Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Etuan kautta löytynyt laina pelasti Saaran arjen – “Matkaa bussipysäkille 30 kilometriä” 

5.3.2024
Nainen autossa ikkuna auki.

Satakunnasta kotoisin olevan Saaran arki hankaloitui, kun hänen autonsa hajosi. Kyseessä oli isomman luokan ongelma, sillä maalla asuvan Saaran lähin bussipysäkki oli 30 kilometrin päässä. Auton korjaaminen maksoi useamman tuhatta euroa ja rahoitus tähän tarvitsi saada nopeasti. Saara tutki useampaa lainavertailupalvelua, mutta päätyi lopulta valitsemaan Etuan. 

“Etuan palvelu oli luotettavan oloinen ja selkeä. Arvostin myös, että kyseessä on kotimainen yritys”, kertoo Saara. 

Saara ilahtui Etuan palvelun nopeudesta ja hyvästä asiakasviestinnästä

Lainalomakkeen täyttäminen ei vienyt paria minuuttia enempää ja Saara sai kilpailutettua toistakymmentä pankkia yhdellä ainoalla hakemuksella. “Halusin useammalta pankilta tarjouksen samalla kertaa. Hakemusten tekeminen yhteen pankkiin kerrallaan veisi valtavasti aikaa.”  

Etuan kilpailutuksen avulla Saara löysi hänelle sopivan lainatarjouksen miltei saman tien. “Päätös lainasta tuli nopeasti ja rahat olivat pian tilillä, vaikka oli itsenäisyyspäivä.” Saara mainitsee isoksi plussaksi myös selkeän viestinnän koko lainaprosessin ajan. 

Saara sai auton korjattua nopeasti hakemansa lainan avulla, mikä helpotti hänen arkeaan suunnattomasti. “Etäisyydet kaupoille ovat niin isot, että auto on välttämättömyys.”  
 
Saaran kokemus Etuan lainavertailusta oli erittäin positiivinen.  

“Suosittelisin ehdottomasti Etuan palvelua, kun haluaa vertailla useamman pankin lainatarjoukset kerralla. Todella näppärä, säästi sekä aikaa että vaivaa.” 

Älä tartu ensimmäiseen lainatarjoukseen – kilpailuta lainat yhdellä hakemuksella Etuan palvelussa 

Erot edullisimpien ja kalleimpien lainakorkojen välillä ovat merkittäviä. Etuan palvelun avulla voi vertailla omat henkilökohtaiset lainatarjouksesi yhdellä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen ei vie kuin muutaman minuutin, eikä velvoita mihinkään.  

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Etua on Suomen pitkäaikaisin lainavertailupalvelu ja on palvellut lainanottajia jo vuodesta 2008 lähtien. Olemme suomalainen osakeyhtiö, jonka omistaa Alma Media Oyj. Palvelullemme on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. 

Lue seuraavaksi


Selvitys: Näissä kaupungeissa saat auton nopeiten huoltoon

15.4.2024

Etua Oy selvitti yhteistyössä AutoJerryn kanssa, kuinka nopeasti autolle saa huoltoaikoja vuoden eri kuukausina ja kuinka kauan huoltoaikojen saaminen kestää Suomen suurimmissa kaupungeissa.


Kulutusluotot ammattikunnittain: Lähihoitajat vertailun kärjessä

9.4.2024

Etua Oy selvitti, mitkä ammattikunnat hakevat eniten kulutusluottoja, kulutusluottohakemusten keskimääräiset summat ja niiden suuruus verrattuna ammattikunnan palkkaan.


Kotitalousvähennys 2021 on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää.

Kotitalousvähennys 2024 – kuinka haetaan ja milloin?

5.4.2024

Kotitalousvähennys on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää. Kotitalousvähennyksen hakeminen on tärkeä osa taloudenhallintaa monelle suomalaiselle. Mutta miten tämä vähennys sitten haetaan? Verottajan sivuilla annettu ohjeistus on selkeä, mutta se saattaa silti herättää kysymyksiä. […]


Copyright © 2024 Etua.fi