Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Matkustus elpyy – näihin kohteisiin suomalaiset nyt matkustavat

11.5.2022
Matkustus elpyy, kun suomalaiset varaavat kesän ja syksyn 2022 matkoja ulkomaille kiihtyvään tahtiin.

Suomalaiset varaavat matkoja jo lähes yhtä paljon kuin koronaa edeltävänä aikana. Katso tästä suomalaisten suosikkikohteet.

Ulkomaille matkustus elpyy, kun suomalaiset varaavat kesän ja syksyn matkoja kiihtyvään tahtiin. Erityisesti lähialueet ja Eurooppa kiinnostavat.

Minne matkalle – suosituimmat matkakohteet nyt

Matkojen myynti ulkomaille on nyt vilkasta. Kreikka on monen suomalaisen ykköskohde tänäkin vuonna ja erityisesti lomasaaret Kreeta ja Rodos vetävät puoleensa. Kakkosena tulee Espanja, missä Costa Bravan rannikko ja Mallorca kiinnostavat. Myös Turkki ja etenkin Alanya ja Antalya ovat suosittuja matkakohteita.

Suosituimmat matkakohteet kesä 2022, top 5:

  • Kreikka
  • Espanja
  • Turkki
  • Kroatia
  • Italia

(Lähde: matkailusivusto Rantapallo)

Matkoihin panostetaan

Sekä pakettimatkat että omatoimimatkat menevät kaupaksi, mutta monet ovat nyt valmiita panostamaan lomaan. Kahden koronavuoden jälkeen halutaan hieman luksusta esimerkiksi paremman hotellin tai hemmottelupalvelujen muodossa.

Pakettimatkoissa on nykyään monipuolista tarjontaa niin yksin kuin perheen kanssa matkustaville. Pakettimatkoja on saatavilla eri puolille maailmaa, ja matkan voi valita puoli- tai täyshoidolla sekä ruoat ja juomat sisältävällä all inclusive -paketilla. Pakettimatkoja on myös tarjolla moneen makuun, esimerkiksi rantaloma, kaupunkiloma tai tietyn teeman ympärille rakennettuna.

Matkalaina antaa joustoa matkan maksamista varten

Suunnittelitpa sitten omatoimimatkaa tai valmista pakettimatkaa, matkalaina mahdollistaa sinulle toiveittesi loman. Ennen kuin maksat matkan luottokortilla tai matkatoimiston tarjoamalla osamaksulla, kannattaa vertailla rahoituksen hintoja. Lainojen kuluissa kun on eroja ja sitä tärkeämpää on lainan kilpailutus, mitä kalliimmasta matkasta on kyse ja mitä kauemmin maksat matkalainaa takaisin.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Kilpailutuksen avulla saatat huomata, että esimerkiksi Etuan kautta haettu matkalaina voi olla edullisempi kuin matkanjärjestäjän tarjoama osamaksu tai luottokorttilaina. Kulutusluoton korko nimittäin lasketaan aina hakijakohtaisesti, jolloin kilpailutettu kulutusluotto on usein kiinteäkorkoista osamaksu- ja luottokorttilainaa edullisempi.

Kustannustietoinen matkailija kysyykin lainatarjousta useammasta paikasta ja vertailee lainan kokonaishintaa todellisen vuosikoron avulla. Säästyneitä lainakuluja voi käyttää vaikka itsensä hemmotteluun lomalla tai seuraavaan matkaan.

Kilpailuta laina matkaa varten Etuan avulla

Etua.fi-lainankilpailutuspalvelun avulla kilpailutat lainan matkaa varten usean lainayhtiön kesken ilmaiseksi ja nopeasti. Lainatarjousten vertailu on helppoa, sillä Etua järjestää lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen todellisen vuosikoron mukaan.

Lainaa hakiessasi voit itse päättää sinulle sopivan laina-ajan ja kuukausierän. Voit hakea lainaa tarpeesi mukaan aina 500 eurosta ylöspäin. Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia ja lainan voi maksaa aina nopeammin kuin alkuperäinen maksusuunnitelma oli.

Kertaeräisen kulutusluoton lisäksi voit hakea joustoluottoa. Se on luottokorttia muistuttava laina, missä luottolimiitin rajoissa voit nostaa lainaa vain sen verran kun kulloinkin tarvitset. Joustoluotto toimii varakassana yllättäviin tilanteisiin matkan aikana, ja jos et lainaa tarvitsekaan, voit perua joustoluoton matkalta palattuasi.

Kilpailuttamalla matkalainan Etuan avulla voit säästää huomattavia summia lainakuluissa. Matkalainan hakeminen kauttamme on helppoa: hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, saat lainapäätöksen heti ja lainan tilillesi 1-2 arkipäivän sisällä.  Palvelu on maksuton eikä velvoita mihinkään.

Kilpailuta matkalainasi tästä!

Ja vaikka olisitkin jo maksanut matkan luottokortilla tai osamaksulla, voit kilpailuttaa nämä maksutavat uudestaan ja korvata edullisemmalla kulutusluotolla tästä.

Matkailusivusto Rantapallossa voit tutustua kaikkien isoimpien matkanjärjestäjien pakettimatkoihin tästä. Jos taas olet valmis lähtemään lomalle nopealla aikataululla, löydät edullisimmat tarjoukset lähiajan matkoille tästä.

Lue seuraavaksi


Veronpalautuspäivät 2021

Veronpalautuspäivät 2023

20.3.2023

Veronpalautukset maksetaan vuonna 2023 heinä-joulukuussa riippuen siitä, milloin oma verotus päättyy. Voit selvittää oman veronpalautuksen maksupäivän ja määrän verotuspäätöksestä tai OmaVero-palvelusta. Valtaosa henkilöasiakkaista saa veronpalautuksensa elo- tai syyskuussa. Verotuksen päättymiskuukausi Veronpalautuksen maksupäivä tilille […]


luottokortit luottokortti

Milloin kannattaa maksaa luottokortilla ja milloin kulutusluotolla?

14.9.2022

Luottokortti on monen lompakosta löytyvä maksuväline, joka antaa joustoa omaan talouteen. Mutta milloin kannattaa käyttää luottokorttia ja milloin on järkevämpää harkita muita maksutapoja? Mitä tarkoittaa luottokortti? Luottokortti on maksuväline, jolla voi tehdä ostoksia […]


luottokortin korko

Onko luottokortillasi velkaa? Näillä vinkeillä voit säästää satasia

25.8.2022

Onko luottokortillasi velkaa, jonka lyhennykset vievät turhan paljon rahaa? Maksatko lyhennyksiä useammasta kortista? Näillä neuvoilla saat tilanteen hallintaan. Tarkista luottokorttisi ehdot Luottokortti on vaivaton tapa maksaa isompia ostoksia ja varsinkin verkossa tehtävät ostokset […]


Copyright © 2023 Etua.fi