Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Yritysrahoitus onnistuu helposti verkon kautta – näin haet yritykselle lainaa netissä

28.11.2021
Yritysrahoitus verkon kautta

Moni yritys hyötyy joskus lisärahoituksesta, ja onneksi yritysrahoitusta voi saada helposti ja nopeasti verkon kautta. Lue lisää tästä!

Tarvitseeko yrityksesi hieman lisärahoitusta? Esimerkiksi yritystoiminnassa alkuun pääseminen tai toiminnan laajentaminen ovat monille yrittäjille tuttuja tilanteita, joissa ulkopuolinen yritysrahoitus saattaa osoittautua tarpeelliseksi.

Yrityslaina on helppo tapa tasapainottaa yrityksen taloutta hetkellisesti tai rahoittaa yllättäviä menoja. Vakuudetonta yritysrahoitusta on helppo hakea verkon kautta, ja parhaimmillaan laina on käytettävissä 1–2 pankkipäivän päästä.

Yritysrahoitusta myönnetään niin pienille kuin suurille yrityksille ja kaikille yritysmuodoille. Myös vasta hiljattain toimintansa aloittaneet yritykset voivat hakea yritysrahoitusta netissä, sillä pitkä toimintahistoria ei ole edellytyksenä rahoituksen myöntämiselle.

Kuinka yritysrahoitus toimii ja miten sitä haetaan netissä?

Verkon kautta voi hakea yrityksellesi rahoitusta valitsemallesi summalle aina 2 000 eurosta 100 000 euroon saakka. Sopivaa lainasummaa miettiessä kannattaa huomioida lainan tarpeen lisäksi esimerkiksi yrityksen maksukyky, jotta lainan lyhentäminen ei aiheuta taloudellista painetta yritykselle.

Yrityslainoissa laina-aika on pisimmillään 24 kuukautta, mutta yleensä lainan maksaminen takaisin nopeammin onnistuu myös ilman lisäkuluja.

Yritysrahoituksen hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä. Vakuudetonta yrityslainaa varten et tarvitse reaalivakuuksia, mutta lainalla tulee aina olla vähintään yksi takaaja, joka on yrityksen vastuuhenkilö. Jos haet yrityksellesi lisärahoitusta yli 20 000 euroa, tarvitset lainaa varten kaksi takaajaa. Lainan takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Netissä lainahakemuksen täyttäminen käy vaivattomasti ja nopeimmillaan se on tehty vain parissa minuutissa. Yrityslainahakemukset käsitellään lähes saman tien, joten vastauksen hakemukseesi saat saman päivän aikana.

Halvin yritysrahoitus löytyy kilpailuttamalla

Eri pankit tarjoavat yritysrahoitusta erilaisilla kuluilla ja ehdoilla, joten halvimman lainan löytämiseksi kannattaa myös yritysrahoitus kilpailuttaa. Etuan kautta kilpailuttaminen on aina ilmaista ja onnistuu helposti, sillä vain yhden hakemuksen täyttämällä saat nähtäville useita rahoitustarjouksia.

Lainatarjouksista näet esimerkiksi tarjotun lainasumman, koron, takaisinmaksuajan, kuukausittaisen lyhennyserän suuruuden sekä mahdolliset muut lainaan liittyvät kulut, kuten avaus- tai tilinhoitomaksut. Ennen lainatarjouksen hyväksymistä vertaile eri tarjoukset ja tutustu huolellisesti niiden ehtoihin, jotta valitset varmasti tilanteeseesi parhaiten sopivimman vaihtoehdon.  

Löydä Etuan kautta yrityksellesi edullista lisärahoitusta vaikka heti!

Lue myös: Vakuudellinen vai vakuudeton yrityslaina – kenelle vakuudeton yrityslaina sopii? Muista myös kokeilla yrityslainalaskuria!

Lue seuraavaksi


laina osakeyhtiölle

Hae edullinen laina osakeyhtiölle netistä

6.6.2022

Laina osakeyhtiölle voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Lainaa ilman vakuuksia voi hakea kätevästi netistä ja lainapäätöksen saa heti. Vakuudetonta lainaa voi hakea niin vanhat kuin uudet osakeyhtiöt vaivattomasti ja nopeasti. Lainan vakuudeksi ei […]


yrityslainan korko

Yrityslainan korko – Näin saat edullisemman lainan

25.5.2022

Yrityslainan korko vaihtelee yrityskohtaisesti. Lue tästä, mitä yrityslainan koroista kannattaa tietää. Yrityslainan korkoon vaikuttaa moni asia, kuten yrityksen taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden näkymät. Myös lainan vakuuksilla on merkitystä koron määräytymisessä. Yrityslainoja kannattaa vertailla […]


Yrityslainojen yhdistäminen on palvelu, missä yhdistetään useampi yrityslaina ja osamaksu yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yrityslainojen yhdistämisellä yritys säästää lainanhoitokustannuksia ja pienentää kuukausimenoja.

Yrityslainojen yhdistäminen – yhdistä yrityslainasi ja säästä lainakuluissa

20.5.2022

Yrityslainojen yhdistämisen avulla yrityksesi voi säästää lainakuluissa merkittävän summan. Lue lisää tästä. Yrityslainojen yhdistäminen on palvelu, missä yhdistetään useampi yrityslaina ja osamaksu yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yrityslainojen yhdistämisellä yrityksesi säästää lainanhoitokustannuksia ja pienentää kuukausimenoja. […]


Copyright © 2024 Etua.fi