Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Haluaisitko edullisempaa lainaa ulkomailta? Näin se onnistuu.

31.3.2022
Lainaa ulkomailta voi saada alhaisella korolla.

Lainaa ulkomailta on mahdollista saada aiempaa helpommin ja edullisemmin, kun uudet ulkomaiset pankit tarjoavat lainoja myös suomalaisille. Lue tästä lisää.

Lainaa voi saada jopa ennätyksellisen alhaisella korolla, selviää Etua.fi-lainavertailupalvelun keräämistä lainatarjoustiedoista. Tutkimuksen mukaan uusien kulutusluottojen korot ovat nyt keskimäärin 3,5 prosenttiyksikköä edullisempia kuin keväällä 2020. Selvitys tehtiin vertailemalla pankkien tarjoamien lainojen todellisia vuosikorkoja.

Ulkomaisten pankkien lisäämä kilpailu lainamarkkinoilla on osaltaan alentanut lainakorkoja. Ennen vuotta 2020 otetussa kulutusluotossa korko voi olla jopa kaksinkertainen verrattuna tämän päivän lainakorkoihin.

Laina ulkomailta turvallisesti

Suomen markkinoilla toimivat ulkomaiset pankit tulevat Norjasta ja Ruotsista. Nämä pohjoismaiset nettipankit ovat hioneet toimintamallinsa tehokkaiksi ja voivat siksi tarjota lainaa kilpailukykyisin ehdoin ilman konttoriverkoston aiheuttamia lisäkuluja. Halvin laina voikin löytyä näiltä vain netissä toimivilta pohjoismaisilta pankeilta.  

Moni voi kuitenkin pohtia, onko laina ulkomaisista pankeista ja itselleen tuntemattomalta toimijalta turvallista. Kun käytät Etua.fi-lainavertailupalvelua edullisemman lainan löytämiseksi, voit olla varma, että laina ulkomailta on turvallista.

Kaikki Etua.fi-lainavertailupalvelun yhteistyökumppaneina toimivat lainayhtiöt noudattavat hyvää luotonantotapaa ja ovat viranomaisten valvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä, joita sitoo sekä Suomen että kotimaansa lainsäädäntö. Kaikilla Etuan yhteistyökumppaneina toimivilla lainayhtiöillä on myös suomenkielinen asiakaspalvelu.

Lainaa pohjoismaisista pankeista edullisella korolla

Uudet pohjoismaiset pankit ovat rantautuneet Suomeen haastamaan pitkään toimineita luotonmyöntäjiä. Tämä on osaltaan vaikuttanut siihen, että uusia kulutusluottoja ja yhdistelylainoja saa aiempaa alhaisemmalla korolla.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos on kertynyt useita pieniä lainoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia. Maksamalla vain yhtä lainaa monen sijaan voi säästää lainanhoitokuluja jopa satoja euroja vuodessa.

Hae lainaa ulkomailta luotettavan kotimaisen vertailusivuston avulla

Ulkomaiset nettipankit ja muut luottoyhtiöt kannattaa kilpailuttaa edullisimman lainatarjouksen löytämiseksi. Luottoyhtiöiden luotonmyöntökriteerit ja lainaehdot vaihtelevat, joten edullisimman lainan löytää vain kilpailuttamalla.

Pisimpään Suomessa toimineen Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla vertailet kattavasti Suomessa tarjolla olevia vakuudettomia kulutusluottoja. Suomalaisten rahoitusyhtiöiden lisäksi lainavertailussa on mukana myös useita norjalaisia ja ruotsalaisia digipankkeja.

Lainan kilpailuttaminen ei sido mihinkään, joten lainatarjouksia voi pyytää ilmaiseksi Etua.fi:n kautta ja rauhassa vertailla tarjouksia. Voit hakea kauttamme lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit hakea myös yhdistelylainaa ja maksaa pois vanhat kalliit lainat, luottokorttivelat ja osamaksusopimukset.

KILPAILUTA LAINASI TÄSTÄ

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta. 

Lue seuraavaksi


Löydä osinkokalenterista kaikki Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024.

Osinkokalenteri

5.7.2024

Katso osinkokalenterista Helsingin pörssissä listattujen osakkeiden osingot vuodelle 2024. Näet mm. osingonmaksupäivät ja tuottoprosentit.


Näistä postinumeroista haetaan eniten kulutusluottoja – Helsinki, Tampere ja Turku

17.6.2024

Lainavertailupalvelu Etua Oy selvitti mistä postinumeroista kulutusluottoja haetaan eniten Suomen isoissa kaupungeissa


Verovähennykset kannattaa tarkistaa veroilmoituksesta ja hyödyntää ainakin yleisimmät verovähennykset.

Verovähennykset vuodelta 2023 – näitä kuluja voit vähentää verotuksessa

26.4.2024

Nyt on aika tarkistaa viime vuoden veroilmoituksen tiedot ja verovähennykset. Lue tästä, mitä kuluja voit vähentää verotuksessa. Viime vuoden esitäytetyistä veroilmoituksista kannattaa tarkistaa tulo- ja vähennystiedot. Esitäytetyssä veroilmoituksessa on laskettu verotuksen lopputulos niillä […]


Copyright © 2024 Etua.fi