Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

24.1.2023
Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti.

Monen huolenaiheena on vuodenvaihteessa erääntyvät lukuisat laskut. Taakse jääneen juhlakauden lahjat, matkat ja pippalot muistuttavat alkuvuonna saapuvien luotto- ja osamaksujen muodossa. Vuoden alkuun kasautuu paljon muitakin laskuja, joiden maksaminen voi tehdä tiukkaa.

Huonoimmassa tapauksessa voi tapahtua yhtäkkiä jotain, mikä vaatii lisää rahaa. Vahinko ei kulje kello kaulassa eikä auto tai kodinkone kysele, milloin olisi sopivin aika hajota. Samalla sähkön hinta on pilvissä ja ruoan sekä muiden arkisten menojen hinnat nousevat.

Kulutusluottoa edullisesti – Yhdistelylainalla maksat laskut kerralla

Matalakorkoinen vakuudeton laina voi auttaa arjen menoissa ja yllättävissä tilanteissa kohtuullisin kustannuksin. Lainalaskurilla voit määritellä omaan talouteesi sopivan takaisinmaksuajan ja kuukausilyhennykset. Harkitusti otettu laina on sen kokoinen, että se on helppo maksaa takaisin sovitussa ajassa.

Omaa taloudellista tilannetta voi helpottaa myös se, että yhdistää useat lainat yhdeksi järjestelylainaksi. Lainojen yhdistäminen on nykyään yleistä ja siinä luottokorttivelat, osamaksut ja muut vanhat lainat maksetaan pois uudella, matalakorkoisella yhdistelylainalla

Yhdistelylaina laskee lähes aina kuukausittaisten lyhennysten yhteissummaa ja vähentää erillisiä lainahoitomaksuja. Monet suomalaiset säästävät järjestelylainalla jopa satoja euroja kuukaudessa.

Lainavertailun avulla löydät sopivimman lainan

Kun tarvitset nopeasti lainaa, on Etuan täysin kotimainen lainavertailupalvelu turvallinen keino hakea lainaa. Täyttämällä vain yhden hakemuksen, saat heti henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa kahdeltakymmeneltä luotettavalta rahoitusyhtiöltä. Lainatarjouksia vertailemalla löydät sinulle edullisimman lainan ja saat lainan tilillesi 1-2 arkipäivässä.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä hakemuksen lähettäminen velvoita nostamaan tarjottua lainaa. Lainat kilpailutuksella et siis voi menettää mitään. Kuinka matalalla korolla sinä onnistut löytämään kulutusluoton? Entä kuinka paljon sinä voit säästää lainakuluja yhdistämällä vanhat lainasi yhdeksi?

Laina juuri sinun tarpeisiisi

Etua on toiminut jo vuodesta 2008 saakka, joten vertailemme lainat 15 vuoden kokemuksella. Palvelullemme on myönnetty kotimaisesta työstä kertova Avainlippu sekä Suomen Asiakastiedon oma Suomen vahvimmat -sertifikaatti. 

Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa, oli sinulla sitten mielessä uusi edullinen laina tai vanhojen lainojen yhdistäminen. Myös yksittäisen vanhan lainan kilpailuttaminen kannattaa yhdistelylainan avulla.

Lainavertailu kannattaa, kun

  • Sinulla on haussa edullinen kulutusluotto ja haluat vertailla eri toimijoiden tarjoukset.
  • Tarvitset heti lainaa arjen menoihin tai isompaan hankintaan.
  • Haluat lainaa 500 euroa tai enemmän.
  • Haluat kilpailuttaa yhden tai useamman jo olemassa olevan lainan.
  • Sinulla on useita vanhoja luottoja ja haluat yhdistää ne yhdeksi yhdistelylainaksi.

Kokeile lainavertailua maksutta ja ilman sitoumuksia tästä

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi