Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Asuntomessut 2020 Tuusulassa

28.7.2020

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuotena kävijät pääsevät tutustumaan 41 messukotiin erikoisjärjestelyin. Tapahtuman virallisena suojelijana toimii Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö.

Asuntomessut palaavat tänän vuonna Tuusulaan, jossa pidettiin historian ensimmäiset Asuntomessut vuonna 1970. Tämän vuoden messut alkavat maanantaina 3.8. ja messutaloihin on mahdolista tutustua aina sunnuntaihin 30.8. asti.

Asuntomessut ovat perinteisesti olleet yksi suurimmasta kesätapahtumista. Viime vuonna Kouvolassa pidetyt Asuntomessuihin keräsi 114 000 kävijää ja vuoden 2018 Asuntomessuilla Porissa vieraili 119 000 kävijää. Tämän vuoden messut ovat vaatineet erikoisjärjestelyitä, jotta messuvieraiden turvallisuus voidaan taata. Messuihin on mahdollista tutustua vain ostamalla ennakkolippu tietylle päivälle ja saapumisajalle.

Kävijöiden turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomioita. Messuvieraalle on tarjolla kasvomaskeja ja käsidesiä jo ennen messubussiin astumista. Messualueella henkilökunta huolehtii siitä, että kävijämäärä yksittäisissä kohteissa pysyy turvallisen kokoisena. Messuvieraat siirtyvät kohteesta toiseen ennalta suunniteltua reittiä ja henkilökunta opastaa tarvittaessa kävijöitä, jotta ruuhkilta vältytään. Messuvieraiden aikaa alueella ei ole rajoitettu, joten jokainen kävijä voi tutustua alueeseen omaan tahtiinsa.

Messualueena toimiva Rykmentinpuisto sijaitsee aivan Tuusulan keskustan Hyrylän palveluiden vieressä ja matkaa Helsingistä on vain 30 kilometriä. Rykmentinpuiston alueella toimi vuoteen 2006 Helsingin ilmatorjuntarykmentti ja tulevien vuosien aikana alue muuttuu 15 000 asukkaan asuinalueeksi.

Asuntomessualueelle rakentuu yhteensä 27 pientaloa, kaksi kerrostaloa ja kaksi townhousea. Messualueelle tulee puurunkoisia taloja, hirsitaloja ja kivitaloja, sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja. Asuntomessujen tämän vuoden teemoja ovat asuminen tänään ja huomenna, sisustus- ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi sekä vastuullisuus. Vastuullisuus näkyy messukohteissa esimerkiksi energiaratkaisuissa sekä rakennusmateriaaleissa. Moni messuasunto hyödyntää uusiutuvaa energiaa kuten maalämpöä tai aurinkonergiaa. Messualueella on paljon puurakentamista ja jokaiselle messukodille on laskettu hiilijalanjälki.

Uudesta asunnosta haaveilevan kannattaa varmistaa itselle sopiva asuntolaina hyvissä ajoin ennen asunnon ostoa. Parhaiten tämä onnistuu kilpailuttamalla pankit ja täyttämällä maksuton asuntolainahakemus.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Jos tämän vuoden messut jäävät sinulta väliin niin katseet voi kääntään jo ensi kesään. Silloin Asuntomessut pidetään heinä-elokuussa Lohjalla ja valmistelut Lohjanjärven rannalla sijaitsevassa Hiidensalmessa ovat jo käynnissä. Vuonna 2022 Asuntomessut pidetään Naantalissa.

Lähde: Asuntomessut.

Lue seuraavaksi


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

24.1.2023

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Asuntolainojen marginaalit ovat nousemaan päin, mutta pankki tekee aina asiakaskohtaisen tarjouksen.

Asuntolainat kallistumassa – tällaisia asuntolainojen marginaaleja pankit tarjoavat pääkaupunkiseudulla

13.1.2023

Asuntolainojen marginaalit ovat vielä matalalla, jos vertaa nykyistä tilannetta vaikkapa viisi vuotta sitten vallinneeseen. Rahoitusmarkkinat ovat kuitenkin kiristymässä, mikä tarkoittaa hintapainetta myös asuntolainoihin. Kauppalehden (2.1.23) mukaan asuntolainojen marginaaleissa on tänä vuonna nousupainetta. Asuntoluototukseen […]


Lainan kilpailutus kannattaa

Lainan kilpailutus säästää selvää rahaa

5.3.2021

Lainan kilpailutus kannattaa. Pienikin ero lainakuluissa voi säästää pitkän pennin. Auton korjaus, kodin remontti, kodinkone tai muu isompi hankinta tulee usein rahoitettua luottokortilla, osamaksulla tai muulla kaupan tarjoamalla rahoituksella. Lainarahoitus voi kuitenkin tulla […]


Copyright © 2023 Etua.fi