Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Onko luottokortillasi velkaa? Näillä vinkeillä voit säästää satasia

25.8.2022

Onko luottokortillasi velkaa, jonka lyhennykset vievät turhan paljon rahaa? Maksatko lyhennyksiä useammasta kortista? Näillä neuvoilla saat tilanteen hallintaan.

Tarkista luottokorttisi ehdot

Luottokortti on vaivaton tapa maksaa isompia ostoksia ja varsinkin verkossa tehtävät ostokset maksetaan yleisesti luottokortilla. Vaikka korttia olisi tottunut käyttämään säännöllisesti, ei sen käytöstä aiheutuvia kustannuksia tule aina katsottua kovin tarkkaan. Monien yleisesti käytössä olevien luottokorttien korot nousevat yli 15 prosenttiin ja tämän lisäksi kortista saatetaan periä laskutuspalkkioita tai vuosimaksua. Luottokortin kustannukset voi helposti tarkistaa viimeisimmästä laskusta, jossa pitäisi olla eriteltynä korko ja muut luoton käytöstä aiheutuvat kustannukset. Jos käytössäsi on pankin myöntämä luottokortti, löydät lisätietoja verkkopankista.

Kilpailuta korko, vertaile ja säästä

Luottokortin korko on yleensä kiinteä eikä se vaihtele asiakaskohtaisesti. Tämä on merkittävä ero verrattuna kulutusluottoihin, joiden hinnoittelu tehdään pääosin asiakaskohtaisesti. Eri pankkien tarjouksia vertailemalla onkin mahdollista löytää luottokorttia edullisempi laina ja maksaa nykyiset luottokorttivelat kerralla pois. Mikäli käytössä on useampia luottokortteja, voit korvata ne yhdellä kulutusluotolla ja päästä samalla eroon ylimääräisistä kuukausimaksuista. Myös oman talouden hallinta helpottuu, kun muistettavia eräpäiviä on jatkossa vain yksi.

Tee maksuton lainavertailu ja katso henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 20 luotonmyötäjältä kerralla. Hakemuksen jättäminen ei velvoita mitenään.

Yksi laina – yksi eräpäivä

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Useat eräpäivät tuovat helposti ylimääräistä stressiä raha-asioiden hoitamiseen. Vaikka yksittäiset osamaksujen tai kulutusluottojen lyhennykset olisivat vain muutamia kymppejä, kertyy useammasta lainasta jopa satojen eurojen suuruiset kuukausimaksut. Yhdistelylainan avulla voit maksaa kaikki pienet velat ja osamaksut kerralla pois ja jatkossa sinulla on vain yksi eräpäivä muistettavana. Samalla voit valita sinulle parhaiten sopivan kuukausierän, joka jättää rahaa myös muuhun elämiseen.

Hae yhdistelylainaa ja maksa pienemmät lainat ja osamaksut pois.

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Löydä osinkokalenterista kaikki Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024.

Osinkokalenteri

20.5.2024

Katso osinkokalenterista Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024. Näet mm. osingonmaksupäivät ja tuottoprosentit.


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Copyright © 2024 Etua.fi