Tietoa meistä

Etua Oy on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin yhteistyökumppaneille. Kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, laina ilman vakuuksia tai asuntolaina – näissä ja monissa muissa rahoitustarpeissa etua.fi  auttaa löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Palvelu on aina kuluttajalle maksuton.

Etua Oy on pankki- ja rahoitusalasta riippumaton toimija. Meille tärkeää on palvelumme helppous, läpinäkyvyys, luotettavuus ja tietoturva. Lainapalvelu käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti. Asiakas saa tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä.

Palvelumme on kuluttajalle täysin ilmainen. Veloitamme kumppaneiltamme palkkion, jos asiakkaamme valitsee kumppanimme tarjoaman tuotteen.

Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö,  jonka omistaa ryhmä yksityishenkilöitä. Yrityksen omistajat edustavat pitkäaikaista ja laaja-alaista kokemusta suomalaisessa yritystoiminnassa, mukaan lukien pankki- ja rahoitustoimiala sekä media-ala.

Mikäli haluat lisätietoja, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@etua.fi.

Jatka täyttämällä asuntolaina– tai kulutusluottohakemus.