Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Onko luottokortillasi velkaa? Näillä vinkeillä voit säästää satasia

25.8.2022

Onko luottokortillasi velkaa, jonka lyhennykset vievät turhan paljon rahaa? Maksatko lyhennyksiä useammasta kortista? Näillä neuvoilla saat tilanteen hallintaan.

Tarkista luottokorttisi ehdot

Luottokortti on vaivaton tapa maksaa isompia ostoksia ja varsinkin verkossa tehtävät ostokset maksetaan yleisesti luottokortilla. Vaikka korttia olisi tottunut käyttämään säännöllisesti, ei sen käytöstä aiheutuvia kustannuksia tule aina katsottua kovin tarkkaan. Monien yleisesti käytössä olevien luottokorttien korot nousevat yli 15 prosenttiin ja tämän lisäksi kortista saatetaan periä laskutuspalkkioita tai vuosimaksua. Luottokortin kustannukset voi helposti tarkistaa viimeisimmästä laskusta, jossa pitäisi olla eriteltynä korko ja muut luoton käytöstä aiheutuvat kustannukset. Jos käytössäsi on pankin myöntämä luottokortti, löydät lisätietoja verkkopankista.

Kilpailuta korko, vertaile ja säästä

Luottokortin korko on yleensä kiinteä eikä se vaihtele asiakaskohtaisesti. Tämä on merkittävä ero verrattuna kulutusluottoihin, joiden hinnoittelu tehdään pääosin asiakaskohtaisesti. Eri pankkien tarjouksia vertailemalla onkin mahdollista löytää luottokorttia edullisempi laina ja maksaa nykyiset luottokorttivelat kerralla pois. Mikäli käytössä on useampia luottokortteja, voit korvata ne yhdellä kulutusluotolla ja päästä samalla eroon ylimääräisistä kuukausimaksuista. Myös oman talouden hallinta helpottuu, kun muistettavia eräpäiviä on jatkossa vain yksi.

Tee maksuton lainavertailu ja katso henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 20 luotonmyötäjältä kerralla. Hakemuksen jättäminen ei velvoita mitenään.

Yksi laina – yksi eräpäivä

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Useat eräpäivät tuovat helposti ylimääräistä stressiä raha-asioiden hoitamiseen. Vaikka yksittäiset osamaksujen tai kulutusluottojen lyhennykset olisivat vain muutamia kymppejä, kertyy useammasta lainasta jopa satojen eurojen suuruiset kuukausimaksut. Yhdistelylainan avulla voit maksaa kaikki pienet velat ja osamaksut kerralla pois ja jatkossa sinulla on vain yksi eräpäivä muistettavana. Samalla voit valita sinulle parhaiten sopivan kuukausierän, joka jättää rahaa myös muuhun elämiseen.

Hae yhdistelylainaa ja maksa pienemmät lainat ja osamaksut pois.

Lue seuraavaksi


Edullinen venelaina nopeasti ja luotettavasti

15.2.2024

Veneen ostoon liittyy monia kysymyksiä, joista yksi keskeinen on veneen rahoitus. Venelainavertailu kannattaa aina tehdä, sillä lainakuluissa on eroja. Vain vertailemalla lainan kokonaiskustannuksia selviää, mikä on halvin venelaina. Haaveiletko omasta veneestä, mutta rahoitus […]


Veronpalautuspäivät 2024 ovat heinä-joulukuussa riippuen siitä, miloin oma verotus päättyy.

Veronpalautuspäivät 2024

5.1.2024

Veronpalautukset maksetaan vuonna 2024 heinä-joulukuussa riippuen siitä, milloin oma verotus päättyy. Voit selvittää oman veronpalautuksen maksupäivän ja määrän verotuspäätöksestä tai OmaVero-palvelusta. Valtaosa henkilöasiakkaista saa veronpalautuksensa elo- tai syyskuussa. Verotuksen päättymiskuukausi Veronpalautuksen maksupäivä tilille […]


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

3.1.2024

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Copyright © 2024 Etua.fi