Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kalliit pikavipit kannattaa yhdistää edullisemmaksi lainaksi – näin se onnistuu

5.5.2021
Pikavippien yhdistäminen

Yhdistämällä kaikki vanhat pikavipit yhdeksi edulliseksi lainaksi säästät rahaa ja helpotat raha-asioiden hoitoa. Lue tästä, miten yhdistät lainat helposti!

Onko sinullakin kalliita vanhoja pikavippejä, joita maksat vieläkin takaisin joka kuukausi? Muutamien satojen eurojen suuruiset pikavipit olivat aiemmin yleisempi tapa paikata yllättävää rahantarvetta, mutta nykyään pikavippejä tarjoavat yhä harvemmat rahoitusyhtiöt.

Vaikka pikavipit olivat monille toimiva keino reagoida arjen yllättäviin menoihin, liittyi pikavippeihin myös ongelmia, kuten kalliit korot. Todellinen vuosikorko oli korkeimmillaan pikavipeissä jopa satoja prosentteja. Suuret korot sekä pikavippien nostamisen nopeus ja helppous saattoivat pitkällä aikavälillä aiheuttaa velkojen kertymistä. 

Pikavippien yhdistämisellä säästät aikaa ja vaivaa

Mikäli sinulla on useita pikavippejä tai lainoja maksettavana takaisin, kannattaa vanhat kalliit lainat yhdistää yhdeksi uudeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on helppoa, ja pienellä vaivannäöllä voit saat suurenkin kuukausittaisen säästön.

Nykyään lainamarkkinoilla on saatavilla huomattavasti pikavippejä edullisempia kulutusluottoja, joissa korot ovat selkeästi maltillisemmat ja lainaehdot yleisesti paremmat. Voit siis saada uuden lainan huomattavasti edullisemmalla korolla, jolloin kuukausittainen maksuerä on pienempi ja lainaa on helpompi lyhentää nopeammin. Mikäli maksat takaisin useita pikavippejä, joudut yleensä maksamaan jokaisesta myös erikseen erilaisia tilinhoito- tai käsittelykuluja. Kun yhdistät lainat, sinun tarvitsee maksaa näitä kuluja enää vain yhdestä lainasta. 

Tällä hetkellä kulutusluotoissa on myös voimassa syyskuuhun 2021 asti tilapäinen korkokatto, joka rajaa lainan koron enintään kymmeneen prosenttiin korkokaton voimassaoloajaksi. Siksi nyt onkin mainio aika korvata kallis laina uudella. 

Yhdistelylaina helpottaa omien raha-asioiden hallinnointia ja vakauttaa taloudellista tilannetta, sillä uudella lainalla vanhat lainat maksetaan heti pois eli hoidettavaksi jää vain yksi laina. Tämä yksinkertaistaa ja selkeyttää raha-asioiden hoitoa, kun jatkuvasti ei tarvitse pysyä perillä eri lainojen tilanteesta ja huolehtia monista maksuista. 

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Näin pikavippien yhdistäminen onnistuu

Pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa laskemalla kaikki vanhat lainat yhteen, jotta tiedät, millä uudella lainasummalla pystyt maksamaan ne pois. Laske myös samalla, kuinka paljon rahaa sinulla kuluu kuukaudessa näiden vippien lyhentämiseen. Kun tiedät kuukausierien suuruuden, pystyt valitsemaan yhdistelylainan, jossa kuukausittaiset kulut ovat aiempaa pienemmät. Syöttämällä Etuan lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumman sekä toivomasi laina-ajan, näet helposti arvion kuukausierän suuruudesta.

Yhdistelylainoja myöntävät eri pankit ja rahoitusyhtiöt, ja lainaa voi hakea netissä, joten lainojen yhdistäminen on usein vaivatonta ja käy nopeasti. Hakemukseen tulee täyttää esimerkiksi yhteystiedot sekä tiedot tuloista ja veloista. Voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euroa ja laina-aika vaihtelee usein 1–18 vuoden välillä.

Yhdistelylainan voit saada jopa samana päivänä, sillä myös tarvittavien liitteiden toimitus ja lainasopimuksen allekirjoittaminen hoituvat kätevästi netissä. Kun yhdistelylaina on maksettu tilillesi, voit maksaa sillä heti kaikki vanhat pikavipit pois. Monet lainat ja velat saa maksaa kuluitta pois ennen alkuperäisen laina-ajan päättymistä.

Kilpailuta aina yhdistelylaina

Jotta säästät pikavippien yhdistämisellä mahdollisimman paljon, kannattaa valita yhdistelylaina, jossa korko on huomattavasti aiempaa edullisempi. Jos haluat löytää edullisimman yhdistelylainan vanhojen pikavippien takaisinmaksua varten, kannattaa aina vertailla eri lainantarjoajat ja heidän lainatarjouksensa. Esimerkiksi nimelliskorko, käsittelykulut ja takaisinmaksuaika voivat vaihdella eri tarjouksissa. Vain vertailemalla kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot, voit olla varma, että valitset varmasti sinulle parhaan lainan.

Lainojen vertailu ja yhdistäminen käy kätevästi Etuan avulla, sillä saat yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin ja se on täysin ilmaista. Et myöskään sitoudu vielä nostamaan lainaa täyttäessäsi hakemuksen, vaan voit tehdä päätöksen myöhemmin nähdessäsi lainatarjoukset.

Löydä yhdistelylaina heti Etuan kautta!

Lue seuraavaksi


lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

24.5.2024

Lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on usein järkevää. Kuopiolainen Juha kilpailutti 15 000 euron yhdistelylainan Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla ja säästää nyt satoja euroja lainakuluissa. Kuljetusalalla työskentelevälle 39-vuotiaalle Juhalle oli kertynyt luottokorttivelkoja ja osamaksuja auton […]


Löydä osinkokalenterista kaikki Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024.

Osinkokalenteri

20.5.2024

Katso osinkokalenterista Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024. Näet mm. osingonmaksupäivät ja tuottoprosentit.


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Copyright © 2024 Etua.fi