Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainojen yhdistämisen kokemuksia – näin asiakkaamme ovat hyötyneet yhdistelylainasta

13.9.2021

Lue tästä, millaisia lainojen yhdistämisen kokemuksia asiakkaillemme on.

Lainojen yhdistämisen kokemuksia oikeilta asiakkailta.

Kokemukset lainojen yhdistämisestä ovat positiivisia, sillä yhdistelylainan avulla voi säästää lainakuluissa ja rahaa jää enemmän muuhun elämiseen. Omia raha-asioita on myös helpompi hoitaa, kun ei tarvitse huolehtia monien lainalaskujen eräpäivistä.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa usean kulutusluoton yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Näitä lainoja voivat olla esimerkiksi kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat.

Yhdistelylainassa lainamäärä pysyy samana, mutta lainakulut ja muut lainan ehdot ovat vanhoja lainoja edullisempia. Näin lainasta maksettava kokonaissumma on pienempi ja rahaa riittää enemmän muuhun elämiseen.

Lainojen yhdistämisen kokemuksia – lainakulut pienenee

Asiakkailla on hyviä kokemuksia lainojen yhdistämisestä, ja suurimmat hyödyt yhdistelylainasta ovat olleet taloudellisia. Yhdistelylainan avulla on mahdollista säästää lainakuluissa, koska isomman lainasumman korko on yleensä edullisempi kuin pienten lainojen. Myöskään tilinhoitomaksua ei tarvitse maksaa moneen paikkaan.

Näin kuopiolainen Juha kertoo lainojen yhdistämisen tuomista säästöistä:
– Ennen lyhensin osamaksuja ja luottokorttivelkoja 600 euroa kuukaudessa ja lainojen yhdistämisen jälkeen 241 euroa kuukaudessa. Nyt säästän 359 euroa kuukaudessa ja vuodessa peräti 4 300 euroa. Rahaa kuluu siis lainakuluihin selvästi vähemmän.

Espoolainen Päivi suosittelee yhdistelylainaa, koska nyt hän lyhentää lainaa kuukaudessa 250 euroa aiemman 500 euron sijaan. Siten Päivi säästää lainakuluja 250 euroa kuukaudessa ja 3000 euroa vuodessa: -Tavoitteenani on luoda säästyneillä hoitokuluilla itselleni puskurirahasto, jotta jatkossa voisin rahoittaa yllättävät menot omilla säästöilläni, kertoo Päivi.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Myös Mirkasta on parempi maksaa takaisin yhtä lainaa usean sijaan: -Lainojen yhdistämisen jälkeen lyhennän pienempää kuukausimaksua ja korkokin on maltillinen. Näin minulla jää kuukaudessa käyttörahaa enemmän ja säästöönkin jotain, sanoo Mirka.

Lainojen yhdistäminen helpotti oman talouden hallintaa

Taloudellisten hyötyjen lisäksi lainojen yhdistämisen merkittävänä etuna pidetään omien raha-asioiden selkeytymistä, kun maksaa vain yhtä lainaa takaisin monen sijaan. Stressikin helpottuu, kun ei tarvitse huolehtia monien laskujen eräpäivistä.

– Lainojen yhdistely auttoi minua tasapainottamaan talouteni. Menoja on myös helpompi seurata, kun lyhennän vain yhtä lainaa, Päivi kertoo.

– Raha-asioiden hoitaminen selkeytyi huomattavasti, kun maksan monen lainan sijaan vain yhtä lainaa takaisin, sanoo Juha.

Lainojen yhdistäminen Etuan kautta on vaivatonta ja nopeaa

Asiakkaat ovat pitäneet Etua.fi-lainavertailupalvelua helppona ja nopeana tapana yhdistää lainat. Lainapalvelumme avulla yhdellä nettihakemuksella on mahdollista saada monta lainatarjousta, joista voi valita itselleen sopivimman.

 -Lainahakemuksen täyttäminen Etuan sivuilla oli nopeaa ja helppoa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sain miltei saman tien monta lainatarjousta eri pankeilta, kuvailee Juha kokemuksiaan lainojen yhdistämisestä lainapalvelun avulla.

Etuan palvelua kuvataan myös yksinkertaiseksi, selkeäksi ja toimivaksi palveluksi: – Sain monta tarjousta, ne tulivat nopeasti sähköpostiini. Nopeaa toimintaa ja hyvä palvelu, kiittää Maarit.

-Homma toimi nopeasti ja luotettavasti, kertoo puolestaan Jari.

Näin Jenni summaa kokemuksiaan lainojen yhdistämisestä: -Etua.fi-nettisivut olivat selkeät ja helpot! Sain nopeasti minulle todella hyvän lainatarjouksen, johon tartuin kiinni ja sain yhdistettyä lainani todella järkevällä maksusopimuksella. Säästän rahaa huomattavasti vuodessa.

Laintarjousten vertailu on Etuan palvelussa helppoa

Etuaa on kiitelty siitä, miten helpoksi eri lainatarjousten vertailu on tehty palvelussa:
– Etuan palvelun avulla pystyin helposti vertailemaan esimerkiksi korkoja ja laina-aikoja. Nämä ovat asioita, joita kannattaa pohtia ennen lainanottoa, turkulainen Meyer toteaa.

Myös Juha antaa Etualle pisteitä siitä, että koko lainankilpailutusprosessi on tehty niin helpoksi: – Itse lainan hakeminen on nopeaa, ja lainatarjousten vertailu helppoa. Lainatarjouksia voi vertailla netissä silloin kun itselle sopii, kotona tai tauolla.

Mirkakin kiittää Etua palvelua sen selkeydestä: -Lainatarjousten vertailu oli todella helppoa Etuan tarjousnäkymässä. Siinä lainatarjoukset oli listattu hintajärjestykseen niin, että vuosikoroltaan edullisin laina oli ensimmäisenä.

Mirka kehottaa kaikkia kilpailuttamaan lainansa Etua.fi-palvelussa, sillä ilmaisessa palvelussa ei menetä mitään: -Sujuvaa, nopeaa ja taloudellista. Suosittelen kilpailuttamaan lainat Etua.fi:ssä, sanoo Mirka.

Lainojen yhdistämisen kokemuksia tiivistettynä

Lainojen yhdistämisen kokemukset voidaan tiivistää seuraaviin yhdistelylainan etuihin:

  • säästö lainakuluissa, koska isomman kulutusluoton korkoprosentti on yleensä edullisempi kuin pienten lainojen
  • mahdollisuus saada pidempi takaisinmaksuaika kuin nykyisille pienille lainoille
  • yhden lainan ja tilinhoitokulun takaisinmaksu monen sijaan
  • oman talouden seurannan helpottuminen, koska lainasumma ja kuukausierät ilmenevät samalla laskulla
  • lainakoroissa säästö, kun kilpailuttaa lainat.

Hae yhdistelylainaa maksutta Etua.fi-palvelussa

Etua.fi-lainankilpailutuspalvelun avulla voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Lainojen yhdistämisellä voit löytää edullisemman koron lainalle ja säästää lainakuluissa.

Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystymme näin tarjoamaan markkinoiden parhaimmat tuotteet. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 rahoitusyhtiötä.

Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään. Lainapäätöksen saat heti ja voit rauhassa vertailla tarjouksia ennen hyväksymispäätöstä.

Hae yhdistelylainaa nyt!

Lue lisää kokemuksia lainojen yhdistämisestä.

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Löydä osinkokalenterista kaikki Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024.

Osinkokalenteri

20.5.2024

Katso osinkokalenterista Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024. Näet mm. osingonmaksupäivät ja tuottoprosentit.


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Copyright © 2024 Etua.fi