Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Etuan kautta löytynyt yhdistelylaina säästää Nikolle lähes 2000 euroa vuodessa 

13.3.2024

Kolme eri lainaa rasittivat Pirkanmaalla asuvan Nikon, 43, arkea. Vuosia sitten otetuissa kulutusluotoissa oli korkeat lainakorot, eikä rahaa jäänyt tarpeeksi muuhun elämiseen. Niko päätti hakea yhdistelylainaa, jotta kertyneet lainat saisi järjestettyä yhdeksi lainaksi. Lainavertailuksi valikoitui Suomen pitkäaikaisin lainavertailupalvelu Etua. 

“Etua oli luotettavan oloinen ja tiesin sen olleen pitkään kuvioissa”, Niko perustelee valintaansa. 

Yhdistelylaina toi säästöä yli 150 euroa kuussa ja lähes 2000 euroa vuodessa 

Niko kilpailutti lainat Etuan avulla ja sai lopulta kolme eri lainatarjousta hakemastaan 30 000 euroa lainasummasta. Tarjousten välillä oli selkeitä eroja, sillä edullisin yhdistelylainatarjous tarjosi vuosisäästöjä jopa satoja euroja kalleinta enemmän. Niko tarttui parhaimpaan lainatarjoukseen ja sai välittömästi helpotusta rahatilanteeseensa laskeneiden lainakulujen muodossa.

Nikon alkuperäiset lainakulut olivat 650 euroa kuussa. Etuan kautta löytyneen yhdistelylainan lainakulut ovat nykyään 500 euroa kuussa. Ja mikä parasta, Nikon lainan takaisinmaksuaika lyheni usealla vuodella

“Yhdistelylainan avulla korot, kulut ja laina-aika kohtaavat hyvin. Nyt rahaa jää enemmän säästöön kuukausittain”, Niko iloitsee. 

Etuan vahvuuksia nopeus, selkeys ja timanttinen asiakaspalvelu 

Niko kiittelee Etuan palvelun nopeutta ja selkeyttä, erityisesti lainalomakkeen täyttämisen suhteen. Myös asiakasviestintä saa kiitosta. 

“Yhtään turhaa viestiä ei tullut. Ei turhaa spämmiä, vaan keskityttiin oleelliseen. Lainatarjoukset saatuani minulle vielä soitettiin ja infottiin prosessin etenemisestä.” 

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Tasapainota taloutesi yhdistelylainan avulla 

Yhdistelylaina voi pienentää sekä lainakorkoa että lainakuluja, kuten tilinhoitomaksuja. Lisäksi lainanhakijan tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä monen sijasta. Parhaimmillaan, kuten Nikon tapauksessa, yhdistelylaina voi tuoda tuhansien eurojen vuosisäästöt ja lyhentää lainanmaksuaikaa. Yhdistelylainan hakeminen on nopeaa ja maksutonta, eikä velvoita nostamaan lainaa. 

Aarne Helenius
Aarne Helenius
Aarne Helenius on Etuan sisältöpäällikkö. Hän on toiminut sisältöasiantuntijana sekä luovalla että kaupallisella alalla. Aarne on erikoistunut datapohjaisten selvitysten ja talousalan tekstien tuottamiseen. Hänen tekemiään sisältöjä on ollut esillä mediassa satoja kertoja viime vuosien aikana.

Lue seuraavaksi


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Nainen istumassa sähköpotkulaudan päällä.

Sähköpotkulautojen hintavertailu 2024 

28.5.2024

Tässä artikkelissa vertailemme vuokrattavien sähköpotkulautojen minuutti- ja kuukausihintoja Helsingissä kesällä 2024.


Lainan kilpailutus Etuan avulla auttoi Sannaa saamaan 20 000 euron lainan, kun tavallinen pankki ei myöntänyt.

Sanna sai 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoon Etuan avulla: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt lainaa”

15.5.2024

Uudellamaalla asuva 29-vuotias Sanna päätti puolisonsa kanssa hankkia vapaa-ajan asunnon ulkomailta. Kun täydellinen kohde löytyi, he hakivat pankista 20 000 euron lainaa asunnon panttia varten. Tavallinen pankki ei kuitenkaan myöntänyt lainaa, joten Sanna […]


Copyright © 2024 Etua.fi