Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa heti

11.3.2022

Lainaa voi heti tarvita yllättäviin tilanteisiin, kuten auton korjaukseen tai remonttiin. Lue tästä, miten voit saada lainaa heti.

Lainaa heti tilille on mahdollista, kun hakee vakuudetonta kulutusluottoa netistä.

Välillä eteen tulee tilanteita, jolloin lainaa tarvitaan heti. Auton korjaus, vesivahinko, lääkärikulut tai kodinkoneen rikkoutuminen ovat esimerkkejä tilanteista, joissa ei välttämättä voi jäädä odottamaan seuraavaa palkkapäivää. Tällöin tarvitaan lainaa nopeasti.

Lainaa heti voi saada Etuan lainapalvelun avulla ilman aikaa vieviä vaiheita ja samalla varmistaa, ettei maksa lainastaan liikaa. Täyttämällä lainahakemuksen Etuan nettisivuilla voit saada lainatarjouksia usealta eri lainayritykseltä, joista voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman lainan. Lainan hakeminen ja lainatarjousten saaminen vie vain muutamia minuutteja ja lainan saa nopeasti käyttöönsä.

Lainaa heti tilille

Lainaa heti tilille on mahdollista, kun hakee vakuudetonta kulutusluottoa netistä. Sitä voi saada ilman takaajia ja vakuuksia, kunhan lainanmyönnön minimiedellytykset täyttyvät (vähintään 18-vuoden ikä, säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa). Lainan voi saada nopeimmillaan samana päivänä tai viimeistään seuraavana päivänä.

Vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu netistä vaivattomasti milloin ja missä tahansa, eikä lainaneuvotteluihin mene aikaa. Hakemuksen voi täyttää muutamassa minuutissa ja alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Liitteitä ei tarvita hakemuksen jättämisen yhteydessä.

Lainan heti tilille varmistaa lainahakemuksen huolellinen täyttäminen. Sen sijaan jos omia yhteystietoja tai tietoja omista tuloista, menoista ja työsuhteesta ei ole ilmoittanut oikein, voi tämä viivästyttää lainaprosessia, tai jopa estää lainan saannin.

Laina heti Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla

Vaikka olisi tarve saada laina heti, kannattaa laina aina kilpailuttaa lainakuluissa säästämisen vuoksi. Niin suuret kuin pienetkin lainat on järkevä kilpailuttaa, sillä pankkien koroissa on eroja ja valitsemalla edullisimman lainan voi säästää merkittäviä summia.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lainan kilpailutus on helppoa, eikä se vie aikaa yhtään sen enempää kuin itse lainan hakeminenkaan. Netissä toimiva Etuan lainavertailupalvelu auttaa vertaamaan useiden eri lainayhtiöiden tarjouksia yhdellä lainahakemuksella.

Vakuudettomien lainojen nimelliskorot vaihtelevat 5–20 prosentin välillä, riippuen rahoitusyhtiöstä ja lainanhakijasta. Jokainen lainayhtiö määrittelee asiakkaalle tarjottavan koron tämän taloudellisen tilanteen perusteella ja myös rahoitusyhtiöiden lainanmyöntökriteerit vaihtelevat. Siten edullisimman lainan löytää vain kilpailuttamalla ja vertailemalla lainatarjouksia.  

Lainaa nopeasti ja turvallisesti Etuan avulla

Hae lainaa nopeasti ja turvallisesti kotimaisen Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla. Etua kilpailuttaa lainan puolestasi yli 20 luotonmyöntäjän kesken ja kauttamme voit saada sinulle parhaan lainan saman tien. Kaikki Etuan yhteistyökumppanit noudattavat hyvää luotonantotapaa, ovat suomalaisten viranomaisten valvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä ja kaikissa on myös suomenkielinen asiakaspalvelu.

Palvelumme avulla jo tuhannet lainanhakijat ovat hakeneet ja saaneet lainaa nopeasti ja luotettavasti. Vakuudetonta kulutusluottoa voi palvelussamme hakea ja kilpailuttaa 500 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Takaisinmaksuaika lainalla on 1–18 vuotta, ja lainan voi maksaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin.

Lainapäätöksen saat välittömästi ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa, eli lainaa ei ole pakko hyväksyä välittömästi. Mutta jos haluat lainaa nopeasti, voit myös heti hyväksyä lainatarjouksen. Lainasopimuksen allekirjoitus tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Lainatarjousten vertailu on helppoa

Näet saamasi lainatarjoukset koottuna yhdelle sivulle, joten lainatarjousten vertailu on vaivatonta. Kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon, mutta tutustu tarkoin myös lainan muihin ehtoihin.

Lainatarjouksia voi vertailla paitsi lainakulujen myös lainan saannin nopeuden suhteen. Jos haluat varmistaa lainan saannin heti, voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta ennen tarjouksen hyväksymistä.

Etuan lainahakemus on sama kuin muutenkin lainaa hakiessa, mutta tekemämme lainan kilpailutus auttaa sinua säästämään lainakuluissa. Palvelumme on myös maksuton, eikä sido mihinkään.

Kilpailuta laina heti tästä

Lue seuraavaksi


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


luottokortit luottokortti

Milloin kannattaa maksaa luottokortilla ja milloin kulutusluotolla?

14.9.2022

Luottokortti on monen lompakosta löytyvä maksuväline, joka antaa joustoa omaan talouteen. Mutta milloin kannattaa käyttää luottokorttia ja milloin on järkevämpää harkita muita maksutapoja? Mitä tarkoittaa luottokortti? Luottokortti on maksuväline, jolla voi tehdä ostoksia […]


luottokortin korko

Onko luottokortillasi velkaa? Näillä vinkeillä voit säästää satasia

25.8.2022

Onko luottokortillasi velkaa, jonka lyhennykset vievät turhan paljon rahaa? Maksatko lyhennyksiä useammasta kortista? Näillä neuvoilla saat tilanteen hallintaan. Tarkista luottokorttisi ehdot Luottokortti on vaivaton tapa maksaa isompia ostoksia ja varsinkin verkossa tehtävät ostokset […]


Copyright © 2023 Etua.fi