Lainaa yrityksellesi helposti ja nopeasti

Etua_Yrityslaina_Facebook_580x400Etua.fi-lainapalvelun kautta voit hakea myös yritysluottoa. Yritysluottoa voivat hakea niin pienet kuin suuremmatkin yritykset ja myös toimintansa vastikään aloittaneet yritykset. Lainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille (toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö jne.).

Yritykseltä ei edellytetä pitkää toimintahistoriaa, mutta yritykselle myönnettävän lainan takaajana tulee kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö, kuten osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai muu yksityishenkilö, jolla ei saa olla rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Kauttamme voit hakea yritysluottoa 2 000 eurosta aina 100 000 euroon. Lainojen takaisinmaksuaika on pisimmillään 24 kuukautta.

Siirry tekemään yrityslainahakemus tästä.

Yritysluoton hakeminen käy kätevästi netissä, ja vastaukset tulevat samana päivänä. Yritysluoton voit käyttää esimerkiksi yrityksen laajentamiseen, uusien koneiden tai laittaiden hankintaan, tuotevalikoiman kasvattamiseen tai uuden työntekijän palkkaamiseen. Palvelumme kautta voit vertailla yritysluoton korkoja ja muita kuluja ja valita yrityksellesi edullisimman lainan.

Yrityslaina ei vaadi esinevakuuksia (kiinteistö, osakkeet tms.). Lainalle tarvitaan kuitenkin vähintään yksi takaaja. Yli 20 000 € lainalle tarvitaan 2 takaajaa. Takaajien luottotietojen tulee olla kunnossa.

Yrityslainan korot ovat yleensä vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa, mikäli laina on käytetty yritystoimintaan. Lainan pääoman lyhennyksiä ei voi vähentää verotuksessa. Lainan määrä tulee suhteuttaa yrityksen maksukykyyn. Laina on mahdollista maksaa myös alkuperäistä aikataulua nopeammin takaisin, eikä tästä aiheudu lisäkuluja yritykselle.

Yrityslainakin kannattaa kilpailuttaa

Palvelumme avulla kilpailutat lainanantajat yhdellä nopealla hakemuksella. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja lainapäätöset tulevat jopa muutamassa tunnissa. Lainatarjouksia vertailemalla löydät juuri sinun yritykselle sopivan lainan ja säästät selvää rahaa. Palvelumme on yritysille aina maksuton eikä lainahakemuksen jättäminen sido mitenkään.

Etua on vuonna 2018 perustettu suomalainen palvelu, joka on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia kilpailuttamaan itselleen tai yritykselleen edullisemman lainan. Palvelullamme on arvostettu Avainlippu merkkinä suomalaisesta palvelusta.