Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Asuntomessut 2020 Tuusulassa

28.7.2020

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuotena kävijät pääsevät tutustumaan 41 messukotiin erikoisjärjestelyin. Tapahtuman virallisena suojelijana toimii Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

Asuntomessut palaavat tänän vuonna Tuusulaan, jossa pidettiin historian ensimmäiset Asuntomessut vuonna 1970. Tämän vuoden messut alkavat maanantaina 3.8. ja messutaloihin on mahdolista tutustua aina sunnuntaihin 30.8. asti.

Asuntomessut ovat perinteisesti olleet yksi suurimmasta kesätapahtumista. Viime vuonna Kouvolassa pidetyt Asuntomessuihin keräsi 114 000 kävijää ja vuoden 2018 Asuntomessuilla Porissa vieraili 119 000 kävijää. Tämän vuoden messut ovat vaatineet erikoisjärjestelyitä, jotta messuvieraiden turvallisuus voidaan taata. Messuihin on mahdollista tutustua vain ostamalla ennakkolippu tietylle päivälle ja saapumisajalle.

Kävijöiden turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomioita. Messuvieraalle on tarjolla kasvomaskeja ja käsidesiä jo ennen messubussiin astumista. Messualueella henkilökunta huolehtii siitä, että kävijämäärä yksittäisissä kohteissa pysyy turvallisen kokoisena. Messuvieraat siirtyvät kohteesta toiseen ennalta suunniteltua reittiä ja henkilökunta opastaa tarvittaessa kävijöitä, jotta ruuhkilta vältytään. Messuvieraiden aikaa alueella ei ole rajoitettu, joten jokainen kävijä voi tutustua alueeseen omaan tahtiinsa.

Messualueena toimiva Rykmentinpuisto sijaitsee aivan Tuusulan keskustan Hyrylän palveluiden vieressä ja matkaa Helsingistä on vain 30 kilometriä. Rykmentinpuiston alueella toimi vuoteen 2006 Helsingin ilmatorjuntarykmentti ja tulevien vuosien aikana alue muuttuu 15 000 asukkaan asuinalueeksi.

Asuntomessualueelle rakentuu yhteensä 27 pientaloa, kaksi kerrostaloa ja kaksi townhousea. Messualueelle tulee puurunkoisia taloja, hirsitaloja ja kivitaloja, sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja. Asuntomessujen tämän vuoden teemoja ovat asuminen tänään ja huomenna, sisustus- ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi sekä vastuullisuus. Vastuullisuus näkyy messukohteissa esimerkiksi energiaratkaisuissa sekä rakennusmateriaaleissa. Moni messuasunto hyödyntää uusiutuvaa energiaa kuten maalämpöä tai aurinkonergiaa. Messualueella on paljon puurakentamista ja jokaiselle messukodille on laskettu hiilijalanjälki.

Uudesta asunnosta haaveilevan kannattaa varmistaa itselle sopiva asuntolaina hyvissä ajoin ennen asunnon ostoa. Parhaiten tämä onnistuu kilpailuttamalla pankit ja täyttämällä maksuton asuntolainahakemus.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Jos tämän vuoden messut jäävät sinulta väliin niin katseet voi kääntään jo ensi kesään. Silloin Asuntomessut pidetään heinä-elokuussa Lohjalla ja valmistelut Lohjanjärven rannalla sijaitsevassa Hiidensalmessa ovat jo käynnissä. Vuonna 2022 Asuntomessut pidetään Naantalissa.

Lähde: Asuntomessut.

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi