Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Asunnon vaihto edessä? 3 tapaa tehdä muutosta mukavampi

16.11.2020

Onko asunto vaihtumassa lähiaikoina? Kodin muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta onneksi siitä voi tehdä mukavamman muutamalla yksinkertaisella keinolla.

Asunnon vaihto sujuu mukavasti, kun apuna on muuttopalvelu.

1. Myy ylimääräinen tavara – Säästät usealla tavalla

Kurkista varastoon ja kaappeihin oikein ajatuksella. Ota esiin tavarat, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan tai joita et tarvitse uudessa kodissa. Miksi ihmeessä käyttäisit aikaa ja vaivaa niiden kantamiseen uuteen asuntoon lojumaan?

Myymällä kaikki ylimääräiset ennakkoon säästät muuttopäivän työmäärästä. Muuton alla on oiva tilaisuus päivittää myös suuret huonekalut, kuten vaikka sohvakalusto. Säästyt kantamiselta, kuljettamiselta ja vielä kerran kantamiselta uudessa osoitteessa. Käytännössä saat siis rahaa siitä, että muuttopäiväsi helpottuu!

2. Hanki muuttopalvelu auttamaan muutossa

Unohda raskaiden tavaroiden siirtely ja pussukoiden kanssa edestakaisin ajelu. Muutto sujuu mukavasti, kun apuna on muuttopalvelu. Kokenut ja ammattimainen muuttofirma aikatauluttaa ja organisoi muuton siten, että koko muuttopäivä sujuu vaivatta.

Muuttofirmoja löytyy laidasta laitaan auttamaan kaiken kokoisissa muutoissa. Olipa kyseessä pieni yksiön muutto paikkakunnan sisällä tai omakotitalon irtaimiston muutto toiselle puolelle Suomea. Muuttofirmoilla on käytössä asianmukaiset välineet, jotta irtaimisto siirtyy turvallisesti ja vahingoittumattomana uuteen asuntoon.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

3. Kilpailuta mukavampi muutto

Kuten asuntolainan kilpailuttaminen, myös muuttopalvelun kilpailuttaminen on nykypäivää. Helpoiten se onnistuu Suomen suurimmassa muuttojen kilpailutuspalvelussa Muuttomaailma.fi:ssä

Muuttopalvelun kilpailuttaminen on yhtä helppoa kuin asuntolainan kilpailuttaminen. Saat yhdellä tarjouspyynnöllä keskimäärin 6 tarjousta, joista ensimmäiset saapuvat jo tunnin sisällä. Kilpailuttaminen ei sido mihinkään ja voit vertailla muuttopalveluita lukemalla aitojen muuttajien kirjoittamia arvosteluita.

Homma toimii näin:

  1. Aloita kilpailutus täyttämällä tarjouspyyntö
  2. Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi, ensimmäiset jo tunnissa
  3. Vertaile ja valitse paras tarjous

Kilpailuta muutto nyt Muuttomaailma.fi:ssä »

Muuttomaailma.fi ja Etua.fi kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Lue seuraavaksi


Edullinen venelaina nopeasti ja luotettavasti

15.2.2024

Veneen ostoon liittyy monia kysymyksiä, joista yksi keskeinen on veneen rahoitus. Venelainavertailu kannattaa aina tehdä, sillä lainakuluissa on eroja. Vain vertailemalla lainan kokonaiskustannuksia selviää, mikä on halvin venelaina. Haaveiletko omasta veneestä, mutta rahoitus […]


Veronpalautuspäivät 2024 ovat heinä-joulukuussa riippuen siitä, miloin oma verotus päättyy.

Veronpalautuspäivät 2024

5.1.2024

Veronpalautukset maksetaan vuonna 2024 heinä-joulukuussa riippuen siitä, milloin oma verotus päättyy. Voit selvittää oman veronpalautuksen maksupäivän ja määrän verotuspäätöksestä tai OmaVero-palvelusta. Valtaosa henkilöasiakkaista saa veronpalautuksensa elo- tai syyskuussa. Verotuksen päättymiskuukausi Veronpalautuksen maksupäivä tilille […]


Nainen shoppailee Black Friday 2023 aikaan ja etsii parhaita alennuksia.

Black Friday 2023: Nämä hinnoitteluun liittyvät asiat sinun tulee tietää

22.11.2023

Hintojen vertailu ja hintahistorian seuraaminen pidemmältä ajalta takaa parhaiden alennusten löytämisen. Tuotteita voi saada hyvällä alennuksella Black Friday 2023 -aikana, mutta kaikki tarjoukset eivät välttämättä ole yhtä hyviä kuin miltä ne aluksi näyttävät. […]


Copyright © 2024 Etua.fi