Kilpailuta lainat

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Kilpailuttamalla lainat säästät selvää rahaa

Aiotko ottaa lainaa tai onko sinulla aiempia lainoja? Kilpailuta lainasi ja voit säästää jopa satoja euroja joka kuukausi!

Kilpailuttamalla lainasi pääset vertailemaan eri tarjoajien vaihtoehtoja ja valitsemaan sinun talouteesi sopivimman vaihtoehdon. Eri tarjouksien välillä voi olla eroja esimerkiksi kokonaiskorossa sekä muissa lainakuluissa. Ilman kilpailutusta saatat päätyä valitsemaan lainan, joka ei ole ehdoiltaan tai hinnaltaan paras saatavilla oleva vaihtoehto.

Kilpailuta laina Etuan palvelulla

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina. Etuan kautta voit kätevästi kilpailuttaa kulutusluotot aina 60 000 euroon asti. Yli 40 000 euron lainaan täytyy kuitenkin olla rinnakkaishakija.

Yhdellä hakemuksella saat useita lainatarjouksia, sillä Etualla on laaja kumppaniverkosto. Saatat saada jopa 20 lainatarjousta, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon. Parasta on, että lainan kilpailutus on myös nopeaa, sillä lainahakemuksen täyttäminen käy hetkessä ja ensimmäiset lainatarjoukset pääset näkemään yleensä jo muutamassa minuutissa.

Myös asuntolainan sekä yhdistelylainan kilpailutus onnistuu kätevästi Etuan kautta yhdellä hakemuksella. Kilpailutus kannattaa tehdä myös vanhaan asuntolainaan, sillä tarjoukset saattavat olla tällä hetkellä edullisempia kuin aiempi lainasi. Kilpailuttamalla ja yhdistämällä vanhat lainasi yhdeksi uudeksi yhdistelylainaksi voit taas säästää rahaa joka kuukausi.

Etuan kautta lainojen kilpailuttaminen on ilmaista eikä lainahakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään. Voit käyttää Etuan palvelua, jos olet vähintään 20-vuotias, asut Suomessa vakituisesti ja sinulla on kuukausittain tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä, jotta voit hakea lainaa.

Kokemuksia Etuasta ja lainan kilpailuttamisesta

Etua on vuonna 2008 perustettu suomalainen lainavertailupalvelu, jonka kautta kymmenet tuhannet asiakkaat ovat kilpailuttaneet lainansa. Etualle on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Kokemuksia Etua.fi:stä löytyy laajemmin täältä.

Alta voit lukea Etuan asiakkaiden kokemuksia palvelusta!

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Hae lainaa juuri sopivan verran:

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »