Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Moottoripyörälaina – kilpailuta edullinen moottoripyörärahoitus Etuan avulla

17.5.2022
Moottoripyörälaina auttaa rahoittamaan uuden tai käytetyn pyörän joustavilla maksuehdoilla.

Moottoripyörälainalla rahoitat uuden tai käytetyn pyörän joustavilla maksuehdoilla. Lue lisää tästä.

Moottoripyörälainalla voit hankkia uuden tai käytetyn moottoripyörän ja sen varusteet. Voit hakea moottoripyörärahoitusta myös pyörän ylläpitoon liittyviin kustannuksiin.

Etuan kautta löydät nopeasti ja luotettavasti vakuudettoman moottoripyörälainan tarvitsemallesi summalle 500 eurosta 60 000 euroon saakka. Lainahakemuksessa voit määritellä lainan maksuajan ja kuukausierän sinulle sopivaksi ja vertailemalla eri pankkien korkotarjouksia myös kustannukset pysyvät kurissa.

Moottoripyörälaina mahdollistaa pyörän oston heti

Nopeasti ja helposti haettava moottoripyörälaina mahdollistaa koko valikoiman vertailun ja turvaa rahoituksen juuri sinulle mieleiseen moottoripyörään, olet sitten hankkimassa moottoripyörää yksityiseltä, moottoripyöräliikkeestä tai vaikka ulkomailta.

Jos olet ostamassa moottoripyörää liikkeestä, on myyjällä todennäköisesti tarjolla moottoripyörän rahoitus. Myös tällöin kannattaa perehtyä rahoituksen korkoon ja lainaehtoihin ja vertailla niitä muihin rahoitusvaihtoehtoihin ennen lopullista päätöstä. Liikkeen tarjoama moottoripyörän rahoitus kun ei aina ole halvin.

Netissä kilpailutettu vakuudeton moottoripyörälaina on helppo tapa rahoittaa moottoripyörä, sillä lainan avulla voit maksaa koko pyörän kerralla ja samalla sen omistajuus siirtyy heti sinulle. Käteisostajana voit myös neuvotella moottoripyörän hintaa alemmaksi. Vakuudetonta lainaa varten et myöskään tarvitse käsirahaa tai vakuuksia.

Moottoripyörälainan hakuprosessi Etua-lainavertailupalvelussa on vaivaton ja nopea. Voit saada hakemasi lainan tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Moottoripyörälainaa saa myös käytetyn pyörän ostoon

Aina ei kannata ostaa uutta moottoripyörää, ja hyvän käytetyn moottoripyörän voi saada järkihintaan. Etuan kautta haetulla vakuudettomalla moottoripyörälainalla voit ostaa käytetyn moottoripyörän, hankitpa pyörän liikkeestä tai yksityiseltä henkilöltä.  

Käytettyä moottoripyörää ostaessa on hyvä tietää, että moottoripyöräkauppaa koskee eri lait riippuen siitä, ketkä ovat kaupan osapuolina. Kahden yksityishenkilön välisessä kaupassa ostaja ja myyjä nähdään tasavertaisina kaupan osapuolina, jolloin kauppalain mukaisesti moottoripyörä myydään ostajalle sellaisena kuin se kaupan tekohetkellä on. Jos taas ostaa käytetyn moottoripyörän liikkeestä, sovelletaan kauppaan kuluttajasuojalakia.

Kuluttajansuoja koskee siis moottoripyöräliikkeistä ostettuja käytettyjä moottoripyöriä, yksityishenkilöiden välisessä kaupassa tätä suojaa ei ole. Käytettyä pyörää hankkiessa kannattaakin olla erityisen tarkka ja ottaa tarvittaessa moottoripyöriä tunteva kaveri kaupantekoon mukaan.

Halvin moottoripyörälaina löytyy Etuan avulla

Moottoripyörälainojen korot vaihtelevat rahoitusyhtiöittäin, jonka vuoksi laina kannattaa aina kilpailuttaa edullisimman lainan löytämiseksi. Helpoiten tämä käy Etuan lainavertailupalvelussa, missä yhdellä hakemuksella saat lainatarjouksia useasta rahoitusyhtiöstä muutamassa minuutissa.

Kaikki lainatarjoukset näet yhdeltä sivulta edullisuusjärjestyksessä, joten tarjousten vertailu on helppoa. Moottoripyörärahoitusta vertaillessasi huomioi erityisesti lainan kokonaiskustannukset, mitkä selviävät todellisen vuosikoron avulla.

Valittuasi sopivan tarjouksen pystyt toimittamaan liitteet ja hyväksymään lainasopimuksen pankin tai rahoitusyhtiön sivuilla. Tämän jälkeen laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän sisällä.

Löydät helposti vakuudetomman moottoripyörälainan Etuan avulla. Lainan kilpailutus on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit hakea moottoripyörälainaa Etuan kautta, jos olet vähintään 18-vuotias, sinulla on joka kuukausi tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja ja luottotietosi ovat kunnossa.

Kilpailuta moottoripyörälaina jo tänään!

Etua.fi vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailupalvelu. Olemme auttaneet satoja tuhansia kuluttajia vertailemaan lainatarjouksia maksutta. Aloita maksuton lainavertailu tästä

Lue seuraavaksi


Selvitys: Näistä syistä eri palkkaluokat hakevat kulutusluottoja

10.11.2023

Lainavertailupalvelu Etua analysoi vuoden 2023 lainahakemukset ja selvitti lainahakemusten määrät ja syyt palkkaluokittain.


Kulutusluottojen korkokatto 2023

Kulutusluottojen korkokatto laski – näin se vaikuttaa lainanottajiin

18.10.2023

Lue tästä, mitä lokakuun 2023 alussa voimaanastunut kulutusluottojen korkokatto tarkoittaa. Jatkossa lainoista saa periä aikaisempaa pienempää korkoa. Uudet säännökset eivät tosin aiheuta suuria muutoksia nykyisiin lainojen korkotasoihin. Pääasialliset muutokset koskevat luottojen markkinointia, verkkokaupan […]


Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia

Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia?

26.9.2023

Mietitkö, tarvitaanko kulutusluottoa varten vakuuksia ja millaisia lainan vakuuksia pankit edellyttävät? Lue tästä. Kulutusluottoa on mahdollista saada vakuuksien kanssa tai ilman. Luoton hinta riippuu käytetyistä vakuuksista, joten on tärkeää ymmärtää lainan vakuuden merkitys […]


Copyright © 2023 Etua.fi