Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Sanna sai 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoon Etuan avulla: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt lainaa”

15.5.2024
Lainan kilpailutus Etuan avulla auttoi Sannaa saamaan 20 000 euron lainan, kun tavallinen pankki ei myöntänyt.

Uudellamaalla asuva 29-vuotias Sanna päätti puolisonsa kanssa hankkia vapaa-ajan asunnon ulkomailta.

Kun täydellinen kohde löytyi, he hakivat pankista 20 000 euron lainaa asunnon panttia varten. Tavallinen pankki ei kuitenkaan myöntänyt lainaa, joten Sanna päätti kilpailuttaa kulutusluotot netissä unelma-asuntoaan varten.

Pariskunta päätyi käyttämään Suomen pitkäaikaisinta lainavertailupalvelua Etuaa. – Etua vaikutti luotettavalta, ja lainojen kilpailuttaminen sujui nopeasti, Sanna kertoo.

Etuan erinomainen asiakasviestintä helpotti lainaprosessia

Sanna kiittelee Etuan onnistunutta asiakasviestintää. – Viestintä Etuan kanssa teki lainanhakuprosessista selkeän. Lainahakemuksen tehtyäni Etua varmisti, että kaikki sujui suunnitellusti, ja pian sainkin nostettua 20 000 euron lainan.

Etuan kautta saatu laina mahdollisti Sannalle ja hänen puolisolleen unelmiensa asunnon hankinnan. – Ulkomaan asunto on ollut meille molemmille pitkäaikainen unelma. Suosittelen ehdottomasti Etuaa kaikille, jotka haluavat kilpailuttaa lainansa.

Vertaile kulutusluotot Etuan palvelussa

Harkitsetko lainaa? Lainan kilpailutus mahdollistaa alemmat lainakorot

Kulutusluotto voi tarjota apua arjen tarpeeseen tai äkilliseen hankintaan. Eri lainatarjousten koroilla saattaa olla satojen eurojen eroja kuukausitasolla. Tämän takia lainan kilpailuttaminen on erityisen tärkeää – se on myös ilmaista, eikä velvoita nostamaan lainaa.

Kilpailuta omat lainatarjouksesi Etuan palvelussa

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Etuan lainavertailu auttaa löytämään sinulle sopivan lainan

Etua.fi on täysin kotimainen ja puolueeton palvelu. Lainavertailumme on sinulle täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Yli 16 vuoden kokemus lainavertailusta ja yli 250 000 tyytyväistä asiakasta puhuvat puolestaan – olemme auttaneet monia löytämään sopivan lainan parhailla ehdoilla.

Jos suunnittelet lainan ottamista, olipa kyseessä lainojen yhdistäminen, kodin remontointi, auton ostaminen tai muut menot, kannattaa aina vertailla eri rahoitusratkaisuja ennen lainapäätöksen tekemistä. Etua.fi auttaa sinua löytämään edullisen lainan, jossa on kilpailukykyinen korko, kohtuulliset kulut ja joustavat ehdot.

Hae lainaa Etuan kautta nyt ja hyödynnä lainavertailun edut! Voit täyttää hakemuksen helposti verkossa, ja saat lainatarjoukset nopeasti. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme – olemme täällä auttamassa!

Kilpailuta kulutusluotot helposti Etuan palvelussa

Lue seuraavaksi


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi Etuan palvelun vaivattomuudesta

16.5.2024

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Lainan kilpailutus Etuan avulla auttoi Sannaa saamaan 20 000 euron lainan, kun tavallinen pankki ei myöntänyt.

Sanna sai 20 000 euron lainan ulkomaan asuntoon Etuan avulla: ”Tavallinen pankki ei myöntänyt lainaa”

15.5.2024

Uudellamaalla asuva 29-vuotias Sanna päätti puolisonsa kanssa hankkia vapaa-ajan asunnon ulkomailta. Kun täydellinen kohde löytyi, he hakivat pankista 20 000 euron lainaa asunnon panttia varten. Tavallinen pankki ei kuitenkaan myöntänyt lainaa, joten Sanna […]


Ylimääräinen lainanlyhennys – milloin se kannattaa? 

15.5.2024

Ylimääräinen lainanlyhennys on ylimääräinen maksusuoritus, joka kohdistetaan lainan pääomaan sovitun kuukausierän lisäksi.


Copyright © 2024 Etua.fi