Yhdistä lainat Etuan avulla

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Maksatko tällä hetkellä takaisin useampaa lainaa tai luottokorttivelkaa? Yhdistämällä vanhat lainasi ja luottosi yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi, voit säästää huomattavasti rahaa joka kuukausi. Sinun on myös helpompi hallita talouttasi, kun useamman maksun sijaan sinun tulee huolehtia vain yhdestä lyhennyksestä.

Yksi laina on useampaa lainaa järkevämpi vaihtoehto, sillä maksat korkoa ja lainan muita kuluja vain yhdestä lainasta. Monesti uuden vakuudettoman lainan voi saada vanhoja lainoja merkittävästi edullisemmalla korolla, joten parhaimmillaan sinulle jää rahaa satoja euroja enemmän käteen kuukaudessa. Ylimääräisen rahan voit laittaa esimerkiksi säästöön tai käyttää sitä lyhentämään lainaasi nopeammalla tahdilla. Lainojen yhdistäminen auttaa siis laittamaan taloutesi kuntoon nopeammin.

Uusille yhdistelylainoille laina-aikaa voi saada jopa 18 vuotta. Vaikka pidempi laina-aika tarkoittaa yleensä pienempää kuukausittaista lyhennyserää, kertyy silloin enemmän korkoa ja kuluja maksettavaksi. Yleensä lainan pystyy maksamaan pois myös alkuperäistä laina-aikaa nopeammin.

Voit yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Jos haluat hakea yhdistelylainaa yli 40 000 euroa, tarvitset lainahakemukseen rinnakkaishakijan, kuten avio- tai avopuolison.

Hae yhdistelylainaa helposti Etuan kautta

Etuan avulla kilpailutat yhdistelylainat helposti yhdellä hakemuksella. Hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä se sido sinua hyväksymään lainatarjousta.

Lainalaskuri auttaa sinua määrittelemään taloudellesi sopivimman lainasumman, laina-ajan ja kuukausierän. Syöttämällä laskuriin tiedot lainan määrästä ja takaisinmaksuajasta, laskuri kertoo sinulle arvion kuukausierän suuruudesta. Pystyt helposti vertaamaan, kuinka paljon pienempi uusi lyhennyserä on verrattuna nykyisiin lyhennyksiisi.

Voit käyttää Etuan palvelua lainojesi yhdistämiseen, jos olet vähintään 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalaiset pankkitunnukset. Sinulla tulee myös olla kuukausittaisia tuloja vähintään 850 euroa ennen veroja eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintojä.

Vertaa yhdistelylainatarjoukset ja löydä paras vaihtoehto

Täyttämällä lainahakemuksen Etuan sivuilla saat nähtäväksi lainatarjouksia jopa 20 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Nopeimmillaan voit saada tarjouksia jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset löydät helposti yhdelle sivulle koottuna, joten vertailu onnistuu vaivattomasti.

Lainatarjouksista näet esimerkiksi lainan koron ja kulut, laina-ajan sekä kuukausierän. Kiinnitä huomiota erityisesti lainan korkoon, jotta löydät edullisemman vaihtoehdon kuin aiemmissa lainoissasi. Vaikka korko on merkittävä tekijä lainatarjousta valitessa, muista katsoa myös lainan muita kuluja. Lue lisää lainatarjousten vertailusta.

Yhdistä lainat Etuan avulla jo tänään!