nykyään yli
100 000 kuluttaja-asiakasta Suomessa.

Resurs Bank tarjoaa kulutusluottoa 1 000–50 000 euroa (korko 6,95–20 %).

Lainan saannin vähimmäisedellytykset ovat:
– vähintään 24-vuoden ikä
– ei maksuhäiriömerkintöjä
– säännölliset työ- tai eläketulot (yli 800 € bruttotulot alle 3 000 € lainoissa ja vähintään 1 300 € yli 3 000 € lainoissa).

Balanzia/GCC Capital

Balanzia tarjoaa yksityishenkilöille lainaamisen ja säästämisen palveluita. Balanzia on osa vuonna 1995 perustettua GCC Capital Ab -rahoituslaitosta ja se toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisena. Balanzia on toiminut Suomessa vuodesta 2016 lähtien.

Balanz tarjoaa kulutusluottoa 3 000–50 000 euroa (korko 7,9–9,90 %).

Lainan saantiin on seuraavat minimivaatimukset: 
– vähintään 24-vuotias 
– vuositulot vähintään 16.000 euroa (brutto) 
– ansio- /eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta
– Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
– ei maksuhäiriöitä.

Collector Bank

Collector Bank on perustettu vuonna 1999, ja se tarjoaa kustannustehokkaita rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Pankki toimii Helsingissä, Göteborgissa, Tukholmassa ja Oslossa ja se työllistää yli 400 työntekijää.

Collector Bank tarjoaa lainaa 2 000–25 000 euroa (korko 9,9–19,9 %).

Lainan saajan tulee täyttää seuraavat vähimmäisvaatimukset:
– ikä vähintään 20 vuotta
– vähintään 15 000 € vuositulot
– ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
– vakituinen osoite ja työpaikka (tai eläke) Suomessa.

Bluestep

Bluestep Bank tarjoaa sekä vakuudellista asuntolainaa että vakuudellista kulutusluottoa. Bluestep on perustettu vuonna 2005 ja se on toiminut Suomessa vuodesta 2020 lähtien. Bluestep on ratkaisukeskeinen pankki sekä markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään.

Bluestepillä käsitellään jokainen hakemus yksilöllisesti. Yksilöllisyys mahdollistaa lainan myöntämisen myös sellaisille, jotka eivät ole muualta saaneet lainaa, esimerkiksi freelancereille, yksityisyrittäjille ja muille epätyypillisissä työsuhteissa oleville. Bluestep eroaa perinteisistä pankeista myös siinä, että se keskittyy enemmän lainanhakijan tulevaisuuteen ja kykyyn lyhentää lainaa kuin taloudelliseen historiaan.

Hae lainaa Ruotsista vaivattomasti Etua.fi-palvelun avulla

Täyttäessäsi ilmaisen hakemuksen Etuan nettisivuilla voit saada lainatarjouksen monelta ruotsalaiselta pankilta. Lainan kilpailuttaminen ei sido mihinkään, joten voit pyytää lainatarjouksia ja rauhassa vertailla tarjouksia. Voit hakea kauttamme lainaa
500–60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan saa nostettua ruotsalaisesta pankista yhtä nopeasti kuin suomalaisesta. Laina on nopeimmillaan tilillä 1–2 arkipäivässä.

Hae lainaa Ruotsista tästä

Lue seuraavaksi


Kulutusluotot ammattikunnittain: Lähihoitajat vertailun kärjessä

9.4.2024

Etua Oy selvitti, mitkä ammattikunnat hakevat eniten kulutusluottoja, kulutusluottohakemusten keskimääräiset summat ja niiden suuruus verrattuna ammattikunnan palkkaan.


paljonko saan lainaa

Kuinka paljon lainaa saan tuloillani? – Asiantuntijoiden arviot

3.4.2024

Tulot eivät yksinään määritä sitä, paljonko saan lainaa. Lue tästä lisää, mitkä seikat vaikuttavat lainapäätökseen. Pankit ja muut lainayhtiöt arvioivat hakijan taloudellista tilannetta ja maksukäyttäytymistä monelta eri kulmalta ennen lainapäätöstä. Tulot ovat tärkeä […]


Etuan kautta löytynyt yhdistelylaina säästää Nikolle lähes 2000 euroa vuodessa 

13.3.2024

Kolme eri lainaa rasittivat Pirkanmaalla asuvan Nikon, 43, arkea. Vuosia sitten otetuissa kulutusluotoissa oli korkeat lainakorot, eikä rahaa jäänyt tarpeeksi muuhun elämiseen. Niko päätti hakea yhdistelylainaa, jotta kertyneet lainat saisi järjestettyä yhdeksi lainaksi. […]


Copyright © 2024 Etua.fi