Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Joulurahaa helposti – asuntovelalliselle jopa yli 1 000 €

14.12.2017

Joulu lähestyy, ja joulurahan tarve voi yllättää. Lue lisää, miten voit saada jopa 1 000 € jouluostoksia varten!

Joulurahaa asuntovelallisille

 

Suomen Rahatiedon tuoreen tutkimuksen mukaan kaikista edullisimman joulurahan saa asuntolainasta. Ottamalla hyvissä ajoin lyhennysvapaata voit helposti saada joulurahaa yli 1 000 €. Omistusasunto parantaa mahdollisuuksiasi saada isomman luoton (Taloussanomat 8.12.2017).

Laita asuntolaina kätevästi lyhennysvapaalle vaikkapa kolmeksi kuukaudeksi. Näin rahaa vapautuu jopa yli 1 000 € – riippuen jäljellä olevasta lainamäärästä ja takaisinmaksuajasta. Jos tarvitset tätä suuremman lainamäärän, voit saada pankista vakuudellisen kulutusluoton esimerkiksi asuntovarallisuutta vastaan.

Asuntolainaa vasten otettavien luottojen kokonaiskorot vaihtelevat. Esimerkiksi Hypon korko on 5,0 %, Handelsbankenin puolestaan 7,6 %. Suomen Rahatiedon Taloussanomille tekemästä selvityksestä ilmenee, että 10 000 €:n luotolle ero on satoja euroja.

Muistathan kuitenkin, että joulu on tyypillistä velkaantumisen kulta-aikaa. Ennen joululuoton ottamista tulee aina varmistaa, että oma talous on tasapainossa.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Asuntolainojen korot tasaantuivat

Joulukuussa uuden asuntolainan todelliset keskikorot tasaantuivat. Joulukuussa keskimarginaali oli 0,95 %, kun taas todellinen hinta marraskuun lopussa oli keskimäärin 1,30 %.

Tampereen Handelsbanken ja Kurikan Osuuspankki alensivat uuden asuntolainan marginaaliaan. Edullisin kokonaiskorko oli Hypolla: hieman alle 1 %. Sen sijaan Ålandsbanken ja Sinetti OP myivät hieman yli 1 %:n lainaa.

Kolmen vuoden asuntolainan kiinteän jakson mukaan laskettu lainakorko olisi ollut nyt keskimäärin 1,31 % ja viiden vuoden puolestaan keskimäärin 1,49 %.

Etua.fi-lainapalvelussa voi vertailla ilmaiseksi kulutusluottoja, remonttilainoja, matkalainaa, lainaa ilman vakuuksia tai asuntolainaa. Tutustu Etuan palveluihin täältä

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi