Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Laina heti tilille ilman liitteitä

26.8.2020
Etua.fi-lainapalvelun avulla voit saada lainaa heti nopeasti ja luotettavasti.

Kun tarvitset lainaa heti tilille, Etua.fi-lainapalvelun avulla kilpailutat nopeasti ja luotettavasti sinulle sopivan lainan netistä. Laina haetaan ilman liitteitä ja saat lainapäätöksen heti. Lainan voit saada tilillesi jopa samana päivänä.

Lainan tarve voi yllättää ja lainaa voi tarvita heti

Välillä rahantarve yllättää – auton rikkoutuminen, hammasremontti, eläinlääkärimenot, kodin remontti tai uusi pesukone ovat kaikki esimerkkejä menoista, joita ei voi aina ennakoida. Nämä äkilliset kuluerät voivat olla yllättävän suuria, vaikka oma talouden hallinta olisikin kunnossa.

Lainaa voi siis tarvita heti eikä säästämiseen jää aikaa. Luottokortti ja osamaksurahoitus voivat tuntua helpommilta tavoilta rahoittaa äkillinen meno, mutta kuluttajan kannattaa olla tarkkana rahoitustapaa valitessaan.

Koron määrä riippuu luottotyypistä – vertaile eri maksutapojen kuluja

Koron määrä riippuu luottotyypistä ja lainojen korkojen vertailu voi tuoda merkittävän säästön lainakuluissa. Kannattaa siis käyttää hetki aikaa eri rahoitusvaihtoehtojen vertailuun ennen maksupäätöstä.

Rahoitusvertailussa kannattaa huomioida todellinen vuosikorko, harkitseepa sitten luottokortilla, osamaksulla tai kulutusluotolla maksamista. Todellisessa vuosikorossa huomioidaan koron lisäksi kaikki kyseiseen maksutapaan liittyvät kulut kuten mahdolliset lainan avausmaksut tai tilinhoitokulut.

Sekä osamaksun että luottokorttien korot voivat olla kalleimmillaan 20 prosentin luokkaa, kun vakuudettomissa kulutusluotoissa korot jäävät usein selvästi alle tämän tason. Vastoin monen oletuksia, luottokortti ja osamaksu voivatkin olla niitä hintavimpia tapoja rahoittaa isompi ostos.

On siis hyvä olla tietoinen eri maksutapojen kustannuksista eikä maksaa liikaa lainakuluja.  Vain vertailemalla eri maksutapojen kokonaiskustannuksia selviää, mikä on halvin laina.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Etua.fi-palvelun avulla voit vertailla lainatarjouksia ja saada lainan nopeasti tilille

Etua.fi-lainapalvelun avulla kulutusluoton kilpailuttaminen on nopeaa ja vaivatonta. Lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja lainapäätöksen saat heti. Nopeimmillaan voit saada lainan tilille samana päivänä.

Etua.fi-palvelun avulla haettuihin lainoihin ei vaadita vakuuksia eikä takaajia. Hakemukseen ei tarvitse liittää myöskään liitteitä. Lainaprosessin myöhemmässä vaiheessa, lainan hyväksymisen yhteydessä, voi pankki pyytää todistuksia tuloista.

Lainayritykset tekevät luottopäätöksen hakemustietojen perusteella ja myös lainatarjousten korko määräytyy asiakaskohtaisesti. Lainatarjous ei vielä sido mihinkään, vaan saamiaan tarjouksia voi vertailla rauhassa. Lainasopimukseen kannattaakin tutustua huolella ennen päätöstä. Lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

Etua.fi palvelun avulla voit hakea lainaa sinulle parhaiten sopivalla hetkellä. Yhteistyökumppaninne ovat tarkoin valittuja, vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä.

Etua.fi:n avulla laina heti

-voit hakea nopeasti lainaa netistä 500 – 60 000 €
-yhdellä hakemuksella kilpailutat lainan yli 20 pankin kesken
-lainojen ehtoja vertailemalla löydät edullisimman lainan
-vertailu ei velvoita mihinkään ja lainojen kilpailutus on ilmaista
-voit saada lainan heti

Lainojen korot vaihtelevat luottoyhtiöittäin. Parhaimman lainan saat vain kilpailuttamalla. Lainan kilpailuttaminen Etua.fi:ssä on nopeaa, ilmaista eikä sido mihinkään.

Suomen vanhin ja kokenein lainapalvelu sekä laaja kumppaniverkosto varmistaa sinulle parhaan lainan. Etua.fi-palvelun avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

Lainalaskurin avulla voit hahmotella sinulle sopivaa lainaa ja kuukausierää.

Lue seuraavaksi


remonttien hinnat remontin rahoitus

Mitä remontti maksaa? Katso tästä suosituimpien remonttien hinnat

2.6.2023

Mitä Suomessa remontoidaan eniten ja paljonko remonttiin tulisi varata rahaa? Katso tästä yleisempien remonttien hinnat. Suosituimpia remontteja ovat erilaiset asuntojen sisäremontit, joista kylpyhuoneremontti on yleisin. Myös keittiöremontteja tehdään paljon. Kesällä tehdään enemmän ulkotöitä, […]


Veronpalautuspäivät 2021

Veronpalautuspäivät 2023

20.3.2023

Veronpalautukset maksetaan vuonna 2023 heinä-joulukuussa riippuen siitä, milloin oma verotus päättyy. Voit selvittää oman veronpalautuksen maksupäivän ja määrän verotuspäätöksestä tai OmaVero-palvelusta. Valtaosa henkilöasiakkaista saa veronpalautuksensa elo- tai syyskuussa. Verotuksen päättymiskuukausi Veronpalautuksen maksupäivä tilille […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi