Nordax Bank

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka tarjoaa henkilöasiakkaille kilpailukykyiseen hintaan kulutusluottoja. Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa Etuan sivuilla.

Kulutusluottoja luotettavasti pohjoismaiselta pankilta

Pohjoismainen Nordax Bank tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja, joiden avulla pankin asiakkaat voivat harkitusti tehdä totta unelmistaan ja pitkäaikaisista suunnitelmistaan. Nordax Bankin tuotevalikoimaan kuuluvat myös säästötilit, joihin pankki tarjoaa hyvän koron.

Nordax Bank on perustettu vuonna 2004 ja pankilla on Ruotsin finanssivalvonnan myöntämä lupa harjoittaa pankkitoimintaa. Pankin pääkonttori on Tukholmassa, ja yrityksellä on Ruotsin lisäksi toimintaa Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Yhteensä Nordax Bankilla on asiakkaita näissä maissa noin 190 000. 

Nordax Bankilla halutaan panostaa erityisesti asiakastyytyväisyyteen, joten asiakkaiden tarpeet huomioiva asiakaspalvelu sekä mahdollisimman mutkaton asiointi lainoihin liittyen ovat pankille tärkeitä. Myös vastuullisuus on yksi yrityksen keskeisistä toimintaperiaatteista.

Vertaile Nordax Bankin lainat Etuan avulla

Nordax Bankin lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on nopeaa ja vaivatonta tehdä Etuan sivuilla. Lainahakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin, ja saatat parhaimmillaan saada lainatarjouksen Nordax Bankilta jopa alle 10 minuutissa.  

Lainatarjouksesta näet esimerkiksi sinulle tarjotun lainasumman, takaisinmaksuajan ja lainan koron. Nordax Bank määrittelee jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti koron, joka perustuu pankin arvioon asiakkaan takaisinmaksukyvystä ja taloudellisesta tilanteesta.

Jos Nordax Bankin tarjous on mielestäsi liian kallis tai ei muuten vastaa tarpeitasi, näet samalta sivulta myös muiden pankkien ja rahoituslaitosten tekemät tarjoukset. Siksi kilpailuttamalla lainat Etuan kautta säästät aikaa ja vaivaa, sillä näet kaikki parhaat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella. Voit siis olla varma, että löydät aina edullisimman lainan.

Mikäli haluat hakea lainaa Nordax Bankilta heti, pääset täyttämään lainahakemuksen tästä.

Lyhyesti Nordax Bankin lainoista

Nordax Bank myöntää asiakkailleen 3 000–60 000 euron suuruisia kulutusluottoja, joissa takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Lainoihin tarjottu nimelliskorko vaihtelee 4,9–19,9 prosentin välillä.

Voit hakea lainaa Nordax Bankilta, mikäli olet yli 23-vuotias ja olet asunut Suomessa vakituisesti ainakin kolme vuotta. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vakituisia vuosituloja vähintään 16 000 euroa. Myönteisen luottopäätöksen saaminen on yleensä helpompaa, jos lainalla on kaksi hakijaa. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, voit myös useimmiten saada lainaa paremmilla ehdoilla.

Nordax Bank tarjoaa lainoihinsa lainaturvan, joka on vapaaehtoinen vakuutus. Lainaturva auttaa selviämään lainan lyhennyksistä, jos sinun on hankala lyhentää lainaa esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen takia. Nordax Bankin asiakkaat voivat myös pitää kolme lyhennysvapaata kuukautta vuosittain, jos lainan takaisinmaksu tuntuu haastavalta esimerkiksi yllättävien menojen vuoksi.

Nordax Bankin palvelut Lisätietoa
Lainasumma 3 000–60 000 euroa
Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla Kyllä
Lainan avausmaksu 0–89 euroa
Lainan tilinhoitomaksu 5 euroa/kk
E-lasku Kyllä

Kilpailuta Nordax Bankin lainat Etuan kautta jo tänään!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »