Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Onko luottokortillasi velkaa? Näillä vinkeillä voit säästää satasia

25.8.2022

Onko luottokortillasi velkaa, jonka lyhennykset vievät turhan paljon rahaa? Maksatko lyhennyksiä useammasta kortista? Näillä neuvoilla saat tilanteen hallintaan.

Tarkista luottokorttisi ehdot

Luottokortti on vaivaton tapa maksaa isompia ostoksia ja varsinkin verkossa tehtävät ostokset maksetaan yleisesti luottokortilla. Vaikka korttia olisi tottunut käyttämään säännöllisesti, ei sen käytöstä aiheutuvia kustannuksia tule aina katsottua kovin tarkkaan. Monien yleisesti käytössä olevien luottokorttien korot nousevat yli 15 prosenttiin ja tämän lisäksi kortista saatetaan periä laskutuspalkkioita tai vuosimaksua. Luottokortin kustannukset voi helposti tarkistaa viimeisimmästä laskusta, jossa pitäisi olla eriteltynä korko ja muut luoton käytöstä aiheutuvat kustannukset. Jos käytössäsi on pankin myöntämä luottokortti, löydät lisätietoja verkkopankista.

Kilpailuta korko, vertaile ja säästä

Luottokortin korko on yleensä kiinteä eikä se vaihtele asiakaskohtaisesti. Tämä on merkittävä ero verrattuna kulutusluottoihin, joiden hinnoittelu tehdään pääosin asiakaskohtaisesti. Eri pankkien tarjouksia vertailemalla onkin mahdollista löytää luottokorttia edullisempi laina ja maksaa nykyiset luottokorttivelat kerralla pois. Mikäli käytössä on useampia luottokortteja, voit korvata ne yhdellä kulutusluotolla ja päästä samalla eroon ylimääräisistä kuukausimaksuista. Myös oman talouden hallinta helpottuu, kun muistettavia eräpäiviä on jatkossa vain yksi.

Tee maksuton lainavertailu ja katso henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 20 luotonmyötäjältä kerralla. Hakemuksen jättäminen ei velvoita mitenään.

Yksi laina – yksi eräpäivä

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Useat eräpäivät tuovat helposti ylimääräistä stressiä raha-asioiden hoitamiseen. Vaikka yksittäiset osamaksujen tai kulutusluottojen lyhennykset olisivat vain muutamia kymppejä, kertyy useammasta lainasta jopa satojen eurojen suuruiset kuukausimaksut. Yhdistelylainan avulla voit maksaa kaikki pienet velat ja osamaksut kerralla pois ja jatkossa sinulla on vain yksi eräpäivä muistettavana. Samalla voit valita sinulle parhaiten sopivan kuukausierän, joka jättää rahaa myös muuhun elämiseen.

Hae yhdistelylainaa ja maksa pienemmät lainat ja osamaksut pois.

Lue seuraavaksi


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


Miten säästää rahaa

Miten säästää rahaa? 6 helppoa tapaa tehdä arjen säästöä

20.9.2023

Haluaisitko, että sinulle jäisi enemmän rahaa käteen joka kuukausi? Näillä helpoilla vinkeillä voit kerryttää säästöä joka kuukausi – kokeile heti! 1. Ole tarkkana ruokaostoksilla ja vältä hävikkiä Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mikä tarkoittaa, […]


Lainojen yhdistäminen

Kannattaako lainojen yhdistäminen? Katso, kuinka voit hyötyä yhdistämällä vanhat lainasi

19.9.2023

Onko sinulla kertynyt useampia lainoja maksettavaksi takaisin? Yhdistämällä lainasi voit säästää rahaa joka kuukausi – lue tästä jutusta, kuinka se onnistuu! Miksi lainat kannattaa yhdistää? Onko sinulla useita lainoja, joiden lyhentäminen vie ison […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi