Saldo

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 5 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Saldo on kotimainen rahoitusyritys, joka tarjoaa asiakkaille kulutusluottoja ja joustavia lainaratkaisuja. Saldon lainat on helppo kilpailuttaa Etuan sivuilla.

Joustavaa lainaa kotimaiselta yritykseltä

Saldo on vuonna 2006 perustettu suomalainen luotonmyöntäjä, jolla on Suomessa toimistot sekä Turussa että Helsingissä. Saldo toimii siis Suomen viranomaisten lakien ja säädösten alla. Vuonna 2020 Saldo laajensi toimintaansa myös Ruotsiin ja Liettuaan. Yrityksellä on asiakkaita noin 500 000.

Suomessa Saldon tuotevalikoimaan henkilöasiakkaille kuuluvat vakuudeton kulutusluotto, luottokortin tapaan toimiva Saldo Limiitti sekä autolaina, jota voi hakea joko autoliikkeessä tai netissä. Tämän lisäksi Saldo tarjoaa vakuudetonta lainaa myös yrityksille.

Saldo on vastuullinen ja turvallinen luotonmyöntäjä, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman edistyksellisiä palveluja ja tuotteita, jotka oikeasti vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja sopivat heidän taloudelliseen tilanteeseensa. 

Saldon lainat voit kilpailuttaa hetkessä Etuan avulla

Saldon lainat voit kilpailuttaa helposti ja nopeasti Etuan avulla. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainatarjouksen Saldolta jopa alle kymmenessä minuutissa.

Saldon lainatarjouksesta näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman ja koron. Mikäli olet tyytyväinen sinulle tehtyyn tarjoukseen, voit siirtyä heti allekirjoittamaan sen Saldon sivuille. Parhaimmillaan voit saada rahat tilillesi vielä samana päivänä. 

Jos et löydä Saldolta sinulle sopivaa lainaa, Etuan lainahakemuksella saat kätevästi nähtäväksi myös muita lainavaihtoehtoja eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Voit siis olla varma, että löydät Etuan kautta aina itsellesi edullisimman lainan parhailla ehdoilla.

Lainahakemuksen pääset täyttämään täällä.

Lyhyesti Saldon lainoista

Saldolta voi hakea kertaluontoista kulutusluottoa haluamalleen summalle 1 000 ja 10 000 euron väliltä. Takaisinmaksuaika lainoissa on pisimmillään 88 kuukautta. Saldon kulutusluottoa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia ja korko lainoissa vaihtelee 13,9–19,9 prosentin välillä.

Yrityksen suosituimpiin lainatuotteisiin kuuluu luottokortin tapaan toimiva Saldo Limiitti, jota myönnetään 300–2 000 euron suuruisille lainasummille. Laina tarjoaa joustovaraa esimerkiksi arjen yllättävissä menoissa tai lomamatkalla, sillä laina on nostettavissa pienissä erissä aina kun sitä tarvitset.

Saldon lainoihin on mahdollista ottaa Saldo Turva -lainavakuutus, joka auttaa lainan lyhentämisessä, mikäli maksukykysi väliaikaisesti heikkenee esimerkiksi sairauden tai työttömyyden vuoksi.

Voit hakea lainaa Saldolta, jos olet yli 18-vuotias, asut Suomessa ja sinulla on suomalainen pankkitili, verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Sinulla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Saldon palvelut Lisätietoa
Lainasumma 1 000–10 000 euroa
Takaisinmaksuaika 12–88 kuukautta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla Kyllä
Lainan avausmaksu 0 euroa
Lainan tilinhoitomaksu Enintään 150 euroa vuodessa
E-lasku Kyllä

Vertaile nyt Saldon lainat Etuan avulla!