Tietoa meistä

Etua.fi on perustettu vuonna 2008 ja se on pisimpään Suomessa toiminut lainavertailupalvelu. Pitkä kokemus lainojen kilpailutuksesta takaa, että asiakkaamme saavat kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti.

Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Etua ei myönnä lainoja vaan välittää verkkopalvelun kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin yhteistyökumppaneille. Kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, laina ilman vakuuksia tai asuntolaina – näissä ja monissa muissa rahoitustarpeissa etua.fi  auttaa löytämään kilpailukykyiset lainatarjoukset. Palvelu on aina kuluttajalle maksuton.

Lainapalvelu käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti. Asiakas saa tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä.. Meille tärkeää on palvelumme helppous, läpinäkyvyys, luotettavuus ja tietoturva.

Palvelumme on kuluttajalle täysin ilmainen eikä hakemuksen jättäminen sido mitenkään. Veloitamme kumppaneiltamme palkkion, jos asiakkaamme valitsee kumppanimme tarjoaman tuotteen.

Etua Oy on suomalainen osakeyhtiö,  jonka enemmistön omistaa Alma Media Oyj. Yrityksen omistajat edustavat pitkäaikaista ja laaja-alaista kokemusta suomalaisessa yritystoiminnassa, mukaan lukien pankki- ja rahoitustoimiala sekä media-ala.

Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomlaisesta työstä. Suomen Asiakastieto on myöntänyt Suomen Vahvimmat -sertifikaatin Etua Oy:lle. Tunnustus myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit.

Mikäli haluat lisätietoja, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@etua.fi.

Jatka täyttämällä asuntolaina– tai kulutusluottohakemus.