Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Asunnon vaihto edessä? 3 tapaa tehdä muutosta mukavampi

16.11.2020

Onko asunto vaihtumassa lähiaikoina? Kodin muuttaminen voi olla stressaavaa, mutta onneksi siitä voi tehdä mukavamman muutamalla yksinkertaisella keinolla.

Asunnon vaihto sujuu mukavasti, kun apuna on muuttopalvelu.

1. Myy ylimääräinen tavara – Säästät usealla tavalla

Kurkista varastoon ja kaappeihin oikein ajatuksella. Ota esiin tavarat, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan tai joita et tarvitse uudessa kodissa. Miksi ihmeessä käyttäisit aikaa ja vaivaa niiden kantamiseen uuteen asuntoon lojumaan?

Myymällä kaikki ylimääräiset ennakkoon säästät muuttopäivän työmäärästä. Muuton alla on oiva tilaisuus päivittää myös suuret huonekalut, kuten vaikka sohvakalusto. Säästyt kantamiselta, kuljettamiselta ja vielä kerran kantamiselta uudessa osoitteessa. Käytännössä saat siis rahaa siitä, että muuttopäiväsi helpottuu!

2. Hanki muuttopalvelu auttamaan muutossa

Unohda raskaiden tavaroiden siirtely ja pussukoiden kanssa edestakaisin ajelu. Muutto sujuu mukavasti, kun apuna on muuttopalvelu. Kokenut ja ammattimainen muuttofirma aikatauluttaa ja organisoi muuton siten, että koko muuttopäivä sujuu vaivatta.

Muuttofirmoja löytyy laidasta laitaan auttamaan kaiken kokoisissa muutoissa. Olipa kyseessä pieni yksiön muutto paikkakunnan sisällä tai omakotitalon irtaimiston muutto toiselle puolelle Suomea. Muuttofirmoilla on käytössä asianmukaiset välineet, jotta irtaimisto siirtyy turvallisesti ja vahingoittumattomana uuteen asuntoon.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

3. Kilpailuta mukavampi muutto

Kuten asuntolainan kilpailuttaminen, myös muuttopalvelun kilpailuttaminen on nykypäivää. Helpoiten se onnistuu Suomen suurimmassa muuttojen kilpailutuspalvelussa Muuttomaailma.fi:ssä

Muuttopalvelun kilpailuttaminen on yhtä helppoa kuin asuntolainan kilpailuttaminen. Saat yhdellä tarjouspyynnöllä keskimäärin 6 tarjousta, joista ensimmäiset saapuvat jo tunnin sisällä. Kilpailuttaminen ei sido mihinkään ja voit vertailla muuttopalveluita lukemalla aitojen muuttajien kirjoittamia arvosteluita.

Homma toimii näin:

  1. Aloita kilpailutus täyttämällä tarjouspyyntö
  2. Saat keskimäärin 6 tarjousta sähköpostiisi, ensimmäiset jo tunnissa
  3. Vertaile ja valitse paras tarjous

Kilpailuta muutto nyt Muuttomaailma.fi:ssä »

Muuttomaailma.fi ja Etua.fi kuuluvat samaan Alma Media -konserniin

Lue seuraavaksi


Miten säästää rahaa

Miten säästää rahaa? 6 helppoa tapaa tehdä arjen säästöä

20.9.2023

Haluaisitko, että sinulle jäisi enemmän rahaa käteen joka kuukausi? Näillä helpoilla vinkeillä voit kerryttää säästöä joka kuukausi – kokeile heti! 1. Ole tarkkana ruokaostoksilla ja vältä hävikkiä Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mikä tarkoittaa, […]


Lainojen yhdistäminen

Kannattaako lainojen yhdistäminen? Katso, kuinka voit hyötyä yhdistämällä vanhat lainasi

19.9.2023

Onko sinulla kertynyt useampia lainoja maksettavaksi takaisin? Yhdistämällä lainasi voit säästää rahaa joka kuukausi – lue tästä jutusta, kuinka se onnistuu! Miksi lainat kannattaa yhdistää? Onko sinulla useita lainoja, joiden lyhentäminen vie ison […]


remonttien hinnat remontin rahoitus

Mitä remontti maksaa? Katso tästä suosituimpien remonttien hinnat

2.6.2023

Mitä Suomessa remontoidaan eniten ja paljonko remonttiin tulisi varata rahaa? Katso tästä yleisempien remonttien hinnat. Suosituimpia remontteja ovat erilaiset asuntojen sisäremontit, joista kylpyhuoneremontti on yleisin. Myös keittiöremontteja tehdään paljon. Kesällä tehdään enemmän ulkotöitä, […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi