Svea

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Svea on eurooppalainen rahoitusalan yhtiö, jolta kuluttajat voivat hakea lainaa jopa 50 000 euroa valitsemaansa tarkoitukseen hintatakuulla. Svean lainat on helppoa vertailla Etuan kautta!

Eurooppalainen konserni vuosikymmenten kokemuksella

Pienestä ruotsalaisesta yrityksestä Svea on vuosikymmenten varrella kasvanut eurooppalaiseksi finanssialan konserniksi, jolla on toimintaa kymmenessä maassa. Svea perustettiin vuonna 1981, jonka jälkeen yrityksen toimenkuva ja palvelut ovat monipuolistuneet ja moninkertaistuneet. Pohjoismaiden lisäksi konserni toimii nykyään esimerkiksi Virossa, Alankomaissa ja Saksassa.

Svea on toiminut Suomessa vuodesta 2002 ja täydentää nykyään laajalla tuotevalikoimallaan perinteisten pankkien tarjontaa kotimaisilla markkinoilla. Yhtiö raportoi toiminnastaan sekä Suomen että Ruotsin finanssivalvonnalle.

Svean palveluvalikoimasta kuluttajat löytävät edulliset ja omiin tarpeisiinsa sopivat lainat, sillä konsernin tavoitteena auttaa asiakkaitaan tekemään tavoitteistaan totta. Lainojen lisäksi Svea tarjoaa yksityisasiakkaille myös säästötilejä, joissa on erittäin kilpailukykyinen korko.

Svean lainat on helppo vertailla Etuan avulla

Svean lainat voit kätevästi kilpailuttaa Etuan palvelun kautta. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa, sillä siihen menee vain muutama minuutti. Lainahakemuksessa hakijalta kysytään lainan tietojen lisäksi esimerkiksi yhteys- ja palkkatietoja.

Tekemällä lainahakemuksen Etuan sivuilla saat Svean lainatarjouksen nähtäville parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Tarjouksesta näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman, laina-ajan ja koron. Tästä pääset täyttämään lainahakemuksen. 

Etuan kautta kilpailuttamisen suurin hyöty on, että näet yhdellä hakemuksella Svean ja kaikkien muiden pankkien sinulle tekemät lainatarjoukset. Voit valita Svean tarjouksen ja siirtyä heidän sivuilleen tekemään lainasopimuksen, mutta halutessasi voit tutustua myös muiden pankkien tarjontaan ja valita parhaan tarjouksen.

Lyhyesti Svean lainoista

Svean tärkeimmät lainatuotteet kuluttajille ovat vakuudeton kulutusluotto, järjestelylaina ja privatlaina.

Svealta kulutusluottoa voi hakea toivomalleen summalle 2 000 ja 50 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaika kulutusluotoissa on 2–15 vuotta. Järjestelylainaa Svea myöntää 2 000 ja 60 000 euron väliltä, ja järjestelylainojen takaisinmaksuaika on 2–20 vuotta.

Svea tarjoaa lainoihinsa hintatakuun, jotta kuluttajat voivat luottaa saavansa lainan mahdollisimman hyvällä hinnalla. Jos kuluttaja siis löytää muualta halvemman lainatarjouksen, pyrkii Svea tekemään uuden paremman tarjouksen, jossa on vielä edullisempi korko ja paremmat lainaehdot. 

Svean lainoille voi hakea tarvittaessa lyhennysvapaata joko heti laina-ajan alkuun tai myöhemmin. Lyhennysvapaan aikana lainasta maksetaan vain korot ja muut kulut, kuten kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainaan voi saada jopa 12 lyhennysvapaata kuukautta laina-ajan alussa, kun taas myöhemmin on mahdollista pyytää kolmen kuukauden lyhennysvapaata jaksoa. 

Jotta voit hakea Svean kulutusluottoa tai järjestelylainaa, sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja vuositulosi, joko palkasta tai eläkkeestä, tulee olla vähintään 18 000 euroa. Sinun tulee myös olla asunut Suomessa vähintään 3 vuotta eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Jos luottotietosi eivät ole jostain syystä kunnossa, saat silti pystyä hakemaan Svealta privatlainaa. 

Svean palvelut Lisätietoa
Lainasumma 2 000–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika 2–15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla Kyllä
Lainan avausmaksu alk. 0 euroa
Lainan tilinhoitomaksu alk. 5 euroa/kk
E-lasku Kyllä

Hae Svealta lainaa helposti Etuan kautta jo tänään!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »