Yhdistä kulutusluotot ja luottokorttivelat 60 000 € asti.

 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen heti
;
Yhdistettävien luottojen määrä 15 000 €
Vähennä Lisää
Nykyiset kk-maksut 220 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä - Säästö kuukaudessa -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Yhdistelylaina

Yhdistä nykyiset kulutusluottosi, osamaksusopimuksesi ja luottokorttivelkasi yhteen lainaan. Yhdistelylainan avulla säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa ja voit pienentää kuukausimenojasi. Yhdistele luottoja aina 60 000 euroon saakka.

Suomen laajin 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppaniverkosto ja nopea hakemusten käsittely takaavat, että saat kauttamme parhaan yhdistelylainaratkaisun.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka haluat
 • ✓ maksaa pois kalliit pikavipit ja luottokorttivelat
 • ✓ yhdistellä pienemmät kulutusluotot yhdeksi lainaksi
 • ✓ alentaa nykyisten lainojesi kuukausimaksuja
 • ✓ helpottaa oman talouden hallintaa maksamalla vain yhtä lainaa.
Lue lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Yli 10 vuoden kokemus lainavertailusta, yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Kilpailuta lainat - Saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta
 • Yhdistelylaina – yhdistä useampi lainasi yhdeksi lainaksi

  Yhdistelylainalla voit yhdistää useat eri luotot ja pienlainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näitä lainoja voivat olla esimerkiksi kulutusluotot, vakuudettomat lainat, pikavipit, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat.

  Lainojen yhdistäminen tuo helposti tuntuvia säästöjä kuukaudessa, koska yhtä lainaa lyhentäessä ei tarvitse maksaa useiden lainojen korkoja eikä muita lainanhoitokuluja.

  Lisäksi yhdistelylainan avulla oman talouden hallinta helpottuu, kun kaikki yksittäiset lainojen lyhennykset jäävät pois ja tilalle tulee yksi selkeästi määritelty yhdistelylainan maksuerä kuukaudessa.

  Lainojen yhdistämisellä
  • säästät lainakuluissa, koska isomman kulutusluoton korkoprosentti on yleensä edullisempi kuin pikavippien tai muiden pikkulainojen
  • sinulla on mahdollista saada pidempi takaisinmaksuaika kuin nykyisille pienille lainoille
  • maksat yhtä kuukausimaksua monen sijaan ja sinun ei tarvitse maksaa montaa tilinhoitomaksua
  • helpotat oman talouden seurantaa, koska lainasumma ja kuukausierät ilmenevät samalla laskulla
  • voit säästää lainan koroissa, kun kilpailutat lainasi.
  Etua.fi-lainankilpailutuspalvelun avulla voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 euroon saakka. Kauttamme voit löytää edullisemman koron yhdistelylainalle ja säästää lainakuluissa.

  Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystymme näin tarjoamaan markkinoiden parhaimmat tuotteet. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 rahoitusyhtiötä.

  Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään. Lainapäätöksen saat heti ja voit rauhassa vertailla tarjouksia ennen hyväksymispäätöstä.
 • Missä tilanteessa yhdistelylainaa kannattaa harkita?

  Onko sinulla useita kulutusluottoja, osamaksusopimuksia tai luottokorttivelkoja? Stressaako lainojen eräpäivät ja maksut? Jos sinulla on monta eri lainaa, kannattaa harkita niiden yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi.

  Mikäli sinulla on paljon velkaa korkealla korolla (esim. pikavippejä), yhdistelylaina voi olla parempi vaihtoehto. Yhdistelylainan avulla voit saada matalamman koron, minkä ansiosta säästät pitkällä aikavälillä merkittävän summan.

  Yhdistelylainaa voi myös harkita, jos huomaa, että rahat eivät riitä lainan kuukausierien maksuun. Yhdellä yhdistelylainalla voit pienentää kuukausierää ja saada sopivasti aikaa rahatilanteesi vakauttamiseen.

  Yhdistelylaina voi tuoda säästöjä, vaikka nykyisiä lainoja on vain muutama ja niiden kuukausimaksut eivät ole muodostuneet ongelmaksi. Ajoissa haettu yhdistelylaina ja lainojen kilpailuttaminen estää turhien korkojen ja kulujen maksamisen.

  Yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto myös silloin, jos laskut kasautuvat ja eräpäivien muistaminen on hankalaa. Kun laskut on yhdistetty yhteen maksuun, lainojen ja luottojen hallitseminen on helppoa ilman huolta eräpäivien unohtamisesta.

  Lisäksi yhdistelylaina voi tulla kysymykseen, jos molemmilla puolisoilla on monta pienlainaa. Tällöin voi olla järkevää yhdistää lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Lainojen hoitokulut pienevät ja usein rinnakkaishakija varmistaa paremman lainatarjouksen etenkin suuremmissa lainasummissa.

  Lainan kilpailuttamisella on mahdollista saada kuukausisäästöjä vanhaankin lainaan. Kun kilpailutat lainasi säännöllisin väliajoin, varmistat, että et maksa vanhoista lainoista liikaa korkoja ja muita kuluja.

  Kilpailuttamalla lainan Etua.fi -lainavertailupalvelussa, löydät sinulle sopivimman yhdistelylainan helposti ja ilmaiseksi! Hakemuksen tekeminen ja tarjousten vertailu ei sido mihinkään.
 • Mitä ottaa huomioon yhdistelylainaa kilpailuttaessa?

  Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja usein taloudellisesti järkevää. Parasta on valita yhdistelylaina, joka sopii sinun tarpeisiisi ja tarjoaa parhaan koron. Mikäli harkitset yhdistelylainaa, on hyvä ottaa huomioon alla olevat asiat.

  Yhdistelylainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa. Etua.fi-lainapalvelun avulla voi yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka 1-15 vuoden maksuajalla.

  Yhdistäessä lainoja kannattaa ensiksi selvittää nykyisten lainojen määrä ja niihin kuukaudessa käytettävä rahamäärä. Helpoiten asia selviää kokoamalla lainatiedot viimeisimmistä laskuista.

  Kannattaa myös arvioida, yhdistääkö kaikki nykyiset lainat vai vain osan niistä. Kaikkia lainoja ei välttämättä kannatta yhdistää, jos yhdistettävä lainasumma kasvaa todella suureksi tai jos mukana on esimerkiksi alhaisella korolla olevaa autolainaa. Myös muut vakuudelliset lainat ovat yleensä koroiltaan sellaisia, ettei niiden yhdistäminen tuo säästöjä.

  Kun lainojen kokonaissumma ja niiden lyhennyksiin menevä rahamäärä on selvillä, täytyy vielä miettiä omaan tilanteeseen sopiva uusi lyhennyserä. Sopiva lainan lyhennys on sellainen, joka mahdollistaa muiden pakollisten maksujen hoitamisen ilman ongelmia. Laina-aikaa pidentämällä yksittäinen kuukausierä alenee, mutta samalla lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalta nousevat. Laina-ajan osalta kannattaa muistaa, että lainaa on yleensä aina helpompi lyhentää ennakoitua nopeammin kuin lähteä neuvottelemaan pankin kanssa laina-ajan pidentämisestä. Kuukausierä onkin hyvä laina-ajan alussa jättää riittävän pieneksi ja mikäli rahaa jää yli, tehdä säästöillä ylimääräisiä lyhennyksiä.

  Lisäksi on hyvä huomioida, että rinnakkaishakija eli samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso parantaa yhdistelylainan saantimahdollisuuksia etenkin suuremmissa lainasummissa. Puolison kanssa on helpompi saada isompi laina paremmilla lainaehdoilla.

  Lainaehtoihin ja kuluihin kannattaa tutustua huolella ennen lainan nostamista. Erityisesti kannattaa varmistaa, että lainan korot ja ehdot ovat nykyisiä lainoja edullisempia.

  Lainojen yhdistämisen yhteydessä on hyvä miettiä laajemmin omia kulutustottumuksiaan – mistä lainat alun perin kertyivät ja miten vastaavat tilanteet voisi ehkäistä tulevaisuudessa. Talouden saa pysyvästi tasapainoon vain, kun elää tulojensa mukaisesti.
 • Kannattaako yhdistelylainaa kysyä suoraan pankista?

  Etua.fi-lainavertailupalvelu auttaa asiakkaita säästämään lainakuluissa. Pankkien kilpailutus ja lainatarjousten vertailu on vaivalloista ja hidasta. Samoja tietoja kysytään eri pankkien hakemuslomakkeilla uudestaan ja uudestaan. Myös pankkien luottopolitiikat eroavat toisistaan ja et ehkä saa lainatarjousta juuri siitä pankista, johon olet suoraan yhteydessä.

  Etua.fi-palvelun avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Palvelussamme on mukana vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

  Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainapalvelu, jossa voit kilpailuttaa yhdistelylainat sekä niiden lisäksi myös asuntolainan ja yritysluoton. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Seuraamme jatkuvasti lainamarkkinoiden muutoksia ja kehitämme palveluamme yhdessä kumppaneidemme kanssa asiakkailta saamiemme palautteiden pohjalta.

  Palvelumme käyttö on ilmaista, nopeaa ja helppoa. Yhdellä lainahakemuksella tavoitat Suomen pankkien lisäksi myös muut haluamaasi lainasummaa tarjoavat palvelut. Lainaa voit hakea aina 60 000 euroon asti, eivätkä saadut lainatarjoukset sido sinua vielä mihinkään.

  Kymmenet tuhannet suomalaiset yhdistävät vuosittain kalliit kulutusluottonsa, osamaksusopimuksensa ja luottokorttivelkansa Etuan kautta. Keskimäärin autamme ihmisiä alentamaan lainojensa kuukausieriä sadoilla euroilla. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme 4/5 tähteä ja yli 85 % asiakkaistamme pitää palvelua hyvänä tai erinomaisena.Etua.fi -lainapalvelu on täysin kotimainen ja sille on myönnetty arvostettu Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä.

  Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi ja me löydämme sinulle yli 20 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaan kulutusluoton.
 • Tarvitsetko lainaa lainojen yhdistelyyn?

  Elämässä tulee eteen joskus yllättäviä tilanteita, jolloin pieni lisärahoitus voi olla tarpeen. Kertyneet lainat alkavat kuitenkin ajan myötä rasittaa taloutta ja jaksamista huomattavissa määrin. Lainojen kuukausierät haukkaavat suuren osan kuukausituloista ja lukuisat eräpäivät stressaavat.

  Tällöin yksittäisten lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on hyvä korjausliike talouden tasapainottamiseksi. Yhdistelylainan avulla voit ottaa taloutesi haltuun ja säästä huomattavasti turhissa lainakuluissa!

  Voit säästää lainojen yhdistelyllä jopa satoja euroja kuukaudessa. Tämä raha on käytössäsi säästöjen kartuttamiseen tai kulutukseen. Jos talletat osan säästyneestä rahasta puskurirahastoksi, sinun ei tulevaisuudessa enää tarvitse turvautua uusiin lainoihin yllättävien menojen ilmaantuessa.

  Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin eikä velvoita sinua mihinkään. Palvelumme on ilmainen.

  Saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä tai piilokuluja. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja päättää hyväksytkö lainatarjouksen vai et.
 • Kilpailuttamalla löytyy paras yhdistelylaina juuri sinun tarpeisiisi

  Yhdistelylainoja tarjoavat monet pankit ja luotonmyöntäjät eikä paras yhdistelylaina välttämättä löydy heti ensimmäisestä pankista. Siksi pankit kannattaa kilpailuttaa ja vertailla tarjouksia ennen lainan nostamista.

  Vaivattomin tapa kilpailuttaa yhdistelylaina on käyttää Etuan lainapalvelua, minkä kautta saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella ja voit helposti vertailla tarjouksia keskenään. Etuan lainankilpailutus on ilmainen, luotettava eikä velvoita mihinkään.

  Yhdistelylainojen korot vaihtelevat lainayhtiöittäin, jonka vuoksi paras yhdistelylaina löytyy vain kilpailuttamalla ja vertailemalla lainan kokonaiskuluja. Valittuasi sopivan tarjouksen voit toimittaa liitteet ja hyväksyä lainasopimuksen rahoitusyhtiön sivuilla. Tämän jälkeen laina maksetaan tilillesi 1-2 arkipäivän sisällä.

  Etuan avulla jo kymmenet tuhannet ihmiset ovat yhdistäneet kalliit kulutusluotot, pikavipit, osamaksut ja luottokorttivelat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Keskimäärin Etuan asiakkaat ovat alentaneet lainojen takaisinmaksueriä sadoilla euroilla. Kilpailuta sinäkin edullinen yhdistelylaina jo tänään!