Lainalaskuri auttaa sinua laskemaan sinulle sopivan lainan

|

Tarvitsetko lainaa? Etua.fi:n lainalaskuri auttaa sinua lisärahoituksen suunnittelussa. Lainalaskurin avulla hahmotat sinulle sopivan lainan -sinun talouteesi sopivalla kuukausierällä ja maksuajalla.

Laske tarvitsemasi lainan määrä ja maksuaika

Lainaa suunniteltaessa on hyvä ensiksi miettiä lainan määrä ja takaisinmaksukyky. Kun olet vähentänyt käteen jäävistä tuloistasi kaikki säännölliset kuukausimenosi, tulisi sinun selviytyä lainan takaisinmaksusta ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

Seuraavaksi voit miettiä lainan takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksu ilmoitetaan vuosina tai kuukausina.

Pidempi lainan takaisinmaksuaika alentaa kuukausieriä ja tuo talouteen joustoa. Kääntöpuolena pitkä laina-aika nostaa lainan kokonaiskustannuksia eli lainasta joutuu maksamaan enemmän korkoa ja muita lainakuluja. Myös lyhennysvapaat kuukaudet pidentävät laina-aikaa ja lisäävät lainasta maksettavia kuluja.

Lainan takaisinmaksua arvioidessa on hyvä miettiä itselle tärkeitä kriteereitä: Tarvitsetko alhaisen kuukausierän vai arvostatko enemmän alhaisia kokonaiskuluja, jolloin lainan poismaksun jälkeen sinulle jää enemmän rahaa säästöön tai muuhun käyttöön.

Halutessasi voit maksaa lainan pois sovittua nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän kanssa, josta olet lainan ottanut.

Kilpailuta laina ilmaiseksi verkossa

Etua.fi -lainavertailupalvelun avulla kilpailutat lainasi nopeasti ja ilmaiseksi. Laaja kumppaniverkostomme ja nopea hakemuskäsittely varmistavat, että voit vertailla eri pankkien tarjouksia helposti.

Voit hakea kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. Et tarvitse lainaa varten takaajia etkä erillistä vakuutta, myöskään lainan käyttötarkoitusta ei ole rajattu. Hakemuksen käsittely vie vain muutaman minuutin ja nopeimmillaan saat lainan tilille jo samana päivänä. Palvelumme on maksuton eikä hakemus sido mihinkään.

Sinulle sopiva laina vaivattomasti

Kätevällä lainalaskurilla lasket sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan. Kannattaa huomioida, että laina-laskurin antamat tiedot ovat suuntaa antavia. Lainan todelliset korko- ja muut ehdot ilmenevät mahdollisesta lainatarjouksesta.

Siirry lainalaskuriimme, jonka avulla voit arvioida kuukausierän määrän ja kilpailuttaa lainasi helposti.

Asuntolainalaskurin avulla voit laskea sinulle sopivan asuntolainan lyhennyksen ja vertailla eri lainamarginaalien ja maksuaikojen vaikutuksia lainan kuukausierään.

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »