Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Remonttien hinnat – paljon maksaa terassin rakennus, kattoremontti ja ulkoseinien maalaus?

24.5.2021

Listasimme remonttien hinnat tavallisimmille kesällä tehtäville remonteille. Katso tästä, paljon maksaa kattoremontti, ulkoseinien maalaus ja terassin rakennus.

Remonttien hinnat selviää kilpailuttamalla, nuori mies maalaa ulkoseinää.

Kesä on remonttien aikaa, onhan monet remontit järkevämpi toteuttaa lämpimällä säällä. Jos remontti on ajankohtainen, kannattaa homma aloittaa kilpailuttamalla etukäteen niin urakka kuin sen rahoitus.

Remonttien hinnat selviävät kilpailuttamalla, koska remonttien hintahaitarit voivat olla suuria. Oman remontin hinta selviää pyytämällä tarjouksia ja vertailemalla hintoja ja urakoitsijoita.

Kun remontin hinta on selvillä, kannattaa rahoitus kilpailuttaa etukäteen. Lainantarjoajien lainaehdot vaihtelevat paljonkin ja siksi edullisimman lainan löytää vain kilpailuttamalla.

Remonttilaina kodin kunnostukseen

Remontointi on kallista eikä aina ole mahdollista säästää tarvittavaa summaa etukäteen. Tällöin vakuudeton kulutusluotto on yksi vaihtoehto rahoittaa remontti.

Etukäteen kilpailutettu vakuudeton kulutusluotto on usein edullisempi vaihtoehto rahoittaa remontti kuin luottokorttilainat tai osamaksut. Remontin kulut pysyvät myös paremmin hallinnassa ja laskujen hallinta on helpompaa, kun nostaa yhden lainan.

Remonttilaina on usein perusteltua, sillä ajallaan tehty remontti on halvempi ratkaisu kuin remontin lykkääminen. Esimerkiksi ajoissa korjattu katto tulee yleensä edullisemmaksi kuin kattoremontin pitkittäminen, jolloin vaarana on, että katon lisäksi täytyy remontoida muutakin osaa taloa.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Seuraavaksi esittelemme tyypillisimpiä kesällä tehtävien remonttien hintoja.

Mitä kattoremontti maksaa?

Kattoremontin hinta voi vaihdella noin 1000 eurosta useaan kymmeneen tuhanteen. Kattoremontin hintaan vaikuttaa katon koko, katon materiaali, katon kaltevuus ja kerrosten lukumäärä. Myös muut teetettävät työt, kuten vanhan katon purkaminen, lisäeristys tai sadevesijärjestelmän uusiminen vaikuttavat hintaan.

Hintaesimerkkejä toteutuneista kattoremonteista:
-peltikattoremontti, 100 m2, Espoo, 22 000 euroa, katon, aluskatteen ja kattoristikon uusiminen
-peltikattoremontti, 120 m2, Pieksämäki, 11 500 euroa, huopakaton vaihtaminen peltikattoon
-huopakattoremontti, 110 m2, Helsinki, 8 900 euroa, uusi huopa, tasoitustyöt ja pellitys
-tiilikaton pesu ja pinnoitus, 110 m2, Helsinki, 1 650 euroa.

Suuntaa antava kuukausierä 10 000 euron lainalle on 121 euroa, kun laina-aika on 10 vuotta. Lainalaskurista voit hahmotella sinulle sopivaa lainasummaa ja kuukausierää. Tarkat tiedot lainakuluista esitetään lainatarjouksessa.

Mitä ulkoseinien maalaus maksaa?

Omakotitalon maalaus maksaa noin 4 000–10 000 euroa. Talon maalauksen hintaan vaikuttavat muun muassa talon koko ja muoto, tarvittavat pohjatyöt ja telineet.

Esimerkkejä toteutuneista ulkoseinien maalaushinnoista:
-Uuden talon ulkomaalaus, 200 m2, Vantaa, 6 696 euroa 
-Vanhan puutalon julkisivun maalaus, 175 m2, Helsinki, 4 450 euroa
-2-kerroksisen omakotitalon ulkomaalaus, 200 m2, Orimattila, 5 500 euroa.

Suuntaa antava kuukausierä 5 000 euron lainalle on 101 euroa, kun laina-aika on 5 vuotta.  Tarkat tiedot lainakuluista esitetään lainatarjouksessa.

Mitä terassin rakentaminen maksaa?

Terassin teon hinta riippuu paljon kohteesta. Suurin kuluerä terasseissa on materiaali, mutta myös terassin koko, tontti ja vaadittavat pohjatyöt vaikuttavat terassin hintaan.

Suuntaa-antavia hintaesimerkkejä terassin rakennuttamisen kustannuksista:
-Vanhan terassin purkaminen, uuden 36 neliöisen terassin rakentaminen, painekyllästetty lauta,  4 300 euroa
-Rantaterassi kesämökille, kestopuu, 1 500 euroa
-Terassin rakentaminen, komposiitti, 30-neliöinen, 4 600 euroa

Suuntaa antava kuukausierä 3 000 euron lainalle on 94 euroa, kun laina-aika on 3 vuotta. Tarkat tiedot lainakuluista esitetään lainatarjouksessa.

Halvin remonttilaina ja remonttilainan korko selviää kilpailuttamalla

Jos tarvitset lisärahoitusta remonttiin, kannattaa remonttilaina kilpailuttaa. Lainan hinta eroaa pankeittain, sillä pankit tekevät aina henkilökohtaisen lainatarjouksen ja myös korot vaihtelevat luottoyhtiöittäin.

Lainakuluissa voi olla siten suuriakin eroja. Vain vertailemalla lainan kokonaiskustannuksia todellisen vuosikoron avulla selviää, mikä on halvin remonttilaina.

Kilpailuta remonttilaina ilmaiseksi Etua.fi:ssä

Helpoiten vakuudettoman remonttilainan kilpailutus onnistuu Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla. Täyttämällä yhden maksuttoman hakemuksen saat useiden pankkien lainatarjouksia. Hakemuksen täyttäminen tapahtuu netissä muutamassa minuutissa ja näin lainanhaku on vaivatonta.

Etuan lainatarjousnäkymässä lainatarjousten vertailu on helppoa. Lainatarjoukset on järjestetty todellisen vuosikoron mukaiseen järjestykseen niin, että edullisin laina on ensimmäisenä.

Lainankilpailutus ei velvoita mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla eri vaihtoehtoja. Remonttilaina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä. Näin voit saada kiireellisiinkin remonttitarpeisiin rahoitusta nopeasti ja edullisesti.

Palvelussamme voit kilpailuttaa 500–60 000 euron remonttilainat.

Kilpailuta remonttilaina tästä!

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta.


Lähde. Urakkamaailma.fi

Lue myös: Mistä löytyy edullisin remonttilaina?


Lue seuraavaksi


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Löydä osinkokalenterista kaikki Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024.

Osinkokalenteri

20.5.2024

Katso osinkokalenterista Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024. Näet mm. osingonmaksupäivät ja tuottoprosentit.


Verovähennykset kannattaa tarkistaa veroilmoituksesta ja hyödyntää ainakin yleisimmät verovähennykset.

Verovähennykset vuodelta 2023 – näitä kuluja voit vähentää verotuksessa

26.4.2024

Nyt on aika tarkistaa viime vuoden veroilmoituksen tiedot ja verovähennykset. Lue tästä, mitä kuluja voit vähentää verotuksessa. Viime vuoden esitäytetyistä veroilmoituksista kannattaa tarkistaa tulo- ja vähennystiedot. Esitäytetyssä veroilmoituksessa on laskettu verotuksen lopputulos niillä […]


Copyright © 2024 Etua.fi