Edullisen joustoluoton saa helposti netistä – katso, miten löydät parhaan joustolainan

|
Joustoluotto netistä

Joustoluotolla voi kätevästi rahoittaa arjen suurempia menoja ja tasapainottaa omaa taloutta elämän yllättävissä käänteissä.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka käyttötarkoituksen lainanhakija voi itse vapaasti päättää. Monesti joustoluottoa haetaan esimerkiksi suurempien hankintojen, kuten matkan tai remontin, rahoittamiseen.

Joustoluoton ehdot vaihtelevat hieman pankista riippuen, mutta yleensä lainaa voi hakea valitsemalleen summalle 500 eurosta ylöspäin ja aina noin 50 000 euroon saakka. Koska myönnettyyn lainasummaan vaikuttaa esimerkiksi hakijan taloudellinen tilanne, pankista voidaan tarjota myös haettua pienempää lainaa.

Pankista riippuen joustoluotto maksetaan hakijan tilille heti lainan myöntämisen jälkeen tai myönnetystä lainasummasta voi aina tarpeen vaatiessa siirtää rahaa käytettäväksi omalle tilille.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti monia muita lainatuotteita joustavampi ja myös lainan takaisinmaksua on mahdollista mukauttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen paremmin sopivaksi esimerkiksi muuttamalla maksuaikataulua tai kuukausierää tai hakemalla lainaan lyhennysvapaata. Joustoluoton voi usein myös maksaa kerralla pois ilman lisäkuluja tai hakea tarvittaessa lainasummaan korotusta.

Osalla pankeista myönnetty lainasumma vapautuu uudelleen nostettavaksi, kun joustoluottoa maksaa takaisin. Tällöin joustolaina toimii kuten luottokortti, mutta se saattaa olla kuluiltaan huomattavasti edullisempi vaihtoehto.

Hae joustoluotto nopeasti netistä

Joustoluottoja myöntävät useat pankit aina perinteisistä pankeista netissä toimiviin yrityksiin. Lainahakemus on helppo täyttää netissä eikä sen tekeminen vie montaa minuuttia. Lainaa on siis helppo hakea juuri silloin, kun tarve lisärahoitukselle ilmenee.

Lainapäätöksen saa pankeilta usein melkein saman tien tai enintään seuraavan parin päivän sisällä. Joustoluotto on vakuudetonta, joten sen hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.

Joustolainan hakeminen on yleensä mahdollista, jos hakija asuu pysyvästi Suomessa, hänellä on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä ikää vähintään 18 vuotta. Osalla pankeista saattaa olla myös muita kriteerejä, jotka lainanhakijan tulee täyttää. Maksuhäiriömerkintä on usein este joustoluoton saamiselle.

Näin löydät edullisimman joustolainan

Joustoluottoa tarjoavat lukuisat eri pankit, mutta kuinka löytää itselle sopivin ja edullisin vaihtoehto? Kilpailuttamalla eri pankkien lainatarjoukset varmistat, ettet maksa lainastasi liikaa ja saat käyttöösi lainaehdoiltaan parhaan joustolainan.

Etuan avulla kilpailutat joustoluoton helposti ja täysin ilmaiseksi. Täyttämällä lainahakemuksen Etuan sivuilla saat lainatarjouksia yhdellä kertaa useammalta eri pankilta ja pystyt kätevästi vertailemaan tarjouksia keskenään.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä kokeile myös Etuan lainalaskuria, jonka avulla löydät juuri omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja rahoitustarpeeseesi sopivimman lainasumman.

Kilpailuta joustoluotto nyt

Lue myös: Pienlaina nopeasti ja luotettavasti netistä

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »