Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Keittiöremontti nostaa asunnon arvoa -mistä halvin keittiöremonttilaina

13.1.2021
Keittiöremontin rahoitustapoja on useita.

Keittiöremontilla voi merkittävästi lisätä asumisviihtyvyyttä. Keittiöremontti nostaa myös asunnon arvoa ja helpottaa sen myyntiä, sillä moni valitsee asunnon keittiön perusteella. Keittiön voi remontoida pienelläkin budjetilla.

Kodin remontti tulee usein aloitettua keittiöstä, onhan toimiva ja omalta tuntuva keittiö koko kodin sydän. Aikansa eläneen ja käytössä kuluneen keittiön uudistaminen lisää asumisen mukavuutta ja raikastaa koko kodin yleisilmettä.

Keittiön remontointi voi olla yksi kannattavista remonteista mitä voi tehdä, sillä keittiöremontti vaikuttaa yleensä positiivisesti asunnon arvoon. Remontoitu asunto menee nopeammin kaupaksi ja paremmalla hinnalla.

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa

Keittiöremontin hinta riippuu remontin laajuudesta, keittiön koosta ja teetettävän työn määrästä. Esimerkiksi vesi- ja sähköpisteiden muuttaminen tuo merkittäviä lisäkustannuksia. Myös valitut keittiökoneet ja -tasot vaikuttavat paljon keittiöremontin hintaan.

Keittiöremontin voi toteuttaa pienelläkin budjetilla. Keittiökaappeja ja -tasoja on nykyään saatavilla laajalla valikoimalla ja eri hintaisina. Keittiökaappien maalaus, vetimien uusiminen tai tasojen ja keittiöovien vaihtaminen ovat edullisia tapoja päivittää keittiön ilmettä.

Keittiöremontti kannattaa suunnitella hyvin, päättää budjetti ja pohtia keittiön toiminnallisuutta ja tyyliä. Keittiöremontin hintaa miettiessä on myös hyvä muistaa, että keittiöremontissa teetettyihin töihin saa kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennys on verotuksessa huomioitava vähennys, jonka saa oman asunnon ja vapaa-ajan asunnon teetetyistä töistä. Kotitalousvähennystä voi hakea teetetystä remonttityön osuudesta eli ei esimerkiksi remonttitarvikkeista.

Vertaa lainoja ja löydä halvin

Vaikka keittiön päivitykseen ei käyttäisikään suuria summia, rahoitukselle voi olla silti tarvetta. Eri rahoitusvaihtoehtoja harkitessa kannattaa huomioida lainan todellinen vuosikorko. Se sisältää lainasta perittävät kokonaiskulut mahdollisine lainan nosto- ja muine vuosikuluineen.

Remonttilainat kannattaa kilpailuttaa, sillä lainojen korot ja ehdot vaihtelevat luottoyhtiöittäin. Kilpailuttamalla lainan löytyy sinulle sopivin vaihtoehto ja näin voit säästää remontin kokonaiskustannuksissa.

Muistathan aina verrata eri rahoitusvaihtoehtojen kuluja, sillä esimerkiksi osamaksulla tai luottokortilla maksu ei välttämättä ole aina edullisin vaihtoehto rahoittaa remontti. Kilpailutettu vakuudeton kulutusluotto voi olla luottokortilla maksua edullisempi tapa rahoittaa keittiöremontti.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Säästöä voi myös saada, kun hakee lainaa yhdessä puolison kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa haettua lainaa saa yleensä edullisemmin, onhan molemmat vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Laina keittiöremonttiin nopeasti

Etua kilpailuttaa vakuudettomat remonttilainat puolestasi usean luottoyhtiön kesken. Täytä lainahakemus ja saat parhaat lainatarjoukset heti! Palvelu on ilmainen eikä hakemuksen täyttäminen velvoita lainan nostamiseen. Voit katsoa millaisilla ehdoilla lainaa voisit saada keittiöremontin rahoittamiseen.

Hakiessasi vakuudetonta kulutusluottoa netissä sinun ei tarvitse selvittää pankille, millaista remonttia olet tekemässä. Teetpä sitten pintaremonttia tai perusteellisempaa peruskorjausta, voit hakea netistä lainaa ilman tarkempia selontekoja.

Etuan kautta voit hakea remonttilainaa 500–60 000 euroa. Nopeimmillaan laina on tilillä samana päivänä tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Lainalaskurista voit hahmotella sinulle sopivaa keittiöremonttilainaa.

Kilpailuta remonttilaina helposti tästä


Lue myös: Mistä löytyy edullisin remonttilaina?

Lue seuraavaksi


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Kulutusluotot ammattikunnittain: Lähihoitajat vertailun kärjessä

9.4.2024

Etua Oy selvitti, mitkä ammattikunnat hakevat eniten kulutusluottoja, kulutusluottohakemusten keskimääräiset summat ja niiden suuruus verrattuna ammattikunnan palkkaan.


paljonko saan lainaa

Kuinka paljon lainaa saan tuloillani? – Asiantuntijoiden arviot

3.4.2024

Tulot eivät yksinään määritä sitä, paljonko saan lainaa. Lue tästä lisää, mitkä seikat vaikuttavat lainapäätökseen. Pankit ja muut lainayhtiöt arvioivat hakijan taloudellista tilannetta ja maksukäyttäytymistä monelta eri kulmalta ennen lainapäätöstä. Tulot ovat tärkeä […]


Copyright © 2024 Etua.fi